Jump to content

dunavko

Član
 • Broj sadržaja

  1725
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  5

Poslednji trofej

dunavko je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

5 Pratilaca

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

16663 posetilaca

dunavko's Achievements

 1. dunavko

  Paypal - Srbija

  moras da zoves banku gde je racun i oni ti posalju IBAN . nema drukcije varijante
 2. dunavko

  Paypal - Srbija

  IBAN mora da ima 22 karaktera,3 i 4 mora da bude digit,sta god mu to znacilo .broj racuna kartice ima 16 karaktera,ako stavis RS napred +16 = 18 loja su ona 4 karaktera? kako uneti istek trajanja i ona tri zadnja broja???
 3. dunavko

  Paypal - Srbija

  prelazak na PAYONER umesto PAYPAL!!! kada popunjavate registraciju za payoner -ebay trazi da se do 14.06 predje sa PAYPAL placanja na PAYONER,registracija trazi SWIFT Banke, to pronadjes swift pa posle trazi IBAN koga izgleda banca intesa ne daje za srbiju?ne mogu da se registrujem za payoner. jel neko tp resio u srbiji ili ima neka caka?
 4. dva brojaca,jedan preklopnik i jedan pickup za napred nazad .
 5. dunavko

  300B pojačalo

  nije mi jasno ,deda bole ovo sto si napisao o sprezi - Ovde je puštena negativna povratna sprega izbegavanjem kondenzatora u kolima katoda pobudne cevi .jel ima n.p.s ili nema?
 6. uz podnozja dajem i par 6n1p cevi ruskih duplih trioda ...
 7. dajem pride i 4 oktal i 2 noval nova podnozja i cena spala na 10000 dinarjev
 8. da nije skupo?ja mislim da je ovo realna cena.rasturis sve do gvozdja pa prefarbas .imas mrezni,75 X 40mm minimalno ako nije i siri ,snaga je otprilike sfe pa na kvadrat.pa onda ima izlazni koji bi trebo da se premota ali ima snagu za el34 u pp.pa samo cok,dobar,to je onaj trafo na sliku sa 2 zice.pa onaj dole ulazni driver,to mi ja malo nepoznato ali stavis jedno podnozje noval i turis neku ecc83 za driver.onu dole dzigericu sa sve bubcima pobacas .uturis radnu tacku nesto ab klasu i za male pare imas lepih 20-25 w.a mozes i neke ruske jeftine sa ebay-a.6p3s su jeftine a extra.mrezni trafo moze da gura pp 2X4 kom ako hoces.izlazni ionako moras da motas.ima varijanti a ova sasija daje osnov...evo i primer sa svim varijantema cevi,sa detaljima.http://paseka24.ru/node/218
 9. na slikama se vidi ,to je deo od RIZ-ovog razglasa,radio,gramofon.taj izlaz ima dva identicna bloka i na svakom bloku su bile po 2 EL34 u PP. interesantno je da driver za te EL34 je verovatno iso preko ul.trafoa.jedan od onih sa slike jer nema podnozja sem za ispravljacicu ,neka ax50 ili slicna iako ima ispod neki selen?ko zna sta je autor zamislio .tek sada sam video koliko su svi transformatori predimenzionisani .pa da je i guralo max disipaciju za pp el34 tu ima mnogo rezerve a tek prigusnica velika i oni traf. koje nisam ni zagledo.to je sve tesko preko 25 kila ako i nije vise.izlazni trafo je verovatno 100v iako moze i da ima i nizu impedansu .prodajem sve to za 12000 dinara.dogovor na pp
 10. resio problem i citava prica je neverovatna,ali zaista...
 11. F2a siemens lampu kupujem,menjam,otimam. hitno potrebna!!!! na pp
×
×
 • Kreiraj novo...