Jump to content

InSides

Član
 • Broj sadržaja

  962
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  21

Poslednji trofej

InSides je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

5 Pratilaca

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Between fire and water.
 • Zemlja:
  Macedonia

Skorašnji posetioci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

InSides's Achievements

Naš čovek

Naš čovek (6/9)

502

Forumska reputacija

 1. Наш'о. Може кључ. П.С. По продавцу, и била је у подруму.
 2. То је само предлог, не очекујем подрумске цене.
 3. Купујем ручицу из наслова. Пожељно одлично стање, али свакако планирам rebuild - да су бар сви делови присутни. Прошетајте по подрумима и ормарима, сигурно имате негде један комад складиштен. Хвала!
 4. Да не будем досадан. Код мене нема, нема, па има.
 5. Задње фотографије, обећавам. In situ.
 6. Аљи Експрес Хтедох оригинално Mitutoyo, али локални дистрибутер тражио 150 евра + порез, па брже боље сам спустио телефон да ме не би чули како сам се одрао од смеха.
 7. Навој је на задњој страни која се не види. Тек треба да израдим lock screw.
 8. Прва радна проба, не замерајте на нивоу завршне обраде (која је непостојећа у овом моменту). 95% готово, концепт ради, потребна је мала дорада механизма за равномерни распоред масе.
 9. Налази се под именом Керок (Kerrock) локално. Није класични Corian (то је оригинално DuPont-ов бренд), али је алтернатива настала након што је оригинални патент истекао. Тражити у радњама за столарске материјале (кухињске радне површине). Едит: Отворио сам линк накнадно и приметио да је човек лепо писао да је Керок алтернатива. Идем да спавам још мало.
 10. Forex је варијација на тему PVC. У основи пенаст материјал, уопште није load bearing.
 11. 10мм је најдебље што се може купити у Македонији, црна боја се добија преко фолије која се фабрички лепи на стакло, и ефект је изванредан. Ево пар фотографија који би можда могли доловити ефект (ове моје плоче имају минимално машински оборене ивице) - ја их користим у полици:
 12. Ако се ради о боковима за моноблокове, препоручио бих стакло уместо клирита. Пуно отпорније на фино гребање.
 13. Прескочи S модел, ради се о bonded Spherical (конусни) врх. Није да не може конични врх добро да звучи (90% времена слушам различите итерације DL-103), али разлика у цени није вредна уштеде. Иди право на елиптични. На крају крајева, скоро све SPU звучнице (са искључком Ројала) користе елиптични врх. Код скупљих само није bonded, него је nude.
 14. Ortofon SPU #1 E: https://www.ortofon.com/spu-1-p-698 Малопродајна цена је €625, али је јавна тајна да сваки официјални Ортофон (не-онлајн) одобрава бар 20% попуста на цене са сајта. Добио би је за суму која се уклапа у твом буџету. Ово јесте најјефтинији SPU, али јесте један од забавнијих. E означава елиптични профил игле - а звук је веома прикладан тој ручици. Код мене свира такав пар година на SME 3012. Ако ти се свиди, можеш планирати даље да добацујеш до виших модела. Ако ти се не свиди, сигуран сам да би га се лако ослободио.
×
×
 • Kreiraj novo...