Jump to content

InSides

Član
 • Content Count

  924
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

InSides last won the day on October 26 2018

InSides had the most liked content!

6 Followers

About InSides

 • Rank
  Стереотип

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Between fire and water.
 • Zemlja:
  Macedonia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. InSides

  .... tanku bakarnu foliju ?

  https://www.kupujemprodajem.com/Muzika-i-instrumenti/Gitarska-oprema-Delovi/Bakarna-folija-za-shielding-gitare-vise-dimenzija-45036034-oglas.htm?filter_id=157884817 И ово сам нашао - јавим се обојици свакако.
 2. InSides

  .... tanku bakarnu foliju ?

  Хвала! Не знам зашто, претраживање kupujem prodajem ми није дало резултате. Видим да неко продаје и у Београду, тако да могу лично да преузмем.
 3. InSides

  .... tanku bakarnu foliju ?

  Видео сам то, али је прилично дебело - треба ми за унутрашни оклоп шасије. Ова на линку је 0.5mm, а она коју сам раније поставио је 0.03mm. Једино можда ово: https://metalionline.com/bakarna_folija.html Али није самолепљива, и опет је некако дебела чини ми се.
 4. InSides

  .... tanku bakarnu foliju ?

  OK, тачно 7 година касније, дали неко зна где могу локално у Београду да купим бакарну фолију / траку, по могућности да буде самолепљива, ширине 70мм? Нешто овако: https://www.banzaimusic.com/Copper-foil-80mm-adhesive-1m.html
 5. InSides

  HI - END za gurmane I HI - FI za pocetnike

  Касним добрих пар недеља, али боље некад... Пар Bruel&Kjaer 4006 микрофона, custom претпојачало и модификовани Pioneer D-07A DAT. Ово је интересантан линк где Todd Garfinkle прича око самог процеса (можда сам и раније слао линк, не могу да се сетим)... ...оно што је кључно за овај снимак је ипак локација. Не сумњам у способности продуцента да то сними како треба, али свако ко је провео бар пар секунди унутар Македонијума (и проговорио током тог времена) би био потпуно шокиран како ико би могао да сними нешто слушљиво у том... рају реверберација. Крушево (албум) је показна вежба за теренске снимке.
 6. InSides

  HI - END za gurmane I HI - FI za pocetnike

  Треба да је та. Види се да су магнети ориентарани "против-правно" што даје out-of-phase тон. То је баш она гитара коју Gary Moore свира на видеу који сам раније поставио.
 7. InSides

  HI - END za gurmane I HI - FI za pocetnike

  Ах, тај Les Paul...
 8. Елем, фали ми десетак кондензатора за нову верзију контролера за грамофон. Локално се не продају, а не бих поручивао од Mouser-а, зато што је транспорт 20 пута скупљи од свих делова које бих наручивао. Стиме, дали: Постоји место у Србији где бих могао да купим ове ствари? Алтернативно, дали неко овде има оно што ми треба, па да се лично договарамо? А шта ми треба? WIMA Film Capacitor 63V .022uF 10%, Lead Spacing 2.5mm (4 комада); WIMA Film Capacitor 63V .047uF 10%, Lead Spacing 2.5mm (4 комада); и, MOSFET 2N7000 (4 комада). Хвала!
 9. InSides

  Čime se zanimam... (ovih dana )

  Имам један кит за PhonoClone 4. Мала потрошња, мале димензије, права ствар за DL-103.
 10. InSides

  Čime se zanimam... (ovih dana )

  Кутија за комбинацију (1) контролер мотора + (2) LOMC грамофонско претпојачало. (*) (*) Надам се.
 11. InSides

  Čime se zanimam... (ovih dana )

  Part deux - ово друго "W" је мање видљиво након финиша
 12. InSides

  Čime se zanimam... (ovih dana )

  Ја себи дајем, као и обично, 1.5 година.
 13. InSides

  Čime se zanimam... (ovih dana )

  А шта би ја друго радио?
×