Jump to content

damic

Član
 • Content Count

  364
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

damic last won the day on September 10 2016

damic had the most liked content!

2 Followers

About damic

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Beograd, Vracar
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

3143 profile views
 1. IME, ako je aktivan sistem, 24LR se najbolje pokazao, za pasivne xo 12dB, max 18dB kako rece Zen.
 2. Interesantan kraj...
 3. damic

  Dome vs Ring radiator

  Dobro receno. Btw, kod mene Duetta Signatures, u rezervi Stage & Centaurus minor, naravno, sve Apogee
 4. damic

  Ma užas !

 5. Sistem mog prijatelja Urketa
 6. damic

  Kupuj dok nije otišlo...

  Strasne kutije, slusao davne 1990, Hi-Fi Show, Freemantle, W.Australia. Bilo nakaceno na mono blokove Accuphase od (koliko se secam) 300W. Preamp, DAC i CD takodje od iste firme, sve u zlatno-sampanj finisu. Bolje mi zvucalo od Infinity IRSV. Za ono vreme, vrh.
 7. U principu je dovoljno, sad, dali ce ti svideti zvuk to je druga stvar, vec sam rekao nekih 10-15 strana unazad, da ispod 200W/8Ohms, nista ne pije vodu. Nikad nemoj da se plasis previse snage, kod mene je oko 1,5KW po kanalu, godinama, i nema problema.
 8. E moj prijatelju, u dva navrata na ovoj temi sam ti preporucio pojacalo od bar 200W/8Ohm. Vecina ljudi sa ovog foruma koristi pojacala male snage i osetljive kutije sto je totalno druga stvar, slabo ima iskustava sa "mrtvacima".
 9. Ili, ono sto sam ja radio sa nekim ampovima koji su se grejali. Odvijes srafove koji drze poklopac, kad ne radi, izgleda normalno, kad radi, jednostavno skines poklopac i privremeno ga odlozis sa strane. Luftiranja koliko hoces.
 10. Naravno da nije, vec sam rekao na ranijim stranama ove teme, treba ti pojacalo od bar 200W/8Ohms. Pre svega, stvar je u transmisionoj liniji koja zvuci super, ali tek kad se pot malo "odvrne" a to zahteva snagu. Decenijama kuburim sa neefikasnim zvunicima (78dB) koje sa slabim pojacalima zvuce kod q...., ali sa vise vati, briljiraju. Koliko vidim, zvucnici su previdjeni za bi-amp, pozajmi od nekoga pojacalo za low end, pa probaj.
×