Jump to content

predragm

Član
 • Broj sadržaja

  434
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  2

Poslednji trofej

predragm je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

O predragm

 • Rang
  🎖🎖🎖🎖🎖
 • Rođendan 14.04.1952.

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Beograd, Višnjička banja
 • Interesovanja:
  gramofoni, samogradnja zvučnika, stolarski poslovi i obrada klirita
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

3657 posetilaca
 1. Uh! Ja ne bih izdržao da ne ispucam bar jedan film.
 2. A Topcon super DM je ovako na fotkama u odličnom stanju. Divan ulov, svaka čast! A trebalo bii da lepo radi, u ono vreme bila sjajna kamera.
 3. Ah, da! J..ote, poštarina za Isle of Man... džaba!
 4. http://vintage-audio-laser.fr/viewtopic.php?p=188816#p188816 http://vintage-audio-laser.fr/viewtopic.php?p=188839#p188839
 5. Na francuskom sajtu ima ovo o ovom modelu https://www.audiovintage.fr/leforum/viewtopic.php?t=12848
 6. Nabavi[ tiplove za obeležavanje rupa kao na slici, ima ih za različite veličine, izbušiš rupe za tiplove na kantu, ubaciš ove za obeležavanje, prineseš tu stranicu mestu na kome treba da se izvede spoj, prisloniš pažljivo i kucneš. Špic tipla za obeležavanje će obeležiti tačno mesto za razbušivanje. Bitno je biti pažljiv, i dobro je obeleženu tačku još malo proširiti probojcem da lepo precizno povede burgiju. Prosto
 7. Razmišljam, sile istezanja su kritične na ovim ojačanjima u vidu romba sa zadnje strane. Mislim da bi pravac pružanja vlakna balze u pravcu upravnom na segmente membrane bio primereniji, odnosno da bi bolje vršili funkciju. Širina lista od 10 cm s obzirom na dimenziju membrane mislim da bi to omogućila. A i ja, zaludan pop .... ubijam vreme pa tupim!
 8. Ja bih ozbiljno razmislio o tome da se spojevi ojačaju, pošto je kontaktna površina veoma mala, jednaka debljini balze. Nije mi poznato koju debljinu ste koristili. Najbolje bi bilo da se radi od dva sloja balze sa smaknutim spojevima do sredine prethodnog segmenta. Koliko je meni poznato, najmanja debljina balze koja može da se kupi je 0,8mm. Možda kaširanje na svilenom batistu? Ovako kako izgleda, membrana ima konusnu formu, Postoji mogućnost da se proba upotrebom muškog i ženskog kalupa, parenjem balze i presovanjem između kalupa izvuče membrana sa izvijenim profilom? Fantaziram?
 9. Preporuka veterinarske stanice Štenci koji se vakcinišu sa 6 nedelja starosti treba dva puta revakcinisati. Ukoliko štene dobije prvu vakcinu sa 8 nedelja starosti, dovoljna je jedna revakcinacija. Naša preporuka je da se štenci revakcinišu na 4 nedelje (mesec dana). Psi se vakcinišu najčešće protiv pet bolesti: parvoviroze (mačije kuge), štenećaka, zarazne žutice, leptosiroze, influence pasa. Nakon što je vakcina data imunitet nastupa za 7-14 dana (pa u ovom periodu još treba paziti na štene i ne dopuštati mu kontakt sa drugim psima). Obzirom da imuni sistem mladunčadi još nije dovoljno razvijen da pruži trajniju sigurnost, sa 12 nedelja starosti se radi revakcina koja pojačava otpornost od ovih istih bolesti. Ovde moramo istaći da iako od ovih bolesti najlakše oboljevaju štenci, od njih mogu oboleti i odrasli psi pa je neophodno ovu vakcinu ponavljati svake godine. Odrasli psi se revakcinišu jedanput godišnje.
 10. Baš je bebica. Mora da bude u toplom. Što joj se više ljubavi i nežnosti pruži, još više će da uzvrati. Pokušaću da parafraziram jedng francuskog pisca koji je davno ustvrdio, da se ne ustežemo da svojim kucama iskazujemo svoju ljubav, jer ih nikad nećemo voleti toliko koliko oni vole nas. Moji svi psi su došli sa ulice, a oni su naročito zahvalni. Banat, pazi i voli malenu, sad si joj mama!
 11. A zašto je potrebno poznavanje oba roditelja? U zbunu sam! Ja moje pokupio sa ulice i baš nijednog roditelja upoznao nisam. Jesam li pogrešio!?
 12. predragm

  Kupuj dok nije otišlo...

  Uh, ogromna slova, kao da vičem
×
×
 • Kreiraj novo...