Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
pre 27 minuta, Zen Mod reče

bice sutra prekosutra, jos nemaju Fs

Od sutra ce da idu u skolu! :D 

Napisano (izmenjeno)
3 hours ago, NIXIE said:

Za nas starije taman. Vraća malo mladosti kads se sve čulo, i šum sa ploča. :laugh1:

Tacno ! ,licno sto sam matoriji sve vise mi visokih tonova treba , tako da trenutno na svakoj strani koristim po 2 kom EV-T35 i jedan EV ST-350B . :D

EV.jpg

Izmenjeno od BANAT
Napisano (izmenjeno)

@NIXIE

To se u konstrusinju zove servisibilnost. Danas su totalno drugačiji pristupi. Bitno je da je proizvodnja jevtina, da je margina profita dobra, a servisibilnost iskljičivo sa specijalnim alatima i opremom... Pogledaj mobilne telefone, treba ti pola NASAa tehnologije da bi ga otvorio i zamenio bateriju ili ekran, pri čemu je totalno neisplativo pristupiti takvom zahvatu pa sve i da imaš opremu. A vek trajanja svakog proizvoda danas nema veze sa mozgom. A to dokazuju ove "produžene" garancije. Totalna glupost.

Izmenjeno od Beli_Ninja
Napisano
pre 21 minuta, Beli_Ninja reče

Danas su totalno drugačiji pristupi.

Nisam to video kod drugih proizvođača. Od JBL pa na dalje. Profi oprema recimo sva, sve je samo zalepljeno na korpu.

Napisano

mda, mali tannoyi

doslo vreme za Gyingyuve - ukrasni prstenovi za unevidljavanje spoja vesanje-korpa

braon hamer sa teksturom na jednoj strani

oznacis, DIY sestar - za ove male precnike mi se ne bori sa starim velikim pravim sestarom ( bravarija i stolarija)

IMG_20220215_135830.jpg

IMG_20220215_135845.jpg

IMG_20220215_135850.jpg

Napisano

oznaceno i makazama iseceno na predmeru 

turis na ivericu, fiksiran centar u ivericu istim jeksero od sestara, ubodes skalpel na crtu ........ drzis skalpel a okreces karton

samo prikazano kako je uboden skalpel, inace ja to desnom a levom se vrti karton

IMG_20220215_141747.jpg

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...