Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

zerowaf

Moderator
 • Content count

  6053
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

About zerowaf

 • Rank
  The Man who Invented the 20th Century
 • Birthday 02/17/73

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Zapadna Slavonija
 • Interesovanja:
  Not interested... :)
 • Zemlja:
  Croatia

Recent Profile Visitors

26818 profile views
 1. Hristos vaskrese, dragi moji!
 2. Eto me. Zirnem tu i tamo na forum tek da vas vidim, ali sam em ispao iz štosa, em u pomanjkanju vremena trenutno. Ne radim ništa po pitanju hife trenutno. Od novijih stvari imam tek popunjene pločice i trafo za JLH sa cap multi-điđom (kit sa egaya), ali ni to već skoro godinu dana nisam pipnuo da skutijam i objavim. Stalno mislim da "još samo ovo", pa ću se aktivirati.
 3. Hvala, prijatelji!
 4. Hvala dragi moji! Sjetim se ja vas, ali živim na relaciji Zagreb - Novska i fokus mi je potpuno van hife. Iako fokus nije na hifi padnete mi na pamet dosta često. Valjda ću se skrasiti na jednom mjestu i ući u kolotečinu, pa će biti vremena i za hobije i za druženja.
 5. Čuo ih je kod mene jedan od najpoznatijih trgovaca (pre)skupom audio opremom, Božo iz Pakraca, i prokomentirao sa "Jebote, kakav prezens!" dok su svirali mjuzu kojoj je izvor bio laptop sa onboard zvučnom karticom, bez preampa i sa VT4C SET-om. Meni su bili čak i bolji sa 807PP pojačalom, ali ono nije bilo moje nego sam ga vratio nakon slušanja. Malo je ljudi koji su imali i čuli više high end setupa u svojim slušaonicama od njega, pa ako ne vrijedi moje mišljenje ili sumnjate u Zenovu očuvanost sluha nakon godina headbanginga po svirkama ostaje i treće svjedočanstvo.
 6. Ma baraba samo takva!
 7. Hvala prijatelju! Promijenio sam posao, prije toga sam imao rad pod nadzorom, polaganje stručnog ispita, a sada se uhodavam u nove okolnosti u životu. Dosta stvari se kod mene promjenilo na bolje i u vezi posla, ali i na osobnom planu. To za rezultat ima prilično smanjenu mogućnost aktivnog sudjelovanja na forumu. Iskreno, rijetko sam i dolazio barem škicnuti. Nadam se da ću s vremenom posložiti prvenstveno sebe i svoje vrijeme na način da se uspijem aktivno vratiti ovdje gdje sam stekao povelik broj prijatelja, pa makar i deklarativno samo virtualnih. Nedavno sam naišao na meni zanimljiv album, pa da ga podijelim sa tobom i sa svima koji me se ponekad sjetite u dobroj volji.
 8. http://www.glas-slavonije.hr/279687/9/Nenad-Brixy-prevoditelj-Alana-Forda-dobio-spomen-plocu
 9. Alan Ford mora ući u obaveznu lektiru! Samo što su oni koji odlučuju o tome preglupi da shvate zašto.
 10. Pazi, predložit ću te za ministra obrazovanja! Ovog se ni najjači naši lingvističari ne bi sjetili!
 11. Tužibabo! Ako ste se pitali što vaš omiljeni lik radi - opekotine od nestručnog držanja lemilice sam zamijenio masnim rukama na dizel lokomotivama. Pripravnik, vježbenik, rad pod nadzorom, priprema za ispit i tako to.
 12. Hristos vaskrese, prijatelji! Sretan Prvi Maj, drugovi! Svi danas nešto slave.
 13. Sretan nam rođendan! Mnogo smo prošli zajedno....i još ćemo.
 14. Sretan ročkas, GGGG!!!
 15. A ako ja ne vidim zovite Zena, on će zvati Steina koji će mene bocnuti na FB, ja ću otići na Fejsglup i poslati Miki poruku. Povratne informacije će teći istim putem.