ninja Napisano Januar 28 #15533 Napisano Januar 28 Leonardo, LightMatic, Vix and 1 član je reagovao/la na ovo 1 3
Mikorist Napisano Januar 28 Autor #15534 Napisano Januar 28 pre 12 časa, Mikorist reče Najbogatiji ljudi na svetu juče izgubili ukupno 108 milijardi dolara: DeepSeek uzdrmala tržište i dovela do velikog pada indekksa WWW.BLIC.RS 500 najbogatijih ljudi na svetu, na čelu sa suosnivačem Nvidia Corp Džensenom Huangom, izgubili su u ponedeljak ukupno 108 milijardi američkih dolara (472,8 milijardi RM) pošto je rasprodaja vođena tehnologijom vezana za kineski AI developer DeepSeek dovela do pada velikih indeksa. black coffe je reagovao/la na ovo 1
grone Napisano Januar 28 #15536 Napisano Januar 28 Leonardo, zerowaf, Vix and 1 član je reagovao/la na ovo 4
krca44 Napisano Januar 29 #15537 Napisano Januar 29 London, siri centar, pre dan-dva - sestra setala i videla lisicu ! Nije to bas tako neobicno mada se retko vidjaju, one su cak zakonom zasticene na gradskom podrucju. Leonardo, zerowaf and Vix je reagovao/la na ovo 3
zerowaf Napisano Januar 29 #15538 Napisano Januar 29 Prilika za losu salu kaze da je ovo znak da je englesko drustvo napredovalo od progona tih sirotih zivotinja do pokusaja integracije u drustvo. U stvarnosti je ovo vjerojatno znak da je covjek jos jace pokvario staniste tim zivotinjama koje da imaju izbora ne bi trazile hranu medju ljudima. Ili je, nadam se da ipak nije, bijesna. To bi dovelo do izgovora ljubiteljima engleske tradicije da pojacaju svoje "sportske" aktivnosti. black coffe, gluv_i_udaren and Vix je reagovao/la na ovo 1 2
krca44 Napisano Januar 29 #15539 Napisano Januar 29 (izmenjeno) Lisice su "normalno" prisutne u Londonu zbog hrane - mislim da ima i drugih zivotinja ali ne znam tacno koje su. Dolazile su povremeno kod moje sestre u zadnje dvoriste na putanji prilikom trazenja hrane. Nema u Britaniji niti Evropi skoro vise uopste podrucja koja su definisana kao "divljina" sto zahteva minimum 200kM2 - mozda te uslove ispunjava shuma u Bavarskoj i tek naredna je shuma na tromedji Rusije-Belorusije- Ukrajine : Bjeloveshka shuma. Izmenjeno Januar 29 od krca44 zerowaf je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano Januar 29 #15540 Napisano Januar 29 pre 13 minuta, krca44 reče Lisice su "normalno" prisutne u Londonu zbog hrane - mislim da ima i drugih zivotinja ali ne znam tacno koje su. Dolazile su povremeno kod moje sestre u zadnje dvoriste na putanji prilikom trazenja hrane. Nema u Britaniji niti Evropi skoro vise uopste podrucja koja su definisana kao "divljina" sto zahteva minimum 200kM2 - mozda te uslove ispunjava shuma u Bavarskoj i tek naredna je shuma na tromedji Rusije-Belorusije- Ukrajine : Bjeloveshka shuma. Bas tako. Nismo im nista ostavili. krca44 je reagovao/la na ovo 1
grone Napisano Februar 4 #15541 Napisano Februar 4 Vix, ZASto, LightMatic and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 6
Aleks Napisano Februar 6 #15543 Napisano Februar 6 zerowaf, LightMatic, Vix and 1 član je reagovao/la na ovo 3 1
LightMatic Napisano Februar 6 #15544 Napisano Februar 6 pre 2 časa, Leonardo reče Dugo im je i trajala.... BANAT je reagovao/la na ovo 1
grone Napisano Februar 6 #15545 Napisano Februar 6 BANAT, LightMatic, Ikaro and 1 član je reagovao/la na ovo 1 2 1
Leonardo Napisano Februar 8 #15546 Napisano Februar 8 Ikaro, Vix, Aleks and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 7
silentbob Napisano Februar 8 #15547 Napisano Februar 8 Aleks, LightMatic, Mikorist and 1 član je reagovao/la na ovo 1 3
ManicP Napisano Februar 8 #15548 Napisano Februar 8 LightMatic, Vix and BANAT je reagovao/la na ovo 1 2
Ikaro Napisano Februar 8 #15550 Napisano Februar 8 dlalkovic, silentbob and BANAT je reagovao/la na ovo 3
grone Napisano Februar 9 #15551 Napisano Februar 9 LightMatic, dejanco32, Leonardo and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 1 4
dejanco32 Napisano Februar 9 #15552 Napisano Februar 9 Vix, Leonardo, black coffe and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 1 2 2
Mikorist Napisano Februar 14 Autor #15553 Napisano Februar 14 Vix and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
zek Napisano Februar 14 #15554 Napisano Februar 14 dejanco32, zerowaf, Vix and 1 član je reagovao/la na ovo 2 2
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah