Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Ovo sam morao da okacim 😅 Porucio par patch kablova za gigabitne konekcije po stanu.

Ako ne vidite, to je isti kabl, crne boje, istog proizvodjaca 😁 Kapiram dovoljno prelepiti nalepnicu i to je to 🤣

20220919_092210.thumb.jpg.c48d19018a3a5fb00da915004bfd26e6.jpg

Najjaca stvar od svega, pisem im mail i posaljem istu sliku, reko ajde sto nije ista boja, nije ni isti proizvodjac, i povrh svega prelepite nalepnicu. Zove me u toku dana zena, nije se predstavila, pitala da li sam to ja, reko jesam, i ni pet ni sest, kaze jel problem da zadrzite taj kabl. Ja u cudu, ni izvinite, ni zamenicemo vam sto pre. Zamolim da se predstavi, i kazem sta sam imao zbog cega mi treba doticni i boja crna, i zavrsio monolog sa bar da ste mi javili da nemate i nema nikakvih problema, ona nadrkano, citiram: "pa sta sad, onoooo, hocete da zadrzite ili ne, ne vidim nikakav probleeem")... 

Pored toga sto im je trebalo 7 dana da posalju. Srbijo majko :)

Napisano (izmenjeno)

Povoljno nabavljeno , par NOS originalnih SanKen SI-1020G chipova , interno su u `Singleton` vezi , sto zvucno meni najvise odgovara ,a i ne traze puno spoljnih dodatnih elemenata za kompletno pojacalo  , u kombinaciji sa dva Sansui NOS mrezna trafuljka pravim jedno maleno AB klase 2x20W stereo pojacalce .

SI-1020G.jpg

sanken-si-1020h-pinout.gif

Izmenjeno od BANAT
Napisano
WWW.POLITIKA.RS

Многи су чули за немачку машину „енигму” која је служила за шифровање радио комуникације током Другог светског рата

Majko zemljo!:frusty:

Napisano (izmenjeno)
3 hours ago, aaa zmaju! said:
WWW.POLITIKA.RS

Многи су чули за немачку машину „енигму” која је служила за шифровање радио комуникације током Другог светског рата

Majko zemljo!:frusty:

Tunny and Fish... 

Izmenjeno od zika
Napisano

i ja onomad kupio najvecu Baku sa ventilatorom

Marfi, Gremlini - ukljucio, grejac radio 3 sek i crkao

poslao na reklamaciju, dgovorio doplatu za membransku, dobio istu

posle 6 meseci uzeo jos jednu membransku, napravili kolezi paljenje pelet kotla umesto originalnog grejaca - em pali brze em pali svaki put

originalni grejac peletkotla ostao za rezervu

:Viannen_loungelizard:

Napisano

Karl May....pa stvarno Zane Grey ga shije samo tako, ima i knjiga koje nisu za decu iako se to moze pomisliti.

Probaj Betty Zane, imao sam ih jedno 30+, druga za preporuku se desava u apackom pustinjskom rezervatu - garantujem da su opisi bolji od gledanja istog na National Geographic. Zaboravih ime nazalost.

:D

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...