Jump to content

Preporučeni Komentari

• 4 nedelje kasnije...
Napisano

Ucle Doug ima old school stila ! , pojacalce mu izgleda kao da je nekada davno sastavljao lampaske radio stanice za Americku vojsku u WWII .

• 3 nedelje kasnije...
  • 2 nedelje kasnije...
Napisano
Pre sat vremena, Brijac reče

Joj sto sam ja picajzla za te stvari 😁 Moze to biti najbolja soba za culo sluha, ali ostala cula hoce da vriste 🤣 

Ne bi ja tu nista dir'o, jedino jedan oridjidji pirotski cilim na levoj strani prostorije

Napisano
6 hours ago, крокодил said:

Ne bi ja tu nista dir'o, jedino jedan oridjidji pirotski cilim na levoj strani prostorije

I ruski iznad kreveta u spavacoj 😅

4 hours ago, Zen Mod said:

covek je muzicar, i to ozbiljan, a onda jos i DIY-er

Nemam nikakve sumnje u to. Odrastao sam u krugu kvalitetnih muzicara, i poznata mi scena :)Samo meni u dozivljaju muzike utice i atmosfera, zato rekoh da sam picajzla jbg 😅 Mora lepo da mi izgleda, kreativni haos je za radionicu 😁

Napisano

Violinist, dirigent i DIY-er!

Kolekcija ploča i knjiga, očiti interes za fotografiju, posložen setup fotelja za sjedenje oko stola za razgovor s prijateljima....

Nema se što dodati!

Možda fliper, bilijar i parkirani Indian? :D

Napisano

Konkretno meni osecaj natrpanosti, estetski ne privlacno, izmesane boje, samo iz razloga ato je man cave i diy. Tu se moze uklapati boja, i dizajn, i raspored itd. Opet, velim, ja sam picajzla za to 😁 Meni man cave predstavlja nesto drugo, kompletniji dozivljaj za vise cula. 

Napisano
pre 31 minuta, LightMatic reče

Sve nabrojano stoji, al' jeste'l primjetili na predzadnjoj slici veš mašinu?

Ne! Nisam!!! :D 

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...