Brijac Napisano Avgust 5 Share #1941 Napisano Avgust 5 1 hour ago, Zen Mod said: sd cu ja nastancam par (pari), taman imam i vakuum crevo za pakovanje suvotinje za zmrzvc Ako budes imao par, ubaci me u racunicu @NIXIE a porucicu sve ostalo na nivou. Znam da sve utice, tako nekako i gledam filozofiju svega. Porucih gomilu j113 da bi upario u 0ma, tako da ako nekome treba imam da darujem obeleznih uparenih parova dosta. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Avgust 5 Share #1942 Napisano Avgust 5 36 minutes ago, Mikorist said: Buy PCM63P-Y Texas Instruments | AERI is a stocking distributor of electronic components WWW.AERI.COM No lead time on PCM63P-Y, IC,D/A CONVERTER,SINGLE,20-BIT,BIPOLAR,DIP,28PIN. Check stock and price. AERI is a distributor of obsolete Texas Instruments parts. AERI keeps production lines moving... Upravo mi stigao odgovor na rfq. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Avgust 5 Share #1943 Napisano Avgust 5 Znači mrka kapa Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Avgust 5 Share #1944 Napisano Avgust 5 Onda ova tema https://www.diyaudio.com/community/threads/selling-pcm63-k-pcm1704u-k-sm5842-cs8412-etc.237988/page-4#post-7086465 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Avgust 5 Share #1945 Napisano Avgust 5 Za njega znam Ali ima K samo. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Avgust 5 Share #1946 Napisano Avgust 5 Ima K ali su provereni. Za Y treba da nadjes ili Yamaha ekvilajzer pa rastur - ili isečenu PCB koja košta 530$ Buy - 2x PCM63P-Y on PCB 20-Bit Monolithic Audio DAC SPWINDUSTRIAL.COM 2x PCM63P-Y on PCB 20-Bit Monolithic Audio DAC a onda na kraju sam da odlemiš Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Avgust 5 Share #1947 Napisano Avgust 5 Ali preterano mnogo traže para Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Avgust 5 Share #1948 Napisano Avgust 5 Ima ovaj Mađar prodaje u Budimpešti 2 x Burr Brown PCM63P Y grade Yamaha selection DAC full working, tested, WWW.EBAY.COM 2 pcs Burr Brown PCM63P Y DAC chip, from the Yamaha gear. Japan version, (Not Korean) full working condition! Have fun with it! Da mi treba ponovo - ladno bi se otkotrljao do Budimpešte Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Avgust 5 Autor Share #1949 Napisano Avgust 5 Ko zna kako je odlemljivano. Možda prestane da radi uskoro Mikorist je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Avgust 6 Share #1950 Napisano Avgust 6 Možda Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Avgust 6 Share #1951 Napisano Avgust 6 pre 35 minuta, Mikorist reče Možda Inače svi ovi R2R imaju digitalni filter - i plus su delta sigma (govno) na ulazu Primer DAM1021 Linear Phase, “Standard” Sharp roll-off This is the original dam1021 factory filter. Actually it is rather “medium sharp”: around -17dB down at 22kHz, and doesn’t fully attenuate until 24kHz FPGA digital processing discrete R-2R R2R ladder Delta-Sigma 1 bit Delta-Sigma multi-bit EQHQ v1Brick wall filter, allowing aliasing to 23.5kHz. Based on the stock 44.1 filter Čak i Denaferis Terminator od 13.000 evra ima digitalni filter 1X LED On, 8X LED On = Slow Filter 1X LED Off, 8X LED On = Sharp Filter Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
vladd Napisano Avgust 6 Share #1952 Napisano Avgust 6 Da da, te word droppig priče ni pas s maslom više ne može da svari Asocijativno naklapanje koje više ni tvorac ne može da uveže po značenju i odnosu na dešavanje, ali je u dobroj službi profita. A profit je autoritet, novac je bog koji se apsolutno poštuje, u tom svetu. DAC za koji se traži 12k dolara-evra, mora da bude u kutiji od livenog srebra sa zlatnim inkrustracijama, i nekoliko sitnih dijamanata na prigodnim mestima, da opravda tržišni stav...samo od komercijalnih elektronskih komponenti pravljen, za namenu slušanja muzike, ne vredi ni deseti deo... NIXIE je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Avgust 6 Share #1953 Napisano Avgust 6 On 4.8.2022. at 11:49, shonne reče volite gvojze i lampe SW1X DAC III SW1XAD.CO.UK SW1X Audio Design™ DAC III STD Performance Level 3 D to A Converter Re-experience the legendary classic TDA1541 DAC powered by valves at its full glory, re-incarnated by SW1X Audio Design™. DAC III builds upon the refinement of the SW1X DAC II and adds additional level of organic & analogue envelope to the sound. […] ene, germanijum i ovde pobačan po tim pcbs On 4.7.2022. at 2:08, Zen Mod reče nema toga sto ce Ge da uradi bolje od silicijuma, kad su u pitanju pomocni sklopovi, a ovde ne mogu biti nista drugo sto ce reci, tu su, na ustrb kvaliteta kola, da bi se moglo koristiti za prodaju magle shonne je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Avgust 6 Share #1954 Napisano Avgust 6 aonda tražiš po netu šta je ono na ulazu - da ima da nije refarbano crnom farbom da ne bi otkrili CS8414-CS FILT - Filter, PIN 20. An external 470Ω resistor and 0.068µF capacitor are required from the FILT pin to analog ground. Ipak ima neki filter - ne piči baš sve kroz čip Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Avgust 6 Share #1955 Napisano Avgust 6 Dac II i Dac III 😁 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Avgust 6 Share #1956 Napisano Avgust 6 Upravo sada, shonne reče Dac II i Dac III 😁 Na oba stoji na istom mestu iste veličine na istom adapteru. Na DAC III je premazano sa crnom farbom da se ne vidi šta je Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Avgust 6 Share #1957 Napisano Avgust 6 Taj CS je i u Aya 😁 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Avgust 6 Share #1958 Napisano Avgust 6 Zato, u se, i u svoje kljuse. Sklapaš sam za sebe DAC pa i da je TDA. Bez filtera. LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
vladd Napisano Avgust 6 Share #1959 Napisano Avgust 6 51 minutes ago, Mikorist said: ene, germanijum i ovde pobačan po tim pcbs Sad nadji negde na netu kako je uradjet neki arhaicni Grundig lampas...i razlika izmedju komercijale sa fensi komponentama i uradjene sprave popropisu. Subsasija-komercijala nema, a mogla bi da provuce ozicenje naispod Okopljene lanpe-konjmercijali skupo pa nema Odvojen trafo pokrivenijeh lemnih mesta, sa ispravljacem odma tu, da ne vuce ac tamo amo-komercijala to prezemtovala kao za izlog da sokira japije... Kada prestanu da srafe komponente kao na praksi srednje tehnicke, mogu da predju koju hiljadu deviza... Germanijum, taj konkretno, nebitan, problematican, ali izuzetno do beskrajno femsi u trendu za pricu Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Avgust 6 Share #1960 Napisano Avgust 6 2 minutes ago, Mikorist said: Zato, u se, i u svoje kljuse. Sklapaš sam za sebe DAC pa i da je TDA. Bez filtera. Necemo tako! Pa ono kosta 3-4k 😁 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah