Zen Mod Napisano Decembar 31, 2024 Share #9065 Napisano Decembar 31, 2024 jahvalah a u cenifu moz i citati tako, ne moras svetlo palit i struju trosit Leonardo je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Januar 4 Share #9066 Napisano Januar 4 Sa 3808 nisu radili kako treba ustvari nije bilo bassa, Probao sam Zen-ov recept opet nikako pa posle bezbroj iteracije skretnice pa ne znam sta nisam probao i nista! Pa sam napravio jos jedan otvor za 15" i stavio razlicite 15-ice nijedno nije se slozio ma uzas! Na kraju naso recone za 3828 i jednostavno sve doso u svoje mesto i radi extra bez dodatne 15-ice Jbg dosta mi je bilo tesko samo to da nosim verovatno su preko 100kg i dosao vreme da zatvorim taj 15" otvor ali izgleda da ispao jos lepse... Ostao mi lakiranje uzeo sam neki acrilic mat... Bice jos slika kad zavrsim. NIXIE, zerowaf, chakija and 8 ostalih je reagovao/la na ovo 1 6 3 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Januar 11 Share #9067 Napisano Januar 11 (izmenjeno) Neko za zanima sa velikim zvucnicima, a neko se igra s'maleckim Evo da ne bude da samo palamudim. Uzeh one zvucnike sto mi Deda Mraz doneo (jbg, omatorio valjda pa nikako da mi donese one vece, sto ih cekam vec godinu dana). Dakle Markaudio CHN50p. Posto sam vec imao neke melecke zvucnike koje sam koristio za testiranje i igranje, izvadim i stavim ove moje, a legli ko dupe na nosu. Otkacim visokotonac. Cisto radi info: Pojacalo Zen V9-ductor monoblokovi, pretpojacalo DIY Frontend 2022, DAC ono govance USB C na slusalice, izvor telefon. Subwoofer 8" sa pasivnom membranom. U manjoj sobi, bas lepo sviraju. Da, nije to to kao kod vecih zvucnika, ali nista ne zamara... Izmenjeno Januar 11 od Vix krca44, grone, LightMatic and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 1 6 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ManicP Napisano Januar 19 Share #9068 Napisano Januar 19 Nema veze sa audiom... Cat Khaifa Project za Šmizlu. Uselila se na prvu. LightMatic, chakija, krca44 and 8 ostalih je reagovao/la na ovo 6 4 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Januar 19 Share #9069 Napisano Januar 19 45 minutes ago, ManicP said: Nema veze sa audiom... Cat Khaifa Project za Šmizlu. Uselila se na prvu. Prvobitno je bilo osmisljeno kao sub-sat sistem, ali kasnije se ispostavilo da zvucnici nisu dovoljno veliki, ali su zato kutije super za macku LightMatic, Mikorist and zerowaf je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Januar 19 Share #9070 Napisano Januar 19 manje zvucnika, vise macaka il, jos boljeponajbolje, vise zvucnika i vise macaka zerowaf, LightMatic, Leonardo and 1 član je reagovao/la na ovo 1 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
aaa zmaju! Napisano Januar 19 Share #9071 Napisano Januar 19 On 31. 12. 2024. at 17:46, Leonardo reče Ugrejaće makar ćenifu, ako neće sobu. Za klirit je Majka Mara Tamam za haube granofora Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Januar 19 Share #9072 Napisano Januar 19 pre 10 minuta, Zen Mod reče manje zvucnika, vise macaka il, jos boljeponajbolje, vise zvucnika i vise macaka Dva para Tann, jedan par Iskri, tri macora i cetiri macke. I tu nije kraj jer su si macori nabavili psa. LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 21 Share #9073 Napisano Januar 21 Ko je kupovo kupovo je....Ja i @Beli_Ninja pokupovali zadnje.... Ostale su mu neke zalihe na kojima piše "made in Thailand", Filips i TI i to mono verzija NE53234 NE5232N sold.....NE5332AFE sold....NE5332AN sold..... Vix and zerowaf je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Januar 21 Share #9074 Napisano Januar 21 Brijac and zerowaf je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 21 Share #9075 Napisano Januar 21 On 19. 1. 2025. at 13:04, ManicP reče Nema veze sa audiom... Cat Khaifa Project za Šmizlu. Uselila se na prvu. Moja Sneguljica.....Jedno oko plavo drugo smeđe zerowaf and Vix je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Januar 21 Share #9076 Napisano Januar 21 Pre sat vremena, Mikorist reče Moja Sneguljica.....Jedno oko plavo drugo smeđe Da je kod mene, svima bih pričao da mi ju je preko Marilyna Mansona poslao David Bowie. Vix, Mikorist and Ikaro je reagovao/la na ovo 1 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 21 Share #9077 Napisano Januar 21 pre 2 minuta, zerowaf reče Da je kod mene, svima bih pričao da mi ju je preko Marilyna Mansona poslao David Bowie. Žena kaaže da je to "heterohromija". Neto vezno genetski za nedosttak pigmenta. Inače je drugačija skorz maca od one druge naše i osatlih. Jako se retko oglašava da mjauče i kad mjauče to je pisak kako kod mačića. Nije nema potpuno. Sluh ima normalan. zerowaf and Ikaro je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Januar 21 Share #9078 Napisano Januar 21 Ovo nije moja (posto sad vise nemam macku), ali je sestrina. Razmazena zerowaf and Mikorist je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Januar 21 Share #9079 Napisano Januar 21 pre 1 sat, Vix reče Ovo nije moja (posto sad vise nemam macku), ali je sestrina. Razmazena Moramo čuvati Zemlju. To je jedini planet s mačkama. Mikorist, LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Leonardo Napisano Januar 21 Share #9080 Napisano Januar 21 On Melmac, cats are a tasty treat. On Earth, they're respected members of the family? Weird. LightMatic, zerowaf and Vix je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
gluv_i_udaren Napisano Januar 27 Share #9081 Napisano Januar 27 Udaram trecu smenu - čistoća je pola zdravlja Znači, pranje, usisavanje, nove gaće i nazad u policu… zerowaf, LightMatic, krca44 and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 3 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
gluv_i_udaren Napisano Januar 27 Share #9082 Napisano Januar 27 Bongwater jbt. To se skinulo sa dvadesetak relativno čistih ploča. Možda dve ili tri su bile na oko prljave. Brijac, zerowaf, black coffe and 1 član je reagovao/la na ovo 2 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Januar 28 Share #9083 Napisano Januar 28 Jos jedan mali clan velike porodice Udomljen, zavrsili veta sve preglede, parazite vakcinice, i evo glodje nas sve po kuci 😅 Leonardo, Mikorist, Aciko and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 4 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
чика-Брка Napisano Januar 28 Share #9084 Napisano Januar 28 22 minutes ago, Brijac said: Jos jedan mali clan velike porodice Udomljen, zavrsili veta sve preglede, parazite vakcinice, i evo glodje nas sve po kuci 😅 Staford ? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ManicP Napisano Januar 28 Share #9085 Napisano Januar 28 1 hour ago, Brijac said: Jos jedan mali clan velike porodice Udomljen, zavrsili veta sve preglede, parazite vakcinice, i evo glodje nas sve po kuci 😅 Glavonja... Brijac je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Januar 28 Share #9086 Napisano Januar 28 1 hour ago, чика-Брка said: Staford ? Da 26 minutes ago, ManicP said: Glavonja... Pravi 😊 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah