Jump to content

Kuršum

Član
 • Content count

  246
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Kuršum last won the day on May 29

Kuršum had the most liked content!

About Kuršum

 • Rank
  Početnik

Profile Information

 • Zemlja:
  Serbia
 1. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Ne budi lud, Nemci su to. Nemci su uvideli problem koji su imali protiv Mexica, imali su igrača viška.
 2. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Njih nije stigo Hag da osudi, pa nisu za teranje inata pogodni.
 3. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Sedište FUFA (kako bi rekao kolega sa drugog foruma) je u Cirihu. A i razna druga sedišta su u CH. Dosli su na SP uz nepostojeći penal protiv S. Irske, dali gol Brazilu posle faula (nema VAR-a), sinoć penal nedosuđen i pored sugestije VAR studija. Treba li još?
 4. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Zato sam i pomenuo suđenje tek danas, a ne sinoć. Sve što je podložno padu, pašće. Makar i uz pomoć sudije.
 5. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Pritom, čemu VAR, ako je sudija taj koji odlučuje da li će ga gledati? Znači, ako sudija ima dobru nameru, on će pogledati, ako je nema, onda neće gledati. Glupo! Ako su ga već uveli, onda sugestija studija koji ima mogućnost boljeg uvida mora sa bude obavezujuća.
 6. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  A to (suđenje) je tek posebna priča: https://mobile.twitter.com/VAROfficial1/status/1010294629621817344
 7. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Kakvi bre kondicioni treneri, ne stiče se kondicija 15 dana pre prvenstva. Ovo su sve igrači koji igraju u vrhunskim evropskim klubovima i trče ko konji. Pa onaj Milivojević je pretrčao 4 km do 30. minuta. Ali džaba trčanje, kad juriš za drugim. Ovo nije problem kondicije, već promašene taktike i uzaludnog rasipanja snage. I glave koja je decenijama u problemu, a taj problem uvek je izazvan besmislom u organizaciji koja vodi srpski fudbal.
 8. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Ako dobijemo Brazil (sto je ravno nemogućem) Kostarika i ne mora da pobedi Švajcarsku. A što se klupe Sautemptona tiče, grejao je i Mitrović u Njukastlu, pa je u Fulamu napravio čudo. Na kraju krajeva, verovatno zato što je grejao klupu je Tadić od juče najskuplji igrač u Holandskom prvenstvu, potpisao za Ajaks. Sredina nije funkcionisala jer nije imao ko da funkcioniše. Kad su zatvorili desnu stranu, Švajcarci su rešili utakmicu.
 9. Kafanica "Kod srećnog švajsera"

  Ne mogu da se ne setim Muslina. Tadić desno gde je pomeren, ne pruža ni 30% svojih mogućnosti. A i odatle je asistirao. Prednji vezni red ko da nemamo. Možda je Sergej Milinković Savić vredan 100 miliona, ali ne u ovoj konstalaciji.
 10. Akai AT-2600

  A šta se vezuje za ono uzemljenje skroz desno koje je za AM antenu, ali iza 75 oma, tako je barem prema crtežu. Kad povežemo koaksijalac, vrući vod na šrafče, masu na limče, šta se vezuje na uzemljenje? Neka posebna žica? Ako da, gde joj ide drugi kraj?
×