Jump to content

Najbolji članovi


Popularan sadržaj

Showing content with the highest reputation on 11.02.2020. u svim oblastima

 1. 1 poen
  Spachek

  Ebay

  Sipaj u fajtalicu rakije pa ga orosi Sent from my SM-A520F using Tapatalk
 2. 1 poen
  zek

  Korting A100 + (BatoMM ili Modus M ili ...)

  I budi veoma pažljiv oko orijentacije kondenzatora ( + na + i - na - ) jer ako ih slučajno obrneš može se desiti veoma neprijatna eksplozija.
 3. 1 poen
  Mikorist

  Lenovo G50-70 Hakintoš tutorijal. . .

  Samo da javim da sve radi. 2G, 5G, BT 4.1 .... uparivanje sa svim i svačim. Od tastaturice, miševa, zvučnika....
 4. 1 poen
  mutayu

  Korting A100 + (BatoMM ili Modus M ili ...)

  Na semi stoje dva elektrolita u napajanju po 6800uF, oznaceni C214 i 215. Umesto svakog od njih stavi paralelno dva malo manja i vezi vezicom. Na primer, po dva ova ovakva: M&G Electronic | KONDENZATOR EL. H 4700µF 63V WWW.MGELECTRONIC.RS
 5. 1 poen
  NIXIE

  Korting A100 + (BatoMM ili Modus M ili ...)

  Po toj oznaci elementa na štampi to nije bipolarni kondenzator nego polarisani elektrolit sa aksijalnim izvodima. Njih je malo teže naći danas. Moraćeš da budžiš neki sa radijalnim izvodima i dodatnim žicama, ima neka vezica tu koliko vidim predviđena da ga drži za PCB.
 6. 1 poen
  doubleM

  Raspberry Pi + Topping D10

  Jedna on najboljih razlka je sto Moode ima na play stranici integrisano sve, plejlistu npr. Nema klikova i slanja novih zahteva za učitavanja stranica. Jedini spori zahtev koji ima Moode je klik za puštanje fajla, ali pre svega mislim da to zavisi od mreže i generic provajder rutera koji imaju problema sa rutiranjem sa wifi na kabl i ili sam protok podataka preko wifi-ja samo. Druga stvar, kako reče @stefaca, što je na mobilnom sve nekako sitno. Volumio, recimo, nema taj problem. Responsive web sadržaj radi jako lepo. Ali sve ovo može da se sredi na Moode plejeru editovanje CSS fajlova. Malo sam tesan sa vremenom, čim ugrabim malo probaću da editujem malo interfejs, možda, ako je moguće obzirom da je open source softver, izađem i sa neki prepravljenim bildom.
 7. 1 poen
  doubleM

  VICOVI!!

 8. 1 poen
  Mikorist

  Ebay

  Neverovatno. Nema carine. Stiglo za dan. Samo mi je ubacio poštar u sanduče.
 9. 1 poen
  mrcelavi

  Filmovi koje volite

  Da, pridružujem se oduševljenju serijom The New Pope. Mislim da se i ne shvata koliki značaj ima ova "mala" serija na slobodu govora, mišljnja i izražavanja. Briljantno, od glume do sadržaja, od komičnih momenata do stavljanja prsta na čelo i demistifikacije makojeg i svakog verskog pantenona.
 10. 1 poen
  damic

  Bin Serbona (Serbian made drivers/speakers)

  Prilika da se cuju Serbona zvucnici u Beogradu. Subota 15.02.2020, Balkanska 13, bar "Ulica", 12-17h: https://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/35203-analogni-dan/&tab=comments#comment-739760
 11. 1 poen
  Fukushima

  Korting A100 + (BatoMM ili Modus M ili ...)

  To je fenomenalna ideja 😁 skriveni prislušni uređaj.
 12. 1 poen
  papa d.j.

  Gramofonska tema

  Moj dobar prijatelj ima u privatnoj kolekciji par gramofona koji su na prodaju, Thorens TD160, Audio Linear, Transcriptor (valjda REFERENCE). Transcriptor je van cenovne kategorije, Audio Linear (SME 3 ruka) možda a Thorens je u raznim varijantama sa ili bez ruke svakako u cenovnoj kategoriji. Kolegion #crni, šaljem na pm telefon drugara, najavio sam poziv, probajte da napravite neki deal. Naglašavam da je u pitanju privatna kolekcija, lično dajem svaku vrstu garancije.
 13. 1 poen
  Vix

  VICOVI!!

 14. 1 poen
  Doktor

  Sport (tenis, fudbal, košarka, F1 i sve ostalo)

  Da li je i ovo bilo prostacki od D. Hrcka ili ne, eto nas, samujemo na provom mestu ABA lige. ABA: Rekordna poseta pogurala Partizan do čela tabele SPORTKLUB.RS U derbiju 19. kola i dosadašnjeg toka prvenstva ABA lige Partizan je na domaćem terenu savladao Budućnost rezultatom 87:82 i... Sada lagano gledamo ove dole, kako ce i sta ce.
 15. 1 poen
  ninja

  VICOVI!!

×
×
 • Kreiraj novo...