Jump to content

InSides

Član
 • Broj sadržaja

  947
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  19

Poslednji trofej

InSides je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

5 Pratilaca

O InSides

 • Rang
  Стереотип

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Between fire and water.
 • Zemlja:
  Macedonia

Skorašnji posetioci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. InSides

  Gramofonska tema

  Стандардни пластични под-тањир?
 2. Од данас, Denon AH-D7200 су потпуно балансиране, помоћу компоненти из ViaBlue кухиње. Кабал EPC-4 (изузетно флексибилан, двојни ширм, 4 OFC проводника), сплитер SC-2, T6S "small" конектори на крају слушалица (3.5мм) и Neutrik NC4MXX-B на крају појачала.
 3. Остао сам дужан - фотографија након елоксаже:
 4. Држачи за слушалице. Тек требају проћи елоксажу (зато је она папирна трака на споју делова да се не би изгребали), али добијате идеју.
 5. А шта би друго (*) DL-103 groupie монтирао? (*) Технички се зове DL-A110.
 6. По плану, почео сам са интеграцијом нове верзије микроконтролера. Arduino Nano Every је требало заменити садашњи Arduino Nano због већег мемориског капацитета који би омогућио више функција контролера. Кажем раније "требало" зато што сам на крају опет завршио са старим Arduino Nano микроконтролером. Наиме, Nano Every јесте pin-compatible, и код за раније верзије се компајлира без пуно компликација, али разлика у хардверским захтевима pullup-a довела до тога да аутоматска регулација брзине не ради. У пракси, у стандардно очекиваним околностима, то значи промена вредности отпорника пов
 7. То што је доста ствари (па и ручица) било деценијама патентирано није икад спречило локалне мануфактуре, чак и у старој држави где је пажење права наводно било доста строже.
 8. И овде сам остао дужан. Нажалост, Nano Every није био добар "fit" због различитих логичких напона, тако да сам остао на "обичном" Nano-y. Али, W&F фукнционалност је сад део кода. Код је(5b09854), као и увек, овде: https://github.com/stojnev/dwr-controller Ако некога још интересују моји brain-farts, додаћу касније дужу елаборацију.
 9. Опет, чисто да не изгубим статус DIYера. Шта. Почео сам са RPi4 плочицом, хардверска ревизија 1.1, са уграђеном меморијом од 4GB. Хтео сам верзију са минимумом меморије потребна за Ropieee (1GB) али требало је доста чекати за ту верзију, па завршио сам са 4GB. У будућности можда убацим верзију са мање меморије, ако ова плочица иде у headphone систем. Плочица је директно модифицирана тиме што су промењени кључни осцилатори на самој плочици (25MHz / 54MHz) са осцилаторима произвођача MicroCrystal, и то са OCXO (oven-controlled crystal oscillators). Одабрао сам верзију A, ко
 10. Не могу да верујем да има више од године како нисам овде писао. Честитке (колико сам разумео) оригиналном аутору/дизајнеру ручице. Не знам колико је користи покушати очистити ситуацију која је настала, нарочито зато што је већина људи локално знала ко је прави дизајнер. И да поновим оно што сам већ писао у другој теми, на другом форуму. Ја се уписујем за слушање, (1) ако се у скоро стабилизира комуникација преко границе, и (2) ако Auris омогућава такве презентације. И како је ово тема о производима који се рекламирају под Auris Audio бренду, један (тројни) савет од аматер
 11. 2x18VAV, 600VA, енкапсулиран. Постоји ли готова плочица за напајање?
 12. Ван FirstWatt игре сам годинама, али... ...како се онај мој F1 не продаје - претпостављам да је напајање и трансформатор адекватан од F1? Колико могу да се сетим, сви FirstWatt модели су делили исто напајање и трафо? Да избацим F1 и убацим М2? Свакако, немам појма која је разлика тих два појачивача, али да се деца нешто играју.
 13. Мали апдејт. Више од годину дана се заносим идејом да укомпонирам могућност директног мерења отступки од ротација (wow компонента wow&flutter метрике). Мислим да сам дошао до срећног решења што се тиче кода, али проблем је то што изворни код овог пројекта одузима скоро 98% меморије за програм Ардуино Нано плочице... ...од пре пар месеци, Ардуино нуди Arduino Nano Every, која је наводно иста плочица, али са 50% више меморије за програма. Када стигне нови Nano Every, очекујте апдејт кода и могућности контролера овде, и ако успе, и ако је покушај неуспешан.
×
×
 • Kreiraj novo...