Jump to content

dunavko

Član
 • Broj sadržaja

  1297
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  5

Poslednji trofej

dunavko je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

6 Pratilaca

O dunavko

 • Rang
  КњигоЉубитељ

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. obrati paznju na uvecanje.da li ti trebaju kvalitetne naocare ili lupe.imam tri komada i problem je u tome sto sve imaju isuvise vel.pojacanje ali suzeno polje - kao snajper.dok ih ne drzis u ruci i ne probas nista.naglavni deo da bude elastican i mek a ne kao ove neke.lep je dodatak preklopno socivo,jednostavno preklopis vza vece pojacanje.za mene velika lupa sa svetlom sa lepo resenom mehanikom,da mnoze brzo svuda da se pomera.
 2. dunavko

  jesam,nisam,pec..

  druze,imam jos i da dodam pre nego me oduzmu,na neki cudan nacun ovaj pc sto radi,tekst je na maternjem, a onaj u centrali je na inglijeskom,opet ne znam kako.da nije tu caka?mogu da postavljam pitanja na srpskom a dobijam odgovor na jeziku koji i ne razumem.pa kad malo bolje razmislim sta ce mi odgovor kad ga ne razumem.pa opet bolje i to nego da pisem na stranom jeziku koji ionako ne znam i koji je nekome i vazniji nego maternji. a da citam ono sto razumem.ta varijanta nece valjati,mozda cu i da shvatim nesto tesko.ovo je i dobro,kao ono,zakopaj pistolj,zluzbeni jedno meter dubine pa dok ga iskopas, ovi dezurni pljuvaci okvasice drugog,a i ti se odladis.sedim u centrali,ovi pljuckaju,te aca ovo,te ono.to ukapiram na engleskom -ACA jer jos niko nije nista lepo reko o NJEMU ovde.onda trk kuci da na srpskom odgovorim.dok dojem ja zaboravio i odladio se.jbga....
 3. dunavko

  jesam,nisam,pec..

  da nije "rigoleto"?nista history,kukiji i ostali.nije opera,opereta i chrome...a toliko sam imao pojedincima da kazem nesto lepo.a tek autoputeve sto imamo..
 4. dunavko

  jesam,nisam,pec..

  probao operu,nista,isto se ponasa.znaci ,kada ocu da odgovorim,bilo mesage ili topic u prozoru za tekst se pojavi bledo plavi prozor u koji je nemoguce bilo sta upisati.kada mu das komandu posalji -submit reply u tom prozoru se pojavi poruka:this field is required i trc.ima ona ruska poslovica:bolje s pametnim izgubiti nego sa budalom naci..
 5. dunavko

  jesam,nisam,pec..

  na poslu ,win7,chrome od pre par dana ne mogu da saljem mesages ili da otvaram nove topic-e.kao da sam iskljucen,sto je jos daleko od sibira.kuci,win7,chrome radi i tu sam otvorio ovaj topic.v cem delo?
 6. dunavko

  Ebay

  prosecna vrednost davanja drzavi i ostalima je oko 40% od sume koju si platio za robu.prosecna.neki put ne bude nista ili astronomska. u tih 40 posto carina je najmanja 5-10% a pdv je znacajna stavka jer se racuna sve za pdv-cena-procena po necemu,carina,otvor-zatvor.
 7. dunavko

  Ebay

  nema pravila.pred novu godinu sporije.neki put stigne da ne poverujes-nesto preko svedske???neki put se ceka da se napuni kontejner pa onda somalijski pirati uspore brod i popiju sve bez somalijera...svasta ima.mozda kad bi kupio robe za ceo kontejner..samo varijanta,razmisljamo..
 8. cuo sam da kod tih rotacionih alata ako je velika brzina rotacije oce da izbaci centrifugalno periferne elektrone kroz kovar pin i da ih ubaci unutar cevi pri tom kvareci vakuum.ko zna...
 9. na stiropor meki malo finog pepela i peska i onda cev ubadati u stiropor preko peska i slusati grupu "pepeo in krv",tako nesto..
 10. al je to sve dusu dalo za 6s19p,jedno 4-6 u paralelu i neka trioda u drajveru.prava lepota cevi se vidi i cuje sa triodama.topografija pp nije reprezent cevnog zvuka.6s19p je jeftina i ima je.naravno,svako svoje..
 11. lose si uradio spoj za zenerkama,fali otpor?izbaci zenerke stavi R-banat.iako nema mnogo veze izlazni tr. je mogao manji (225 kv.cm? za pp el84) isto kaze banat bez backe,dva kon. u katodu,jedan el. i nesto dobro ne vidim na obrtacu f .raspodelu napona,jel' to tacno.
 12. fala vladd,ne treba nasao sam.723 koji sam kupio preko ebay-a ne radi.ne znam kakav zakljucak u vezi nabavke IC-a preko ebay-a.nesto radi a nesto ne.lutrija.nekad sam radio ,bese u smartwork-y,net listu sam pises,pa u orcad,pa tango pod dos-om.imao sam svoje biblioteke i radio mi je auto ruter,ne znam koja je bila verzija tanga.pa se pojavio onaj ogromni orcad i tango pod win3.11 valjda i posle toga svasta..
 13. opet ja sa MTS.Izgleda da su menjali opremu i softwer u tom periodu 2-3 mesec 2019.pa su nekako dosli do zakljucka u 12 mesecu da ja nisam platio ta dva meseca.onda ide secenje, gluva komunikacija i sve to vreme mi stizu racuni da platim za ovo vreme za koje ja nemam mogucnosti da koristim tel. i internet jer sam iskljucen???za raskid ugovora moram da idem na neke saltere itd i raskid me ne opravdava za kako oni kazu nastalu stetu po njih.A ja,kvaka 22 i jos me pozivaju da nastavim koriscenje usluga-a ja iskljucen!!!!! Обавештење о решењу захтева за превремени раскид уговора о коришћењу postpaid броја 064/1557086 Број захтева 1-3242595861 Поштовани, Обраћамо Вам се поводом захтева за раскид уговора о коришћењу postpaid броја 064/1557086. Уговор о коришћeњу postpaid броја 064/1557086, по условима кампање „POSTPAID SA POVOLJNIJOM NAKNADOM” је закључен 27.04.2018. године, између Вас и компаније Телеком Србија, на неодређено време са минималним периодом важења од 24 месеца. Имајући у виду да сте приликом закључења уговора остварили право на повластице дефинисане условима одабране кампање, као и да за наведени уговор није истекао минимални период важења, обавештавамо Вас да би раскид уговора могао бити реализован само уз обрачун накнаде штете због превременог раскида Уговора. На основу наведеног, обавештавамо Вас да раскид уговора овом приликом није реализован и позивамо Вас да наставите са коришћењем услуга. Уколико остајете при захтеву за раскид претплатничког уговора пре истека минималног уговореног рока, позивамо Вас да нам се обратите у циљу информисања о износу накнаде штете. За све додатне информације, можете нам се обратити путем Контакт центра 080/100-100, на адресу mtsinfo@telekom.rs или поштом на адресу: Служба за Back office Београд, Дубровачка 35 Уз потпуно разумевање Ваших очекивања, жао нам је што нисмо у могућности да прихватимо Ваш захтев за раскид наведеног уговора без наплате уговорене накнаде штете. Истовремено Вас обавештавамо да ћемо емитовати рачун за пружене телекомуникационе услуге до датума раскида уговора. Молимо Вас да измирите сва потраживања према Телекому Србија настала по основу пружених телекомуникационих услуга. Такође Вас обавештавамо да корисник има право на отказ Уговора достављањем Телекому Србија обавештења у писаној форми, препорученом пошиљком са повратницом, са отказним роком од 30 (тридесет) дана, или доласком у пословницу (личним или лица које има оверено овлашћење корисника) и потписивањем Захтева за отказ Уговора
 14. u decembru 2019 me iskljucio MTS (064) i mobilni i internet paket sa obrazlozenjem da nisam platio racun iz 2 i 3 meseca i traze da posaljem dokaz da sam to platio i to posle 9 meseci?krene dopisivanje preko maila i to je bio razgovor gluvih.posle mog insistiranja da mi posalju ugovor dobio sam pdf kopiju.u medju vremenu mi racuni i dalje stizu iako ne mogu da koristim njihove usluge??naglasio sam da smatram da je ugovor raskinut jer oni ne ispunjavaju svoje obaveze jer su me bez osnova lisili svojih usluga i da ne salju vise racune.iako (ni)sam platio te racune,jer je to bilo davno,smatram da je MTS kriv sto me ranije nije upozorio da su sporni taj 2 i 3 mesec.pa ko cuva te racune.pa cak i da nisam platio,nisam siguran,to je bilo davno i da je to njihov propust.trazio sam raskid ugovora zbog njihovog neopstovanja istog,isecen sam bez ikakve presude (poznati manir).da bi raskinu ugovor moram da odem na postu i da popunim obrazac?ne mogu to elektronskim putem.mislio sam da napravim novi ugovor sa vip-om ali ne znam kako ce ovo da se zavrsi.ima li neko iskustvo slicno ovome?
 15. dobar laser stampac,pegla ,pertinaks ili vitroplast,v.peroksid, sona kiselina,domacica da drzi uzorak dok je majstor pegla,ima na youtubu kolko oces.busis rupu po rupu odgovarajucom burgijom.kako izbusis tako ti je ...
×
×
 • Kreiraj novo...