Jump to content

LightMatic

Član
 • Broj sadržaja

  225
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

Sve objavljeno od LightMatic

 1. E, sad da se i ja nadovežem . Pitanje za Shonne-a, može li se moja AYA 4 ovako prepraviti i koliko bi bilo bolje? Kod mene je jedna od zadnjih AYA 4 što je P.R. imao u ponudi.
 2. De, posoli ranu ljutu, a u pravu si što je najgore....
 3. Nemojte zamjeriti za moju poruku, čitav dan sam prepravljao i kovao daščurine, mamin sin (ženin miljenik, muško dijete) razvalio krevet na kojem spava pa razgulio kod prijatelja u Nevesinje na kupanje i uživanje a ti ćaća kenjčino stara, popravljaj, tako da su mi vaši komentari popravili dan kao i piva u kojoj trenutno uživam, što i vama svima iskreno želim .
 4. Samo čitam zadnjih 10-ak poruka i crkavam od smijeha, tako da ne uspjevam pivu popiti, odoh po 'ladnu. Stvarno ste zaista....
 5. Ah, pa to je naš antički izraz, čudi me da nisi prije čuo . Drugu rečenicu si savršeno sročio, potpuno si u pravu, a ima i ona stara, kad se voli domaće, ne mrzi se ni tuđe. Naravno, kakvi su forumaši, takav je i forum, po mom skromnom mišljenju, ovdje vlada odlično raspoloženje, šteta što nismo uživo zajedno.
 6. Nemoj samo od hife k'o Boga te molim, da si rekao od žene ili sl. pa i nekako da čovjek poklekne . Hvala na lijepim riječima, dijelim ih sa tobom i ostalim forumskim pukom. Velika je čast za moju malenkost da prisustvuje ovom skupu , a truditi ću se da budem bolji čovjek, znam da to iskušava vaše strpljenje ali šta ću, kriv me k*rac napravio.
 7. K'o što naš narod kaže, No Hard Feelings, samo uživaj a šta ko kaže zaboli te..... Vjeruj mi, nije naša "bolest" ni blizu najgorih, šta se sve iskotilo, ne daj Bože razumjeti....Nisi u pravu, tvoja gram. igla je opipljiva i stvarna tebi kao korisniku i uživatelju, navijači nemaju ništa opipljivo ni upliva u ooooogromne račune ovih novih nogometaša/fudbalera koje ja nazivam manekenima. Da bar 1 utakmicu odigraju kao što se igralo u našoj mladosti ...., neznam, žalosno je šta su od sporta učinili... izvinjavam se odo' ja daleko od bitnog... stvarno me treba zatuć'...
 8. Super, slažem se u svemu sa tobom. Sve je izglednije da se iz ove rupčage neću izvuć' živ, pa se trebam prilagoditi i učiniti nešto da betonara manje ječi. Izvini, ali za razliku od tebe, Hi-Fi je meni važan, nije na prvih 5 mjesta ali ipak važan . Čini mi se da se jedino isto volimo igrati .
 9. Neka, ne čini gospodstvo čovjeka nek' si ti živ, zdrav i brz uzastranu.... Zahvaljujem se na info, a razlog znatiželje je taj što prostor u kom živim i pokušavam uživati u muzici je sve samo nije auditorij, trebati ću nečim srediti jeku.
 10. E, to nisam znao, svaki dan nešto novo sluga Božji nauči. Kod nas ne prave probleme (ni oko važnijih stvari), samo nek' sve radi, a i ovo što sam ja na svojim autima i kod par poznanika radio, čisto sumnjam da ovi naši što rade na tehničkom mogu i da prokuže.
 11. A, ako smijem da pitam gosn Zerowaf, koliko to zadovoljstvo košta, mislim na apsorbere?
 12. Ja sam riješio canbus relay-ima, odnosno varalicom sa relay-ima, radi već, uh, koliko je ovo auto kod mene, biti će 5 godina. Radio sam ja ove "prerade" i prije, samo se nisam previše oslanjao na kupovnu ponudu LED, jer su često prilagođene na 12V ili manje, pa napon sa alt. koji je uvijek veći, skrati im vijek trajanja. Ja sam samo predložio, nije neki problem za uraditi, samo oduzima dosta vremena. Još jedna prednost LED nad žarnom niti je što kućišta manje stradaju od toplote.
 13. Bez uvrede, ali jesi li razmišljao da to prepraviš na LED-ice? Ja sam mog C6 skoro cijelog prekentrao na LED (sve osim xenon-a u farovima), neko duže vrijeme nema lomljenja raznih teško nabavljivih kopči i ostalih, izvin'te na izrazu, s*anja.
 14. Samo uživaj, brate, zaslužio si . A kad se vratiš sa odmora, pa te natovarimo.....
 15. Da, u pravu si, moja žica koja mi drži uši je oksidirala, ja umislio da mene spominješ....
 16. Svaka ti čast brate Mikorist, ja ti se divim i za ovakav poduhvat nemam hrabrosti. Da te najnoviji dragulj kroz vječnost uveseljava, skupa sa ostalim sastavom koji posjeduješ .
 17. E, mili brate, na svakom koraku se nalaze ovakve promjene, na gore, i sve češće se sjetim stiha pok. Balaševića "krivi smo mi...."
 18. Upravo (nakon ručka) vam nazdravljam Zaječarskim, 'ladno pivo k'o k**vino srce. Uzdravlje svima, koliko vas ima
 19. Moje grmaljske ruke, slomio sam nekoliko smartphone-a, sada koristim samo mobitele sa tipkama. A sa touchpad-om ne bih nikad ništa uradio osim što bih se naljutio i opet napravio neku štetu, k'o i sa smartphone-ima. Oni sa olovkama, što bijaše "birvaktile", oni su mi odgovarali ali i to je sad zastarilo. Pokvarih ja MZM u temu, uvijek sa mnom isto. Nadam se da mi ne zamjera....
 20. Mene su prozvali seljakom jer se uvijek koristim mišem na laptopu, ako ne vjeruješ, reći ću ženi da uslika pa da ti pošalje .
 21. Nek' si ti nama živ i zdrav, i da vam odlazak na planinu prođe u odmaranju i uživanju . Ja se samo malo šalim, nemoj zamjeriti, samo ti crtaj a nama što rastu zazubice, nema veze. Kad budeš pri 'ladnom pivu u 'ladovini, popij bar jednu ili nazdravi za nas, forumsko društvo. Samo još da ti kažem, sasvim slučajno i mi idemo na odmor od 01.08. svake godine....
 22. 'ajde na godišnji, majke ti, po**šiti ću razvod braka...
×
×
 • Kreiraj novo...