Jump to content

Zanimljive, smešne i čudne fotografije

Preporučeni Komentari

• Odgovora 15.7k
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Moja sućut Mlađo.

Inače delim priču što se alkohola u ovom dobu tiče. Sa 14 sam mogao da eksiram pola litre bilo kog piva, sa 20 sam imao mnogo noći kojih se ne sećam (samo su mi prepričavali). Dođem uveče u kafić i rasturim se, dođem sledeće večeri, prilazi mi crnka lepa kao san, kaže ćao lepi, pa nisi doneo gitaru (???????????) drugar me vidi da sam pao s marsa, kaže mi na uvo "muvao si je sinoć samo što niste završili kod mene u stanu, obećao si da ćeš joj poneti gitaru včrs budalo sjebana pijana". Ja onda trezan sve ubrljam, i to je samo jedna od priča itd itd itd znači propast predočima lepteyebo

E sada došlo vreme da poopijem jedno pivo u tipa 3 meseca, ili bude jedna pijanka godišnje, posle koje mi se sutradan vrti u glavi do 5 popodne :D

Podeli na ovim sajtovima

Svej oslo u trokuyac!
Ne zato sto nam se dogadja to sto nam se dogadja nego zato sam pomislio da je onaj bezveznjakovic bio u pravu! Stvarno je bolje biti pijan nego star!"**  :rofl: 

**Ma nije Sale bezveznjakovic, pa napravio je muziku za "Vratice se rode", ali nikad nisam mogao smisliti Plavi orkestar. :) 

Podeli na ovim sajtovima

1 hour ago, Leonardo said:

Nije lako priznati da sve više navoda iz liste mogu štiklirati kao prisutne. Šta je tu je, idemo dalje :lol: 

image.thumb.jpeg.fe6f70b1ae9131f8ddefd2c16175f4cc.jpeg   

Studentske priče počinjem sa: "Krajem prošlog veka, dok sam studirao..." :oldtimer:

Podeli na ovim sajtovima

pre 2 časa, Leonardo reče

Nije lako priznati da sve više navoda iz liste mogu štiklirati kao prisutne. Šta je tu je, idemo dalje :lol: 

image.thumb.jpeg.fe6f70b1ae9131f8ddefd2c16175f4cc.jpeg   

Pa jedino jos nisam kupio antiaging kremu.....Bog-zna-staj-to?!  

:rofl: 

Podeli na ovim sajtovima

On 11. 3. 2025. at 21:41, zerowaf reče

E tako sam se ja nekada naslonjen na zid vraćao sa seoskih zabava....samo pješice. 😂

to je bilo isto ko i ovi ... - modzak je zaspao , sam su 00 ostala , na žalost neki ni su "sa nama" :( .(imaju potencijale) , da ne budu ... - osim na pisti ugrožavaju sve oko sebe , sam to ne kuže ... . komplicirano sročeno , al ko zna što je pjesnik htio reči razumljivo ... 

Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...