Jump to content

predragm

Član
 • Broj sadržaja

  893
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  2

Poslednji trofej

predragm je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

O predragm

 • Rođendan 04/14/1952

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Beograd
 • Interesovanja:
  gramofoni, samogradnja zvučnika,
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

4403 posetilaca
 1. Ovaj može odmah u penziju!
 2. Rusko germanijumsko pojačalo! https://www.facebook.com/notaplus.ru/videos/sa-laboratory-black-knight-reference/561700691291996/
 3. Poptavka preamp sekcije Sony TA F70 ampa.
 4. Potrebni tranzistori: 2sk97 - 2 kom. 2sd667 -2 kom. 2sb647 - 2 kom.
 5. A ovo? https://www.kupujemprodajem.com/audio/vintage-30-i-vise-godina/lafayette-xl-44/oglas/110488222?filter_id=917472155
 6. Zatrovasmo temu čoveku. Nešto ne uspevam da se setim te radnje na Obilićevom vencu? Samo da dodam u vezi prodaje ploča. Pamtim da su šezdesetih mogle da se kupe originali LP u knjižari Jugoslovenske knjige u zgradi Palata Albanija. Bila je mala galerija u knjižari sa desne strane knjižare prema Kolarčevoj, izlazilo se gore stepenicama. Povremeno su dobijali LP-je, morali smo da se raspitujemo i čekamo kontigent pa šta se uhvati. Tamo sam sa mojim komšijom koji je imao nadimak Advokat kupili za njega Roling Stonse drugi album, bio sam tada prvi gimnazije. A onda je krenula prodaja ploča
 7. Ja sam nešto ubeđen da je bio upravo preko puta.
 8. Druga zgrada od ugla sa Kosovskom sa desne strane prema Majke Jevrosime, imali su i suteren . A moj amp je stigao iz Zagreba, ali sam ga menjao pred kraj garantnog roka, pošto nisu uspeli da mi nabave trafo za zamenu. Dali mi primerak iz radnje.
 9. Da, bilo njihovo zastupništvo u Nušićevoj odmah u suterenu ispod Kosovske, Ja ga kupio na jesen 1984, eno ga u podrumskoj ostavi. Baš je lepo sviralo.
 10. U takvom F1 espace-u je Dejvid Kultard provozao Frenka Vilijamsa (koji je paraplegičar posle saobraćajke) na trkačkoj stazi 1994 godine. Trebalo je da vidite snimak koliko je ushićen bio!
 11. Nije ono trebalo ni da urade. Ruše po gradu "ulepšavajući ga" bahato, nepopravljivo. No onako kako je sada je strašno, viši plato od poda stanice, da ih spoje svaka veća bujica odozgo sa Slavije će da je potopi. Nije njima kriterijum šta je pametnije, jer onda ne bi radili ono šta rade, već ono što je "korisnije".
 12. Pa da, sada je u okviru kompleksa Beograd na vodi! Vodeni šanac. Ima u ovome neke simbolike, mislim u stavu, Vesić- kapetan Kuka.
 13. Ama tu je problem sa nivelacijom! Ceo plato je na nešto višoj koti od samog ulaza u zgradu stanice! Stepenište od stanice se spušta na nekih 60 cm ispod nivoa novog platoa. Nakazno i pogrešno rešenje. Zašto ta zgrada uopšte tu postoji kad je "odsečena"? Zar tako treba da se ulazi u "muzej" čega god? Nek je sruše i naprave neku novu na odgovarajućoj niveleti. Ovako nešto uraditi je gnusno, sramota.
×
×
 • Kreiraj novo...