Jump to content

djuma89

Član
  • Broj sadržaja

    118
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

O djuma89

  • Rođendan 04/25/1989

Informacije Profila

  • Pol:
    Muško
  • Lokacija:
    Novi Sad
  • Interesovanja:
    stari ručni satovi
  • Zemlja:
    Serbia

Metode kontakta

Skorašnji posetioci profila

989 posetilaca

djuma89's Achievements

Interesuje se

Interesuje se (5/9)

20

Forumska reputacija

  1. Da pogrešno sam nacrtao🤣 Dobro sam spojio🙈
  2. Probao sam levi kanal direkt i on radi super. Razmisljam mozda da nije na desnom negde hladan lem jer sam pomerao pojačalo dosta. I još jedna stvar da li sam dobro spojio volume? Na levom kanalu nemam nikakav signal a zujalicom sam probao dolazi signal sa Ulaza skroz do pojačala. Na levom nemam signal tako da je offset 0 , a na desnom je 3mV ali on ne radi dobro.
  3. I dalje ne kontam cemu ovo služi? Polako zavrsavam, isekao sam izolaciju koja će ići na dno ispod kondenzatora.
  4. Šta se dobija ovim dodavanjem u red...? Ima li neki link, da vidim sta da čitam o ovome?! Ulaz signal RCA su mi izolovani od šasije. Dodao kao bonus opciju za zvučnike RCA. Njihov minus je povezan fizicki sa šasijom. Da skinem ove dodatne konektore?
  5. Slazem se, subota je mozga bez😊 Slika vredi vise nego 1000 reci. Da da. Radim uvek tako, nego mi ovako bilo lakse da nacrtam.
  6. Sve sam radio kao i cika Brka, izbacio sa plocica grec i koristim novi grec na kucistu sa filterskim elektrolitima. Evo slike
  7. Sad sam se nesto pogubio, meni je napon posle greca -30 / 0 /30 VDC. Na pojacalu sam izvadio grec i premostio, za prvo pojacalo uzimam 0 i 30VDC. Za drugo pojacalo uzimam 0 i -30VDC samo okrenem na ulasku u drugo pojačalo?
  8. Imam ova dva 220nF i 0.47nF, moze li neki od ovih? Znam da je bitno da u napajanju stoji ovo X2 ali zaboravi sam koja im je uloga... Moram ovo da guglam Ok, skinucu je. Stavio sam pastu i izmedju AL hladnjaka i bakra, tu ne smeta...
  9. Ne svidja mi se sto sam stavio silikonske ali u Sprintu nisu imali liskun. Stegao sam ga bas dobro. Jos cu ga posle dotegnuti kad bude malo radio.
  10. Morao sam da ih ovako pricvrstim sa 2xM3. M2 je kroz sredinu bio slab.
  11. 1. Da li da stavljam kondezatore kao na slici između 1-2 i 2-3? 2. Petica mi je masa, iz nje idu dve zice na po svako pojacalo? 3. Sta i gde vezem na GND na pojacalu?
  12. Isekao sam AL profil 1mm debljine. Probacu od ovog da nesto napravim, da probam za vezbu malo da vidim kako mi ide. Zamenio sam kondezatore na pločicama.
  13. Da neko ga je prespajao licnom. Stavio sam 1A i probao trafo u praznom hodu, sve je ok. Naponi su ok. Porucio sam 2 x 4700/63V za filtraciju.
×
×
  • Kreiraj novo...