Jump to content

Fukushima

Član
 • Broj sadržaja

  1838
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  8

Sve objavljeno od Fukushima

 1. Jel si probao, ima li to sokoćalo uticaj na zvuk, odnosno kad odrediš koji snuber ti treba, razlika u zvuku sa i bez istog?
 2. Da, 4 greca su najbolja opcija. Šta će da zakačiš na to?
 3. Fukushima

  Project Shurak

  Gde kupuješ ta vešanja i ima li negde da se nađu gumena za 12inča, ili tako nešto...?
 4. Fukushima

  Project Shurak

  Telo kalema je od limenke, a ovaj zeleni sloj je neki papir?
 5. Ma ok, ne komentarišem kolo, kažem ti oko simulacija, na koje stvari da obraćaš pažnju... Možeš takođe da vežeš na izlaz generator i simuliraš tranzijentni odziv regulatora.
 6. Bobane, kod simuliranja regulatora ne koristiš idealne kondenzatore, ubaci esr pa uporedi psrr graf, dobićeš rezultate mnogo približnije praksi..
 7. Ispod se vidi letva ušrafljena za napajanje. Našo sam u prodavnici za 1250 dinara, izgleda kvalitetno odrađena za te smešne pare i nije kinez.
 8. Kolko mu je rezoanta frekvencija? ? Ne bi bi bilo loše odozdo da ubaciš klizni deo, na izvlačenje za tastaturu, ja imam slično to ali gotovo, brzo se popuni, zavisi šta će da turaš i za koje namene. Lepo izgleda, tu nema šta, živ bio.
 9. Diskretni op amp, prototip, ima još da se tvikuje.. API format za studijsku opremu, tipa 990.
 10. Fukushima

  DIY LCR Riaa

  Verovatno da bi mogo da radi sa nižim impedansama, možeš da staviš i manji kond zavisi od sledećeg stepena.. Sa 2u2 stavi 100k npr, 1M je velika vrednost sporo će da se prazni kond..
 11. Greota tolki hladnjaci za igračku,može da smestiš čipove unutra za 5.1 sistem ? Ili je to samo lim sa strane ne vidi se na slikama..
 12. Fukushima

  Square generator

  Npr ovako, ali je nezgodno da se oba zasebno namestaju..
 13. Fukushima

  Square generator

  Jedno pitanje, ne pada mi rešenje na pamet.. Kako se kod ovakvog generatora koji ima signal na nivou 0 do +5V reguliše amplituda signala? Mogu na izlaz da stavim pot i posle njega buffer ali za svako podešavanje amplitude, posebnim potom mora da se podesi offset buffera da bi signal na izlazu bio simetričan u odnosu na 0V. Postoji li neko lakše rešenje a da ne vidim?
 14. Nebitno je sad da objašnjavam... Pitao sam lepo za konkretnu informaciju. Gujo hFala, kontaktiraću ih sutra da se raspitam.
 15. Jel radi ona Galvanotehnika, Tibor, nisam zvao godinama, danas probao, niko se ne javlja na onaj stari mob, ali zvoni... Ima neki novi?
 16. Ma kakav EI oni nisu u libelu sa cenama..
 17. Zna li neko jel ima kod nas neko ko radi dvoslojnu stampu sa stop lakom i metalizacijom a da može samo 1 komad da naprave?
 18. Fukushima

  Square generator

  Ubačen flip flop. Sad je 50% d.cycle.
×
×
 • Kreiraj novo...