Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
pre 36 minuta, bnb reče

NG akcija.3480 RSD Oayide.Častio sebe.

Hteo da pazarim. Baš me interesuje quality of reproduction. Nedavno sam pitao prodavca i rekao mi je da je jedina prednost što se teže uvrće i da je zato podoban za DJ-eve.

Napisano

Ja se gadim ovih malih, volim samo full size.

Takođe mi više odgovaraju braon tasteri. I plavi su super ali su previse bučni. Tebi su dobri ovi linearni?

Napisano

Mozda trebaju da se lubuju - eventualno damping da se ubaci u ovaj Fizz pro....Kutija je presuplja - treba dodati tezinu....

Mnogo volim kako radi ovo i ovako fabricki -  a mogu svi tatsteri da se zamene ko oce :happy64:

Napisano
pre 6 minuta, djmilicic reče

Izmislili "Čičkoni" tastature od pre 30 godina.

Ma ovo su sad perverzije sta ima. Biras gramazu dirki - koliko decibela - koji pritisak dodira. Kakav zvuk zelis da cujes iz tastature dok tipkas :buehehe:

Napisano
pre 4 časa, asimze reče

Ovo skupih u prošloj godini, a ove se nadam da ču naučiti kvalitetno i sigurno lemiti. 

20230102_105754_mfnr.thumb.jpg.b969a655aacb746c4cb24791bd574705.jpg

Šta još fali od alatki??? Slobodno opucajte!

Desoldering pump - ako ti treba, ProsKit zelena je dobra ( licno ne koristim cesto ) + glimerica obicna - nisam je video na slici, mozda imas - meni je obavezna kad prvi put palim nov aparat, bez obzira na prethodne provere.

Napisano
pre 5 časa, asimze reče

Šta još fali od alatki?

Pumpica i pletenica za odlemljivanje (može gusto pleten širm od nekog starog koaksijalnog kabla)

Recimo još i merni mikrofon. I onda se iznenadiš šta u stvari slušaš. :D

Napisano
pre 10 časa, NIXIE reče

Pumpica i pletenica za odlemljivanje (može gusto pleten širm od nekog starog koaksijalnog kabla)

Recimo još i merni mikrofon. I onda se iznenadiš šta u stvari slušaš. :D

dače Bog Asimu svom, a vala i nadavao se! Ovo što sam postigao za godinu dana je premašilo sva moja očekivanja. Zahvaljujuči svima vama!!!

Napisano
12 hours ago, krca44 said:

Desoldering pump - ako ti treba, ProsKit zelena je dobra ( licno ne koristim cesto ) + glimerica obicna - nisam je video na slici, mozda imas - meni je obavezna kad prvi put palim nov aparat, bez obzira na prethodne provere.

ako je ova, odlicna je.

imam 2 kom, jednu koristim, jedna rezervna za svaki slucaj.

i po 2 rezervna vrha.

mada, kad se stavi parce silikonskog crevceta na vrh ...

ihahaj.

VAKUUM.webp

Napisano

To je ultimativna ideja, od te pumpice i silikona nema bolje ideje za taj posao, planetarno.

Silikon se prilagodjava terenu, a pride se stedi vrh.

Naprska se malo silikonskog ulja unutra po zidovima, da podmaze oringe i poboljsa vakuum, i traje pumpica decenijama

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...