Zen Mod 6618 Napisano Mart 18 Share #12481 Napisano Mart 18 mda , setih se, uz pomoc gogleta - JBL 4406 behu ti moji ljibljeni ...... iako sam/smo uvek bili misljenja da su stari ReVox 3-way monitori laksi za rad, iako se na njima mozda manje cuje elem, sad kad gledam po slikama na netu, kao da nije tako - al onda mi se cinilo kad rastavismo 4406 ( normalno, da se vidi sta je unutra), da je na basu magnet toliki da jedva prolazi kroz rupu za bass isti driveri su kod tebe, za skretnicu ( sem pota) nisam siguran - al osnova ihaj za dugogodisnji uzivanjac ako nije tajanstvo , koliko greenies su te izasli? paja959 je reagovao/la na ovo 1 Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
paja959 1226 Napisano Mart 18 Share #12482 Napisano Mart 18 29 minutes ago, Zen Mod said: mda , setih se, uz pomoc gogleta - JBL 4406 behu ti moji ljibljeni ...... iako sam/smo uvek bili misljenja da su stari ReVox 3-way monitori laksi za rad, iako se na njima mozda manje cuje elem, sad kad gledam po slikama na netu, kao da nije tako - al onda mi se cinilo kad rastavismo 4406 ( normalno, da se vidi sta je unutra), da je na basu magnet toliki da jedva prolazi kroz rupu za bass isti driveri su kod tebe, za skretnicu ( sem pota) nisam siguran - al osnova ihaj za dugogodisnji uzivanjac ako nije tajanstvo , koliko greenies su te izasli? ma 110 evropejaca je bilo+ nesto malo putovanja (2x150km,tamo i natrag),ali kutija(furnir) nije bas najlepse ocuvan...bitno mi je bilo da su drajveri ispravni... Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Vix 1173 Napisano April 3 Share #12483 Napisano April 3 Dobih male prcvoljke na poklon. Eto da se igram. Ne trebaju mi, ali ipak su Fullrange, a ja ne mogu da odolim. Ali, ovo nije nista u odnosu na ono sto bih trebao dovuci, ali ih ne mogu dici bez nekog pomagala. To je cak manji problem. Kako ih uneti, a da me zena ne iznese... Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Zen Mod 6618 Napisano April 3 Share #12484 Napisano April 3 moracemo samo za Vix-a da ukljucimo filter ...... da mu je onemoguceno da pominje zenu u postovima 2a3 and Vix je reagovao/la na ovo 2 Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
_MM_ 92 Napisano April 6 Share #12485 Napisano April 6 CPA 5Da probam i ja tu ICT tehnologiju. Sent from my ELE-L29 using Tapatalk vladd je reagovao/la na ovo 1 Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
vladd 3161 Napisano April 6 Share #12486 Napisano April 6 Dokopao se dual capstana...i sve sto ide uz priloge, Naravno, nije moglo bez problema, ne radi snimanje, ne radi levi kanal na sluskama, a ni cipovi nisu crkli kako je pristojno, vec mora koscurina. Naprsao pertinaks na dva pota, udarac verovatno. I sada peva kao slavuj mutayu, gluv_i_udaren and Spachek je reagovao/la na ovo 3 Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
NIXIE 1953 Napisano pre 21 časa Share #12487 Napisano pre 21 časa Od brata Sija, bez carine i pedevea. Nesic, dejanco32, hifish and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 1 4 Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
NIXIE 1953 Napisano pre 18 časa Share #12488 Napisano pre 18 časa Link za Vifa visokotonce https://www.aliexpress.com/item/32828799314.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3cb14c4dnicTD3 Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah