Jump to content

Najbolji članovi

Popularan sadržaj

Showing content with the highest reputation on 09/07/21 u svim oblastima

 1. . . . More come soon!
  6 poena
 2. 3 poena
 3. sad kad znam kako se zavrsio mogu i da ga pogledam msm, tek cu blago da se nerviram
  2 poena
 4. Gledati ovaj meč je bilo pravo uživanje. Bruksbi, izuzetan igrač u sjajnoj formi koga je mogao dobiti samo Nole-GOAT na ovaj način. U prva dva seta čovek je imao samo 8 neiznuđenih grešaka!!! BRAVO NOLE, dobio si na suvi kvalitet. Konačno STANDING OVATIONS njujorške publike majstoru-GOATu-Našem Noletu!!!
  2 poena
 5. Sve ovo radi jadnicko, sto je onako izgubio prvi set
  1 poen
 6. 1 poen
 7. Treba mu ovaj GS kao lebac, da zapusi usta svima za sva vremena! Rekao bih da sjajno tempira firmu,
  1 poen
 8. cu pocnem tablete da pijem ko pojedinci hebes ti pritisak kad samo gledas i na nista ne mozes da utices, a intezitet je neverovatan...
  1 poen
 9. Nisam saglasan[emoji16]. Već je najveći i biće najveći i ako ne dobije[emoji16].
  1 poen
 10. Šta sam video? Teško bi se to moglo kazati u malo reči, ali recimo da kažem ovako, nadam se da ćemo svi u ovo vreme sledeće godine biti na planeti pa proanalizirajmo tada šta je Jenson Brooksby uradio za tu godinu dana. A ako ne verujete meni, poslušajte ponovo izjavu Noletovu posle meča i uporedite je sa bilo kojom drugom o protivniku. Kad od te izjave odbacite svo “uvlačenje” Amerima ostane čista impresioniranost i iznenađenje igrom klinca, što je iz usta GOAT-a ……
  1 poen
 11. da vidim kako cete sad Pirocanca da... uaaaaa Jokic https://sportklub.rs/kosarka/reprezentacija-kosarka/srbija-dobija-novog-selektora-pesic-ponovo-vodi-orlove/?fbclid=IwAR2F6YE5AmA-MOE7gqLufzhYKRnrUhcHXQJKegvYMSfgSRpHtPwgPOa8FN0
  1 poen
 12. Kakve su pa ovi drugi imali. Evo sad u četvrtfinalu Nole igra sa 6. nosiocem i 8. na ATP listi, Zverev sa 46. na ATP, a Medvedev sa 117.
  1 poen
 13. neko voli plodove mora, a neko plodove tora.
  1 poen
 14. Nesic

  Čime se zanimam... (ovih dana )

  Bravo Sad si pečen za sva vremena
  1 poen
 15. Još jedan biser “Novak je na putu ka večnosti”[emoji16], pu pu …… daleko bilo. Naravno da svi razumemo šta je “pisac” hteo da kaže no zna se u kom se smislu ta konstrukcija rečenice, u našem jeziku, upotrebljava.
  1 poen
 16. Ovo me baš uplaši potpuno! Ceo stadion navija za Noleta.
  1 poen
 17. zika

  Zanimljive i smesne slike

  http://audiofil.net/forum/uploads/1834/IMG-20210904-WA0003.jpg
  1 poen
 18. NIXIE

  AIKIDO Cathode Follower

  Poslednje izmene, ne znam ni zašto sam to radio. Možda zbog boljeg zvuka. Izbačen ALPS Blue 100K log stereo i ugrađen Kineski rotacioni preklopnik 100k log stereo SMD 21 položaj. Izbačen balance pot. sa ulaza 1 i 2, ostavljen je da radi samo na ulazu broj 3. Prerađeno HV napajanje. Izbačen Maida style regulator, ubačeno CRC pa iza toga nezavisni jednostavni regulatori posebno za svaki kanal. Pomoću dva džampera bira se da li će biti 180 ili 200VDC. Izbačen zeleni svetleći prekidač ugrađen crni.
  1 poen
 19. Maticna ploca kod DJ Milicica.
  1 poen
 20. Današnja mala rekreativna akcija. Značka veličine 6x15x50 za kutiještinu jednog Garrarda, za vrlog mi kolegu koji se javi jednom u 10 god. Takve volim! Tajna dobrog zvuka je u OTOSAN kapima za uši. Značka se tri puta potapa a zatim dobro ulašti vunenim priglavkom!
  1 poen
 21. Što bi rek’o neki čo’ek - poraslo dete... Jedan par je bio malo, pa je morao da bude ubačen još jedan. To je povuklo novi mrežni trafo, novu prigušnicu, i još jednu ispravljačicu pošto je potrošnja na visokom naponu oko 250mA. Verovatno će malo da bude smanjena disipacija izlaznih cevi sa sadašnjih 10W (od 11W max).
  1 poen
 22. 0 poena
×
×
 • Kreiraj novo...