Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
4 hours ago, Mikorist said:

Za ovo ti treba Voigt Pipe:D

Ma WaW, kuj cu da ih pustim same da sviraju, nemaju mooda, ma koliko god im produzio kutiju ;)

Napisano
1 hour ago, chakija said:

Pogrešan sadržaj, pošto šake ne stoje rotirane za 180°. 

:rolleyes:

A ne, to se molim Bogu:D.

Šala na stranu, navigacija je naprosto PREJEDNOSTAVNA!

Uređaj, definitivno je PRESKUP (bez obzira što po meni vredi svaki dolar), ali ZA MENE MATORCA, fantastičan.

Naravno da sam pročitali sin i ja) svašta i pozitivno i negativno o uređaju i pri lansiranju a i kasnije kada ga je sin kupovao (7 meseci smo "voajerisali") ali mogu da govorim samo u svoje i njegovo ime.

1. Sin ga je uzeo za zabavu ne za pro korišćenje pa za takav tip upotrebe ima neke primedbe (težina koja zna da nažulji nos i jagodice gde se oslanja pa teh. problem sa odsjajem kad se gleda u potpuno tamnoj sobi ....). Odsjaj (koji JA NI NE KONSTATUJEM) mora Apple rešiti u sledećoj verziji a težinu je rešio SPIGEN dodatom trakom za prenošenje težine na gornji deo lobanje (da li treba da pominjem da je i ta traka paprena).

2. JA NEMAM AMA BAŠ NIKAKVU PRIMEDBU NA UREĐAJ.

FENOMENALAN JE!

Čak i moja glavudža i vrat ne osećaju nikakav problem tezine i za mene je MOZDA TRENUTNO NAJVECI-JEDINI PROBLEM NE VELIKI BROJ NAJKVALITETNIJIH TZV. IMMERSIVE: VIDEA, FILMOVA, 3D FILMOVA, SPOTOVA, SPORTSKIH DOGAĐAJA SNIMLJENIH U TOM FORMATU ... što zahteva samo vreme.

UREĐAJ JE JEDNOSTAVNO ISKORAČIO DALEKO ISPRED VREMENA.

Napisano

Ništa ne rekoh, kome bi ovaj Apple uređaj mogao biti: zanimljiv, zabavan, koristan ....... .

Žao mi je Apple, mislim nikome.

Nije on ni toliko preskup (mnogi i kod nas bi ga mogli kupiti i da ne trepnu) koliki je problem njegova namena.

Svi smo se izgleda ipak (posle godina) prizvali pameti i pokušavamo sebi i najmilijima da minimalizujemo korišćenje tehnologije čak i mobilnog telefona koji je poput automobila (čak i više) postao nasušna potreba, e pa ovaj uređaj ni sada a ni za više godina neće biti u toj dveri interesovanja.

Prosto je neverovatno da sam uređaj savršeno radi sve to što radi, da je ugođaj koji omogućuje PROZOR U BUDUĆNOST, da je izrađen perfektno..... a ipak nikome ne treba.

Jednostavno krug korisnika je tako uzak da ne postoji interes izgleda nikoga da:

- snima 3D filmove za ovaj format,

- da snima 3d spotove za ovaj format 

- da snima 3d utakmice za ovaj format

- ........

Šta više doživljaj gledanja 3d Immersive snimaka NBA, NFL, Bejzbola ..... toliko je dobar-IMPRESIVAN da bi verujem poseta utakmicama značajno opala što nikome nije u interesu.

Rekao bih, žalosna je perspektiva uređaja generalno čak bi ga zloslutno uporedio sa 3d televizorima koji su zbog nedostatka 3d materijala za gledanje potpuno nestali sa scene, a može sve i to na fenomenalan način.

Ko se opredeli i ipak ga kupi, UŽIVAĆE, kad god ga stavi na glavu i to "za sve pare"; siguran sam kao što sam i siguran da ga neće ni otuđivati bar iz razloga da bi nas kroz povremeno korišćene podsetio kakav bi život mogao da nas očekuje u narednom periodu 

Napisano
1 hour ago, Srecko said:

Ništa ne rekoh

sve to lepo, nisam probao, ali nekako mi se javlja da nema sanse da zameni ......... čitanje

sto bi reko onaj  - What's wrong with the kiss?

Napisano
1 hour ago, ninja said:

Ma super je to, ne mora se uopšte izlaziti vani, sve se može doživjeti sjedeći u kauču 😉

... samo, ja bih radije crvenu pilulu 💨

Jedva čekam da Vision Pro stave u kacigu, pa da vidim da li će NINJA da kupi tu kacigu :D:D:D

Napisano
23 minutes ago, Srecko said:

Jedva čekam da Vision Pro stave u kacigu, pa da vidim da li će NINJA da kupi tu kacigu :D:D:D

Nikad u životu nešto što počinje na "i" :ph34r:

Napisano
59 minutes ago, Zen Mod said:

sve to lepo, nisam probao, ali nekako mi se javlja da nema sanse da zameni ......... čitanje

sto bi reko onaj  - What's wrong with the kiss?

Kao što znate ja sam mnogo stariji od Vas. Kakav Apple Vision Pro (nema čak ni immersiv erotskih videa), jad i beda:D.

Vi ste se bar navikli na Kindle, ja ni na njega.

Tek se navikavam na knjige:D.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...