grone Napisano Januar 13, 2020 Autor Share #67 Napisano Januar 13, 2020 Almost finished NIXIE, 2a3, Vix and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 2 4 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
2a3 Napisano Januar 14, 2020 Share #68 Napisano Januar 14, 2020 Jes pokazao zeni ovu sliku,ako je imas. veoma vole kad se lemi po saobama. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
vladd Napisano Januar 14, 2020 Share #69 Napisano Januar 14, 2020 To je problem za papucice... Pustiti tigra da se igra.. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Januar 14, 2020 Autor Share #70 Napisano Januar 14, 2020 Gotovo Aleks, dejanco32, NIXIE and 7 ostalih je reagovao/la na ovo 3 6 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Januar 14, 2020 Autor Share #71 Napisano Januar 14, 2020 8 hours ago, 2a3 said: Jes pokazao zeni ovu sliku,ako je imas. veoma vole kad se lemi po saobama. Moja soba, moja kuca, moja zena gluv_i_udaren je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
chakija Napisano Januar 14, 2020 Share #72 Napisano Januar 14, 2020 Bogami, svaka cast za zenu :D! Kako radi ovako na prvu? Sunce ti kalaisano, koliko zvucnika i to kakvih!!! o.O BTW koji je to crown na polici? Jesi li mozda probao CTS seriju? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Januar 14, 2020 Autor Share #73 Napisano Januar 14, 2020 1 minute ago, chakija said: Bogami, svaka cast za zenu :D! Kako radi ovako na prvu? Sunce ti kalaisano, koliko zvucnika i to kakvih!!! o.O Rade do 00 narocito Raal i AT Treba da se cuje da bi poverovao!! AE moze da radi jos bolje u vecu kutiju sa otvorima ali ovo je samo za probu i slusacu ovako neko vreme, imam pozadi Danley sub ako mi je do basa... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Januar 14, 2020 Share #74 Napisano Januar 14, 2020 2 hours ago, grone said: Moja soba, moja kuca, moja zena e , nek' si im reko! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
damic Napisano Januar 15, 2020 Share #75 Napisano Januar 15, 2020 Lepo je imati ovoliko zvucnika na izboru al je prilicno lose za slusanje. Ostalima koji nisu u pogonu, nije mesto u sobi, nhf. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Januar 15, 2020 Share #76 Napisano Januar 15, 2020 Ovi beli su nekako sitni u odnosu na ostale. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Januar 15, 2020 Share #77 Napisano Januar 15, 2020 pa vidis da je stisla zena i pripretila da od sada mora da pravi samo male zvucnike Vix and NIXIE je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Fukushima Napisano Januar 15, 2020 Share #78 Napisano Januar 15, 2020 Bravo Grone, mnogo lepo izgledaju, verujem da odlično i zvuče. Uzgred jedno pitanje.. Zar nije kocka najlošiji oblik za bas kutiju u pogledu stojećih talasa? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Januar 15, 2020 Autor Share #79 Napisano Januar 15, 2020 15 hours ago, damic said: Lepo je imati ovoliko zvucnika na izboru al je prilicno lose za slusanje. Ostalima koji nisu u pogonu, nije mesto u sobi, nhf. Tako je Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Januar 15, 2020 Autor Share #80 Napisano Januar 15, 2020 6 hours ago, Borko_KA said: Bravo Grone, mnogo lepo izgledaju, verujem da odlično i zvuče. Uzgred jedno pitanje.. Zar nije kocka najlošiji oblik za bas kutiju u pogledu stojećih talasa? U pravo si oko toga ali uvek nema vreme sve mi je na brzinu, drugi oblici traze vreme i dosta truda... Hteo sam probati ovako ali napravicu nesto drugo kad stignem, i bice jos zvucnika Fukushima je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Januar 13, 2022 Share #81 Napisano Januar 13, 2022 Ajde da pitam ovde, UPS express saver, jel to obična pošta ili deru kao DHL? Paket ide iz Kine. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Januar 5 Autor Share #82 Napisano Januar 5 Krenuo i ovo zavrsiti davno mi stoje driveri, steta da se ne slusaju jer vrhunski se cuju. dejanco32, Vix, djmilicic and 10 ostalih je reagovao/la na ovo 3 8 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
chakija Napisano Januar 6 Share #83 Napisano Januar 6 Grone, usvoji me! LightMatic, zerowaf, BANAT and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 1 4 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
gluv_i_udaren Napisano Januar 6 Share #84 Napisano Januar 6 Svaka čast, ovo će biti predobro! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Januar 6 Share #85 Napisano Januar 6 Kako ovo dobro izgleda!!! Kapa dolje za izradu! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
pmiroslav81 Napisano Januar 6 Share #86 Napisano Januar 6 Svaka cast , vidi se da je svaki mm sracunat , veliko bravo Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Januar 6 Autor Share #87 Napisano Januar 6 Prednja ploca postao 53mm debela, Lamielirana Mdf-om 4+25+4+18mm Pojacao sam unutrasnjost, mrtvo je ko beton Dva dana sam radio od 8 do 20 i sve zavrsio, ostao mi smiglanje i farbanje sutra. Uzivo izgledaju mnogo veci... dejanco32, Koja, zerowaf and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 3 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Januar 7 Autor Share #88 Napisano Januar 7 Zavrseno dodao sam samo malo crno u belu boju. BANAT, zerowaf, крокодил and 13 ostalih je reagovao/la na ovo 4 7 1 4 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah