Jump to content

Bujodrag

Član
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Bujodrag

 • Rank
  🎖

Profile Information

 • Pol:
  Žensko
 • Zemlja:
  Niue

Recent Profile Visitors

1099 profile views
 1. Sitna ispravka: Zvučnici su Rogers LS7 a to su, po tadašnjoj nomenklaturi Rogers zvučnika bili najbolji komercijalni model, odmah posle, takodje komercijalnog, Rogers Studio One. LS 6 su, kažu, bili dosta ispod. naravno, nisam ih slušao pa ne znam je li to samo nespretna reklama iz brošura osamdesetih godina. Britanci su tek devedesetih naučili da hajpuju, otud i Sondek mitologija danas.
 2. Jok, sve sam pomešao, amp ima samo uključ/isključ dugme, ovo ostalo je na preampu. Definitivno su mi iscureli i osušili se svi audifilski sokovi.
 3. Snaći će se on, ne sumljam™. Te gramofondžije, opasna je to ekipa, kao sve fino, kupujemo ploče, volimo muziku, družimo se a ono....sve namazano, opasno. Rutracker je moj iskreni drug.
 4. Nije, on obično tako nestane pa se vadi na metereološke uslove kad bi mu bilo lakše da prosto kaže: ne dolazi mi se. Trebalo bi da svrati ovih dana, baš sam mislio da te zovem čim on precizira datim.
 5. Amp je LifeForce 55, klon kojih je napravljeno pe'šes' pre desetak godina. DIY ekipa verovatno zna više o tome nego ja. Moj je prilično lep, ima dva trafoa i crvene neke delove sa strane, preklopnik za ulaze, volume pot i dugme za uključivanje i gašenje i to je to.
 6. Kad sam već prozvan, onda moram i odgovoriti Odavno me već zabole za audiofiliju, ne jurim bolje uredjaje nego samo dovljno dobre. Kod mene radi leach phono i sasvim je OK. Kupljen od VuleJohna a Zeon je nešto malo modifikovao pod mojim nemuštim instrukcijama. Ako nekoga zanima da čuje kako zvuči, dobrodošao je da ga uzme na slušanje jer ploče praktično ni ne slušam. Korektan phono a jeftin za napraviti, čini mi se da spada u tu kategoriju. Techincs 1200 sa Kabusa kadicom je ultra ozbiljna sprava ali to ću preterano hvaliti tek kad i ako odlučim da ga prodam. Parasound je OK i lep. No Rogersi su me bili iznenadili. mislio sam da im je farba nekakav tamniji zvuk, kao to im je način da prikažu kvazi neutralnost. Al' onda je drugar doneo Naim Nait 5X i odjednom zvuk postade svetao, skoro oštar. Dakle, siroti izmučeni i matori Rodžersi su pratili zvuk popularnog i prepoznatljivog pojačala. Srećom, dalja razrada te upitanosti me nije zanimala, pivo je bilo pri ruci, a i neka džidža se našla. Ako je nekome interesantno da čuje kako rade neki domaći uratci, dobrodošao je. Ako nije, opet je dobrodošao. Meni je dosadno jer ništa ne radim.
 7. Upoznao sam Baneta kad sam od njega kupio gramofon.Fin čovek.Vrlo mi je žao.Svojevremeno me je oduševila tema u kojoj je prikazao kako je napravio ScanSpeak Relevator Bullet B1 zvučnike.
 • Who's Online   0 Members, 2 Anonymous, 62 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

 • Forum Statistics

  7585
  Total Topics
  305759
  Total Posts
 • Member Statistics

  2361
  Total Members
  3371
  Most Online
  marin
  Newest Member
  marin
  Joined
×