Jump to content

Kuršum

Član
 • Broj sadržaja

  980
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  13

Poslednji trofej

Kuršum je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

Informacije Profila

 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

3550 posetilaca

Kuršum's Achievements

 1. Ima li koj iz Subotice da ide za Bg u skorije vreme?
 2. Svi gadžeti stigli. Sad idemo polako farbanje, sređivanje sedišta, poliranje srebrnih delova, zamena ulja u kardanu, vilama, kociona tečnost, filteri. Biće na proleće kako je zamišljeno, nadam se.
 3. Javio se drug @Spachek da pripomogne. Hvala mu.
 4. Ima li koj sas nalogom na Aliju, da bi mi porucio nesto? Mrzi me da otvaram.
 5. Trostruki. Kad sam odgledao Votersov koncert iz Amsterdama '18, samo sam čekao da izađe LP. Totalno luda svirka. Morao sam da čujem kako zvuči na gramofonu. Inače koncert je sniman kao dokumentarac, koji je premijerno emitovan u Veneciji na Mostri 2019. Sjajno! Ima da se nađe po netu.
 6. Da, kod njega to zna da zeza, frajlauf, anlaser.... Za sad je pu, pu, pu...
 7. To je deo priče i kraći zadnji blatobran. Takođe prednje sedište se malo lepše uradi. Ostalo su migavci, ručke na kormanu, retrovizori, farbanje poliranje i sl sitnice. Ali izgleda ekstra. Ajd šta da krijemo, već je momak objavio na jednom bike forumu kako to izgleda.
 8. Neću bober. Malo svedenija verzija ovoga. A i sve prepravke su na šraf, pa se za regisrraciju za pola sata vrati u ovo stanje. Jedino što za tu priliku mora da se ima 2 zadnja blatobrana. Mislim video sam od dečka jednog kako je uradio, pa mi se mnogo dopalo, nisam nista sam smislio.
 9. Hajd' i ja da se zapljunem ovde. Ufatilo me, jbg. Do proleća idu sitne prepravke, ali se dobije maltene "new look". Već znamo i koji, no nek ostane tajna na sta ćemo zimu utrošiti.
 10. Tu je, samo su ga sakrili. Na ove tri tacke kliknes. Limitirano je na nekoliko minuta od objavljivanja posta.
×
×
 • Kreiraj novo...