Jump to content

papa d.j.

Član
 • Broj sadržaja

  332
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  3

Poslednji trofej

papa d.j. je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

2 Pratilaca

O papa d.j.

 • Rođendan 02/21/1956

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Beograd
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

papa d.j.'s Achievements

 1. Imam 2 keramike za TO247 19x23mm ako odgovara, imas pp
 2. Strpi se do sutra uveče, vrlo je moguće da imam u servisu, javljam ti.
 3. Sve što je kolega Vladd napisao radim isto, koristim Bosch baterijsku bušilicu umesto polirke, nema greške! Polir pasta je sa buvljaka NBG, drugi red, početak. Žrtvujte jedan komad pleksiglasa za trening, mada mislim da uz dužnu količinu pažnje ne možete da zeznete stvar, Samo strpljenje, bez intenzivnog pritiskanja polir šajbne.
 4. Trafo od 9V 5ampera, grec od 5ampera ili 4 diode i jedan elektrolit od 2200 - 4700 uF. Tu pločicu iz Kelca preskoči za ovu priliku. p.s. Ovo je skuplja varijanta, pade mi i ovo na glavu: Kupiti 12V nekoliko ampera svič napajanje za LED trake na buvljaku pa dodati jedan pošten elektrolit na izlaz...
 5. papa d.j.

  Fender Super Reverb

  Fenomenalan uradak, bitno bolji finiš nego na originalu, pogotovo glavna ploča u odnosu na original sa nitnama. Na osnovu servisnog i slušnog iskustva probaj da podigneš bias do gornje granice (nadam se da ti je trimer vezan kao level a ne bias balance) Pošto ćeš za svirku verovatno koristiti vibrato/reverb kanal obavezno biraj cev broj 2 na slušanje, Ei ako je dobra, NOS, ako nije mikrofonična ume tu da svira samo tako. Takođe Philips/Miniwatt, Telefunken.... Juče smo ostavili na toj poziciji jednu Ei, ubila je sve drugo što smo stavili. Izabrao si da praviš pojačalo koje je apsolutni Hiend u clean zvuku. Želim puno dobre svirke i uživanja!
 6. u servisu u kom radim, zanimacija oko zelenog Twina, silver face - UL izlaz Hteo sam da postavim samo link na FB medjutim ne valja, molim moderaciju da ovo obriše
 7. Ako sam dobro video-pročitao trenutno svira Technics1210 sa Shure V15/3 glavom. Možda bi u ovaj setup kasnije trebalo ubaciti na probu neku drugu glavu, V15 bi u ovom setup-u svirala bolje sa npr. SME ručkom. Dobra glava ali izbirljiva.
 8. Idealno dok ste u radionici i sklapate novu spravu! Neopterećujuće, pitko, bez priče, poneki jingle, pristojan kvalitet. http://www.radioswissjazz.ch/en
 9. Fenomenalan blues album, nije ga problem naći. ima na YouTubetu ko hoce da ga proveri
 10. Interesantno, pre par godina sam nešto sitno intervenisao na skretnicama Klipsch zvučnika i slušao ih par dana. Nisam bio nešto oduševljen, ovo su fotke dotičnog para, mislim da su baš Heresy. Predpostavljam da im moja tadašnja amplifikacija nije pasovala fino. Vidim cenjeni su.
 11. papa d.j.

  Gramofonska tema

  Moj dobar prijatelj ima u privatnoj kolekciji par gramofona koji su na prodaju, Thorens TD160, Audio Linear, Transcriptor (valjda REFERENCE). Transcriptor je van cenovne kategorije, Audio Linear (SME 3 ruka) možda a Thorens je u raznim varijantama sa ili bez ruke svakako u cenovnoj kategoriji. Kolegion #crni, šaljem na pm telefon drugara, najavio sam poziv, probajte da napravite neki deal. Naglašavam da je u pitanju privatna kolekcija, lično dajem svaku vrstu garancije.
 12. papa d.j.

  Ebay

  Apsolutno nema pravila, više puta naručivano preko Ali-ja i drugih firmi, od 15 dana do preko dva meseca. Imali smo slučaj da su nam neki delovi na adresu u Minhenu stigli za nedelju dana.
 13. Da, da, to su ti, ne bih posebno da komentarišem visokotonce, opšti utisak je bio dobar. Bilo bi lepo da su doneli i pasivnu verziju ovih zvučnika, ovo su aktivni sa D class elektronikom unutra, ako sam dobro shvatio. Imam prilike zadnjih godina da kod drugara slušam vrlo slične zvučnike (drugi visokotonac) sa Bryston amplifikacijom i Sinevoice skretnicom, pakleni mališani....
 14. Harbeth izvrstan kao i mali Revelatori kod Makedonaca. Uopšte, saglasan sa svim prethodnim ocenama.
×
×
 • Kreiraj novo...