Jump to content

Zanimljive, smešne i čudne fotografije

Preporučeni Komentari

• Odgovora 15.7k
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

pre 10 časa, ManicP reče

Isle of Man... Ja bi posle ovoga morao da stanem da promenim gaće.

Screenshot_20250311_111300_Facebook.jpg

E tako sam se ja nekada naslonjen na zid vraćao sa seoskih zabava....samo pješice. 😂

Podeli na ovim sajtovima

pre 4 časa, LightMatic reče

I lužina isto zna da izda, pa nemožeš da se iskoprcaš iz nje dok se ne otrijezniš.....e divni dani....

Šteta što ih se ne sjećamo. :D

Podeli na ovim sajtovima

Pre sat vremena, Leonardo reče

^   Nikad nije kasno za "novu mladost", nove izazove  i  nova dokazivanja   :lol: 

Inače ne pijem, to jest jako rijetko da išta popijem.

Znaju proći mjeseci da ne popijem ništa.

Za primjer, imam karton Stiegla u stanu već godinu dana.

Moram pogledati rok trajanja.

Ali, prije oko pola godine, možda mjeaec dana nakon što mi je umro otac dok sam mu davao masažu srca i umjetno disanje (polomio sam mu rebra masirajući srce) sam se potpuno neplanirano toliko natelebao jedno popodne da se ne sjećam skoro ničega.

Sutradan sam bio stalno na rubu infarkta sa tlakom od 180 sa 110.

Još dobrih deset dana nisam bio svoj.

Možda je ipak kasno za drugu mladost.

Terapija je zapravo bila učinkovita i s tim pijanstvom, gotovo samoubojstvom, sam okrenuo novi list nakon očeve smrti, no ipak preporučujem kvalificirane terapeute umjesto DIY.

Podeli na ovim sajtovima

Moje saučešće što se tiče porodične tragedije.

Pošto je tema zabavna i  treba biti okrenuta veselijim temama i osećanjima, mislio sam na fenomen koji dožive muški sa 50, 50+, 60++.

Imam par primera iz životne okoline, kako starci ponovo poblesave, zaljubljuju se, nabavljaju kabriolete i šize za medalju. Labudova pesma.

Mene to "nedovaća". Ja sam starmali od puberteta.   

Podeli na ovim sajtovima

Imenjače, hvala na lijepim željama, takođe, i tebi i svima ostalima isto želim. Vrlo rado bih se vratio nekad ali evidentno je da moje tijelo više ne podnosi, probano nekoliko puta, bezuspješno a i situacija je drastično promijenjena po pitanju cijena. Recimo, tada, nikakav problem mi nije bilo zaraditi za cigare i izlaske, skoro svaku noć i opet bi mi ostalo novca. Danas, sa ovim cijenama i primanjima ja se mladima divim kako postižu, usput rečeno, u moje doba u društvu je bilo nepoželjno biti alkos odnosno onaj koji voli da popije u svakoj prilici a danas čujem i cure se hvale kako su se ubile od alkohola itd.

Zerowaf, izvini što tebi drugom odgovaram ali tako su poruke i postavljene. Najiskrenije saučešće/sućut od moje malenkosti i familije. Što se tiče pića, izgleda da smo u istoj gabuli, sa društvom se rijetko viđam, žao mi je iz dna duše, ali svakodnevne obaveze nam ne daju da uživamo. Popijem koju sa ćaćom kad su veliki dani i zadnje što se sjećam kad sam bio kod Zen Mod-a popili smo par rakija....tužno ali istinito.

Podeli na ovim sajtovima

Hvala obojici!

Stvarno nisam trebao reci razlog oblokavanja, pa neka ostane na tome da se izvinjavam.

Kad sam bio mlad, stariji su govorili dok mozes jest i pit dotle si dobro.

Sad sam ja taj koji to govori drugima. 😎

Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...