Jump to content

InSides

Član
 • Broj sadržaja

  928
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  18

Poslednji trofej

InSides je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

7 Pratilaca

O InSides

 • Rang
  Стереотип

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Between fire and water.
 • Zemlja:
  Macedonia

Skorašnji posetioci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 2x18VAV, 600VA, енкапсулиран. Постоји ли готова плочица за напајање?
 2. Ван FirstWatt игре сам годинама, али... ...како се онај мој F1 не продаје - претпостављам да је напајање и трансформатор адекватан од F1? Колико могу да се сетим, сви FirstWatt модели су делили исто напајање и трафо? Да избацим F1 и убацим М2? Свакако, немам појма која је разлика тих два појачивача, али да се деца нешто играју.
 3. Мали апдејт. Више од годину дана се заносим идејом да укомпонирам могућност директног мерења отступки од ротација (wow компонента wow&flutter метрике). Мислим да сам дошао до срећног решења што се тиче кода, али проблем је то што изворни код овог пројекта одузима скоро 98% меморије за програм Ардуино Нано плочице... ...од пре пар месеци, Ардуино нуди Arduino Nano Every, која је наводно иста плочица, али са 50% више меморије за програма. Када стигне нови Nano Every, очекујте апдејт кода и могућности контролера овде, и ако успе, и ако је покушај неуспешан.
 4. https://www.kupujemprodajem.com/Muzika-i-instrumenti/Gitarska-oprema-Delovi/Bakarna-folija-za-shielding-gitare-vise-dimenzija-45036034-oglas.htm?filter_id=157884817 И ово сам нашао - јавим се обојици свакако.
 5. Хвала! Не знам зашто, претраживање kupujem prodajem ми није дало резултате. Видим да неко продаје и у Београду, тако да могу лично да преузмем.
 6. Видео сам то, али је прилично дебело - треба ми за унутрашни оклоп шасије. Ова на линку је 0.5mm, а она коју сам раније поставио је 0.03mm. Једино можда ово: https://metalionline.com/bakarna_folija.html Али није самолепљива, и опет је некако дебела чини ми се.
 7. OK, тачно 7 година касније, дали неко зна где могу локално у Београду да купим бакарну фолију / траку, по могућности да буде самолепљива, ширине 70мм? Нешто овако: https://www.banzaimusic.com/Copper-foil-80mm-adhesive-1m.html
 8. Касним добрих пар недеља, али боље некад... Пар Bruel&Kjaer 4006 микрофона, custom претпојачало и модификовани Pioneer D-07A DAT. Ово је интересантан линк где Todd Garfinkle прича око самог процеса (можда сам и раније слао линк, не могу да се сетим)... ...оно што је кључно за овај снимак је ипак локација. Не сумњам у способности продуцента да то сними како треба, али свако ко је провео бар пар секунди унутар Македонијума (и проговорио током тог времена) би био потпуно шокиран како ико би могао да сними нешто слушљиво у том... рају реверберација. Крушево (албум) је показна вежба за теренске снимке.
 9. Треба да је та. Види се да су магнети ориентарани "против-правно" што даје out-of-phase тон. То је баш она гитара коју Gary Moore свира на видеу који сам раније поставио.
 10. Елем, фали ми десетак кондензатора за нову верзију контролера за грамофон. Локално се не продају, а не бих поручивао од Mouser-а, зато што је транспорт 20 пута скупљи од свих делова које бих наручивао. Стиме, дали: Постоји место у Србији где бих могао да купим ове ствари? Алтернативно, дали неко овде има оно што ми треба, па да се лично договарамо? А шта ми треба? WIMA Film Capacitor 63V .022uF 10%, Lead Spacing 2.5mm (4 комада); WIMA Film Capacitor 63V .047uF 10%, Lead Spacing 2.5mm (4 комада); и, MOSFET 2N7000 (4 комада). Хвала!
 11. Имам један кит за PhonoClone 4. Мала потрошња, мале димензије, права ствар за DL-103.
×
×
 • Kreiraj novo...