Mentok 262 Napisano Februar 27 Share #12461 Napisano Februar 27 mislim nit isterujem mak na konac, nit se nešto pravim pametan nego desi se i meni često i posle toliko godina buljenja u komponente, da gledam u oznaku, a mozak vidi nešto drugo, pa reko da se ne zezneš djmilicic je reagovao/la na ovo 1 Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
zerowaf 671 Napisano Februar 28 Share #12462 Napisano Februar 28 Teaser! Više u narednim danima. Tek da nagovijestim. It must be some kind of sorcery! Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Zen Mod 6592 Napisano Februar 28 Share #12463 Napisano Februar 28 Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
zek 489 Napisano Februar 28 Share #12464 Napisano Februar 28 Nije valjda ovoliko težak ??? Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
zerowaf 671 Napisano Mart 1 Share #12465 Napisano Mart 1 pre 10 časa, zek reče Nije valjda ovoliko težak ??? Toliko je bio težak prototip. Ovaj, srećom, nije. Napravit ću par fotki, pa napisati više. Ne puno više o pojačalu jer je ono ovdje uvod u ono što je stvarno važno, a to je filozofija na kojoj i počiva forum - (khm, excuse my french) jebeš sprave, važni su ljudi! hifish je reagovao/la na ovo 1 Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
paja959 1222 Napisano Mart 2 Share #12466 Napisano Mart 2 prihajalo jutros..krecem polako u re-tubing Copland CTA-401...GE za pretpojacalo,nek se nadje uz Philips Miniwatt,Tungsram ECC83,Sovtek 12AX7LP,Tungsram ECC82 za pobudne kod EL34 dejanco32, krca44, Woland and 1 član je reagovao/la na ovo 1 2 1 Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
ninja 2192 Napisano Mart 2 Share #12467 Napisano Mart 2 Poceo je tube-ringispil Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
paja959 1222 Napisano Mart 2 Share #12468 Napisano Mart 2 55 minutes ago, ninja said: Poceo je tube-ringispil ma jes jbga,next step,neke ECC83/12AX za phono,2 komada umesto Sovtek,pa quartet EL34-ki,nek se nadje u rezervi,ove Mullard EL34 sto su u njemu,ima da isprzim do kraja ...samo kad sam se batalio iz njega JJ ECC82-ki Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
zerowaf 671 Napisano Mart 2 Share #12469 Napisano Mart 2 On 28.2.2021. at 22:04, zerowaf reče Teaser! Više u narednim danima. Tek da nagovijestim. It must be some kind of sorcery! https://www.diyaudio.rs/topic/10161-renesansni-vuk-s-trešnjevke/ Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
stefaca 221 Napisano Mart 2 Share #12470 Napisano Mart 2 On 2/21/2021 at 11:37 AM, Doktor said: @vladd Gde je akcija za ovu djuntu ? Tehnomanija ? Ako moze i tacan naziv modela ? https://mi-srbija.rs/smart-home/preciscivaci/mi-preciscivac-vazduha-3c Happy hour poceo Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
чика-Брка 1530 Napisano Mart 3 Share #12471 Napisano Mart 3 Кlein & Hummel Telewat VS71 stigao na laki servis i refres. tenk. nema gde igla da padne, sto bi rekli. nije se stedelo na delovima. samo izbor lampi je kretenski, tipicno za nemce, to jest nemacki inzenjering. ECF80, ECC83, ECC808 i EL500. pre mene je bio kod nekog duduka koji nije znao da podesi bias i drajv. dobro da nije spalio izlazne lampe. ali, ECF80 su pred smrt, nazalost. skoro skroz ukokane. djmilicic, dejanco32, krca44 and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 3 3 Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
paja959 1222 Napisano Mart 5 Share #12472 Napisano Mart 5 prihajalo daske...chapter III za Shure V15 III kod mene... krca44, dejanco32, Doktor and 1 član je reagovao/la na ovo 4 Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
aaa zmaju! 390 Napisano Mart 5 Share #12473 Napisano Mart 5 Jel nova? Nos? Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
paja959 1222 Napisano Mart 5 Share #12474 Napisano Mart 5 1 hour ago, aaa zmaju! said: Jel nova? Nos? alo,baci malo pogled na jebajevinu,posto su cene,da kazemo NOS primeraka ...nazalost,ne igram loto,platjta limitirana ...neka zamenska igla je sa njom,cini se ovako OK,bachi se narudzba,uskoro na neku adekvatnu zamensku (LP grear ?)...SAS kod mene vise ne dolazi u obzir,corav sam,ne vidim vise te fenserajske,boronske kantilevere, kad treba se ciste sa nekom tecnoscu (Clearaudio 003)... aaa zmaju! and Srecko je reagovao/la na ovo 2 Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
paja959 1222 Napisano Mart 12 Share #12475 Napisano Mart 12 next prodzekt se polako ostvaruje...prihajao JBL L20T,negde u eteru putuje i jedan H/K 620 da se lepo druze (nadam se) za slusanje internet radio stanica i slicnih nededicanih slusanja,a da se ne aka zbog toga cevas....ovo je sad privremena lokacija,cisto da se vidi sta malecki radi i kako....malo,a mocno 2a3, hifish, dejanco32 and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 3 2 Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
paja959 1222 Napisano Mart 18 Share #12476 Napisano Mart 18 On 3/12/2021 at 2:43 PM, paja959 said: next prodzekt se polako ostvaruje...prihajao JBL L20T,negde u eteru putuje i jedan H/K 620 da se lepo druze (nadam se) za slusanje internet radio stanica i slicnih nededicanih slusanja,a da se ne aka zbog toga cevas....ovo je sad privremena lokacija,cisto da se vidi sta malecki radi i kako....malo,a mocno evo,konacno svi na palubi Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
чика-Брка 1530 Napisano Mart 18 Share #12477 Napisano Mart 18 vinili Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Zen Mod 6592 Napisano Mart 18 Share #12478 Napisano Mart 18 42 minutes ago, paja959 said: evo,konacno svi na palubi Pajo, ja sam proveo vekove sati sa pro/monitor verzijom te JBL kutije ( ovalni BR otvor, pot za HF), gurano sa 405/2 - prava dobitna pro kombinacija za dugosatni rad u malom produkcionom studiju ( za cega god) ponekad me moja skupljacka priroda navede da razmisljam o nabavci istih, da se ima, al realno sam odavno preterao sto ce reci - bas mi drago videti ...... Srecko and paja959 je reagovao/la na ovo 2 Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
paja959 1222 Napisano Mart 18 Share #12479 Napisano Mart 18 38 minutes ago, чика-Брка said: vinili ma jasta..ali ima se tu i drugacije plastike jos.. 7 minutes ago, Zen Mod said: Pajo, ja sam proveo vekove sati sa pro/monitor verzijom te JBL kutije ( ovalni BR otvor, pot za HF), gurano sa 405/2 - prava dobitna pro kombinacija za dugosatni rad u malom produkcionom studiju ( za cega god) ponekad me moja skupljacka priroda navede da razmisljam o nabavci istih, da se ima, al realno sam odavno preterao sto ce reci - bas mi drago videti ...... kad je JBL 18Ti bio aktuelni model,tamo sredina '80-ih,zalutao sam u neka mrga hajendisticku radnju u Minhenu,Infinity,Quadral,TMR itd.zvucnjaci velicine ko odrasli ljudi...svira nesto od zvucnika,al nikako da iznjusim sta,i to opako dobro...njuskam,njuskam,sve ne verujem,pitam prodavca,jer moguce da to sviraju 18Ti?....da,odgovorio je prodavac ....da bude jasno,upotrebljena amplifikacija bejase ne bas naivna od Levinsona,a izvor je bio Nakamichi kazetas iz limitirane serije,sa zlatnim frontovima ,posebno transport,posebno elektronika (1000ZXL Limited Edition,20000DEM tada ?)...mene se cini da je i taj 18Ti,i downgrade verzija toga u vidu L20T je neki pokusaj odgovora amera na pricu LS 3/5 sa ostrva....da sviraju dobro,jasno i sa malim HK620,al da mozes isterati mak na konac sa njima sa nekom ozbiljnijom amplifikacijom/sistemom,u manjoj sobi,i to je jasno,nije bas stidljive prirode malecki... Srecko, dejanco32 and vladd je reagovao/la na ovo 2 1 Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
paja959 1222 Napisano Mart 18 Share #12480 Napisano Mart 18 2 minutes ago, paja959 said: ma jasta..ali ima se tu i drugacije plastike jos.. nesto edit opcija ne radi bas najbolje (chrome) Spachek, 2a3, krca44 and 1 član je reagovao/la na ovo 2 2 Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah