Jump to content

predragm

Član
 • Broj sadržaja

  907
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  2

Poslednji trofej

predragm je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

O predragm

 • Rođendan 04/14/1952

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Beograd
 • Interesovanja:
  gramofoni, samogradnja zvučnika,
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

4639 posetilaca

predragm's Achievements

 1. Jako mi je dobro poznata ta situacija!
 2. Ko pita ne skita! Fundermax ili ti kompakt ploče su sjajan materijal. Treba kvalitetan i oštar rezni alat, predrezač nije obavezan. Water jet, cnc naravno da može. postoji veliki izbor dezena, a ima ga i za enterijer a i za exterijer, čak i onaj koji zadovolava protiv požarne propise.
 3. Ma može, a ovde piše kako. Interior_Technik_HPL_2019_GB.pdf
 4. Prednost svih tih "sintetičkih" materijala je pogodnost obrade za svakog vičnog DIY. Mana je termička nestabilnost na povišenim temperaturama. Tehnička plastika je veoma žilava i manje osetljiva na grebanje od klirita koji lepo izgleda. In Sides-ov predlog sa staklom je veoma dobar, ali ga je veoma teško obrađivati bez odgovarajućih alata i znanja. A siguran sam da bi odlično izgledao. Još jedna ideja koja mi pada na pamet je Fundermax Compact ploča koja bi verovatno ispunila sve kriterijume, a ima je u Lamex u Novom sadu. Treba ih kontaktirati, može se desiti da im nešto pretekne od nekog posla da ne bude cela tabla. Nije jeftin ali je odličan.
 5. Pa nije baš samo tako. Budu i restlovi od nekog prethodnog sečenja, pa se nađe komad za isecanje sa najmanje otpada..
 6. predragm

  Dynazero ST-70

  Valjda Demijana?
 7. Ovaj može odmah u penziju!
 8. Rusko germanijumsko pojačalo! https://www.facebook.com/notaplus.ru/videos/sa-laboratory-black-knight-reference/561700691291996/
 9. Poptavka preamp sekcije Sony TA F70 ampa.
 10. Potrebni tranzistori: 2sk97 - 2 kom. 2sd667 -2 kom. 2sb647 - 2 kom.
 11. A ovo? https://www.kupujemprodajem.com/audio/vintage-30-i-vise-godina/lafayette-xl-44/oglas/110488222?filter_id=917472155
 12. Zatrovasmo temu čoveku. Nešto ne uspevam da se setim te radnje na Obilićevom vencu? Samo da dodam u vezi prodaje ploča. Pamtim da su šezdesetih mogle da se kupe originali LP u knjižari Jugoslovenske knjige u zgradi Palata Albanija. Bila je mala galerija u knjižari sa desne strane knjižare prema Kolarčevoj, izlazilo se gore stepenicama. Povremeno su dobijali LP-je, morali smo da se raspitujemo i čekamo kontigent pa šta se uhvati. Tamo sam sa mojim komšijom koji je imao nadimak Advokat kupili za njega Roling Stonse drugi album, bio sam tada prvi gimnazije. A onda je krenula prodaja ploča i po komisionima. U sedamdesetim su krenula i licencna izdanja.
 13. Ja sam nešto ubeđen da je bio upravo preko puta.
×
×
 • Kreiraj novo...