Jump to content

Daudio

Član
 • Broj sadržaja

  1707
 • Na DiyAudio.rs od

5 Pratilaca

O Daudio

 • Rang
  🎖🎖🎖🎖🎖🎖

Informacije Profila

 • Pol:
  Nebitno
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

17118 posetilaca
 1. Daudio

  6l6 PP A klasa

 2. Daudio

  TVC

 3. Већ сам једном одлазио са форума и вратио се. Више нећу. Ако ја ширим негативну енергију и ако ја нападам људе више нећу. Дао сам своје радове,дошао у ситуацију да ми се то олупа о главу,једва сам успео да објасним зашто и како. Немам више воље да пишем ишта било коме. Мајку му, може ли на овом месту ишта позитивно да остане позитивно,а не да одмах поприми форму конфротације.
 4. Daudio

  Daudio hibrid

  Ко погрешно схвата? Ја или ти? Ставио сам и смајлије и ти и даље зацепао да имам нешто против тебе. Ајде немој да параноишеш,смајли је знак шале или неозбиљног контекса. Мајке ми ,у инат теби Имаш толико година а понашаш се ко дете. Како год или шта год ти ја напишем ти погрешно протумачиш, ја ти ту стварно не могу помоћи. Ако ти сметају моји одговори немој постовати у мојим темама, или немој ми реплицирати. Ја немам више нерава да се препуцавам са тобом, са овог брвна ја силазим,не пада ми се у воду по овој хладноћи. Уосталом одјављујем се са форума, ово је мој предпоследњи пост.
 5. Daudio

  Daudio hibrid

  Ти све погрешно прочиташ,или уопште не прочиташ, Брже ти перо од замисли Да се нисмо ономад закачили око 6н6п и трафоа у аноди, била би нека друга цев у оптицају и пуно раније би пала завеса на овај рад. Обзиром да сам обећао да ћу намотати трафо баш за ову цев то сам и урадио. Теби у инат, па се ти окрећи наглавачке. То што ти видиш да је негативно твој проблем-окрени монитор за пи/2 Још једном хвала ти на извору ината
×
×
 • Kreiraj novo...