Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Ljudi, drugari... Ne klonjavajte duhom! :good2: Posle ko zna koliko vremena, uspeo sam da odvojim vremena i sebi nešto da završim. Trajalo je malo duže nego što sam planirao, ali nije mi bilo bitno vreme. Kad je već takva situacija  radio sam mal po malo, i uradio. Uradio sam i drugima mnogo i lepo, kako je ko želeo. Ovo je nešto za moj, kako kažu ćeif, užitak, zadovoljstvo. Veoma se radujem svaki put kad vidim da ljudi u ovom hobiju stvaraju  bilo šta, u meri svojih fantazija, želja, mogućnosti itd.  Ja prvi, sam operisan od takmičarskog duha, i potrebe da izdominiram bilo koga u bilo kojoj oblasti rada, sporta, hobija. Sam sebi sam najbolji i najgori poslodavac, ortak i radnik. Biće ovakvih i drugačijih radova još, kako se bude imalo vremena i inspiracije. Hvala svima za lepe reči i odobravanje. :salute:   

Napisano

Ovo je stvarno kvarno spram nas ostalih.
Mi “ovdašnji” ćemo se nekako snaći ali Zen; on će morati da se zadovolji sa onim slatkastim njihovim roštilj prelivom.

Napisano

Ma kakvo banovanje zbog ovog.
Posto je sad Mika glavni (mož’ da nam “ugasi” sajt) ban se može dobiti SAMO ako se kaže nešto loše o: Sissy-ju, Tannoy (ali iskljucivo 12”) i naravno Topingu[emoji4]. Tako da čini mi se da je ovo prilika da “pljujemo” Zena kolko nam se oće[emoji4].

Napisano
2 hours ago, Woland said:

fala :) da znaš da je bilo prijatno :)

Prijatno ti bilo..:clapping:

Ja na caju i keksu treci dan...zagrcnuh se od slike... zlikovce...:yikes:

Napisano
5 hours ago, Woland said:

ako vam se učini da se kurčim i oftopičim - dobro vam se učinilo emoji3.png

654c734f3cfe57782cfc8501c74815a9.jpg

c57edccc2e67d003749c5b1e5c8e8d2b.jpg

127140b8fe666b87c2902b2346e29f19.jpg

b98b710923a21a3d730cdae08949e966.jpg

5656139cf9e4e088f0e7f953ac804108.jpg

nista ovo ne valja… kod nas na jugu ima tu malo vise zacina, a ne ovako siromasno :D 

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...