Jump to content

Daudio

Član
 • Content Count

  1704
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About Daudio

 • Rank
  Meni forum KUĆA!

Profile Information

 • Pol:
  Nebitno
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

15968 profile views
 1. Daudio

  TVC

 2. Daudio

  1/2 6s33s

 3. Већ сам једном одлазио са форума и вратио се. Више нећу. Ако ја ширим негативну енергију и ако ја нападам људе више нећу. Дао сам своје радове,дошао у ситуацију да ми се то олупа о главу,једва сам успео да објасним зашто и како. Немам више воље да пишем ишта било коме. Мајку му, може ли на овом месту ишта позитивно да остане позитивно,а не да одмах поприми форму конфротације.
 4. Daudio

  Daudio hibrid

  Ко погрешно схвата? Ја или ти? Ставио сам и смајлије и ти и даље зацепао да имам нешто против тебе. Ајде немој да параноишеш,смајли је знак шале или неозбиљног контекса. Мајке ми ,у инат теби Имаш толико година а понашаш се ко дете. Како год или шта год ти ја напишем ти погрешно протумачиш, ја ти ту стварно не могу помоћи. Ако ти сметају моји одговори немој постовати у мојим темама, или немој ми реплицирати. Ја немам више нерава да се препуцавам са тобом, са овог брвна ја силазим,не пада ми се у воду по овој хладноћи. Уосталом одјављујем се са форума, ово је мој предпоследњи пост.
 5. Daudio

  Daudio hibrid

  Ти све погрешно прочиташ,или уопште не прочиташ, Брже ти перо од замисли Да се нисмо ономад закачили око 6н6п и трафоа у аноди, била би нека друга цев у оптицају и пуно раније би пала завеса на овај рад. Обзиром да сам обећао да ћу намотати трафо баш за ову цев то сам и урадио. Теби у инат, па се ти окрећи наглавачке. То што ти видиш да је негативно твој проблем-окрени монитор за пи/2 Још једном хвала ти на извору ината
 6. Daudio

  Daudio hibrid

  Чему то служи,а притом и не ради?
 7. Daudio

  MOTALICA - regulacija brzine

  Скидам капу на уложеном труду и приказаном раду. Једино ми нешто боде очи- први трафо па заливен лаком и запечен! треба тако,не спорим,али недао ти бог да си негде нешто погрешно прорачунао или не дај боже нешто кренуло по злу,цео намотај може само у канту,јер га више не одмота. Но добро,ја ионако стављам свима познату(сем мени) траку која нагриза лак,ово је школски. Кад сам ја мотао свој први трафо,рачунао 3 дана и 3 ноћи,однео мајстору да прегледа ,наравно пун себе... Човек погледа писаније ,баци све те папире и запита ме који ми напони требају. Око једноставних ствари не треба претеривати. Још једном леп рад,а пре свега похвале за вољу.
×