LightMatic Napisano Mart 24 Share #13795 Napisano Mart 24 Uh, ima još nešto što nemam, pamet, ali to mi fali od rođenja. Brijac je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Mart 24 Share #13796 Napisano Mart 24 1 hour ago, LightMatic said: Zahvaljujem se na odgovorima. Ovdje kod nas na Olx.ba oglasima ima čovjek koji prodaje ove Radiotehnika srednje, pa ću vidjeti ako hoće da se trampimo za nešto. Što se tiče AZ550/72/B*, nemam pojma gdje bi i mogao tražiti, jedino ako neko od cijenjenih kolega na forumu ima za ponuditi. Samo da napomenem, svega imam samo para nemam, bar ne do plaće . Da, znam da moraju u komoru, mislim, zvučnici. napravi posebnu temu o tim tvojim zvucnjacima, sta bi hteo i kako mozda se nesto i izrodi iz toga LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Mart 24 Share #13797 Napisano Mart 24 Hoću br'te, samo trebam skupiti materijal, skontati sam sa sobom šta i kako..... mislim, da se razumijemo, meni imaju sentimentalnu vrijednost zbog toga što su u nas 40-ak godina i što su novi driveri u njima (jedna od) uspomena na pok. strica. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
John Coltrane Napisano Mart 24 Share #13798 Napisano Mart 24 (izmenjeno) Treba proveriti na radiotehnika s-90 srednji i visoki imaju neku čudnu omažu tipa 16 ili 21 ohm 15 ГД-11А «Вега» (Бердск) | ldsound.info LDSOUND.INFO Среднечастотный громкоговоритель выпускался на ПО "Вега" в г. Бердск. Является предшественником 20ГДС-4-8. Применялся в закрытых акустических системах как среднечастотное звено. Так же выпускались 15ГД-11А «Северодонецкий завод сопротивлений» и 15ГД-11А «RRR». Модель 15ГД-11А предшественник 20ГДС-4-8... Izmenjeno Mart 24 od John Coltrane LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
чика-Брка Napisano Mart 24 Share #13799 Napisano Mart 24 1 hour ago, LightMatic said: Hoću br'te, samo trebam skupiti materijal, skontati sam sa sobom šta i kako..... mislim, da se razumijemo, meni imaju sentimentalnu vrijednost zbog toga što su u nas 40-ak godina i što su novi driveri u njima (jedna od) uspomena na pok. strica. ako je uspomena onda ih ne diraj. ima zvucnika. LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Mart 24 Share #13800 Napisano Mart 24 Ovo je link: Radiotehnika srednjaci - Zvučnici/Woofer/Kutije (Hi-Fi) - OLX.ba OLX.BA <p>Odlicni liveni srednjaci od radiotehnike</p> <p> </p> <p>15GD-11A 20GDS-1-8 Radiotehnika S90</p> <p> </p> <p>Specifications:</p> <p>Effective frequency range: 200 - 5000 Hz</p> <p>Deviation from frequency response by sound pressure: ± 5 dB</p> <p>Sensitivity: 89dB</p> <p>Harmonic distortion at frequencies:</p> <p>315 - 400 Hz: 2.5%</p> <p>630 - 5000 Hz: 2%</p> <p>Nominal impedance: 8... ka ovim koje sam spomenuo prije. Mislim, nije ovo završena priča, trebam se pokušati dogovoriti sa čovjekom. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Mart 24 Share #13801 Napisano Mart 24 (izmenjeno) pre 37 minuta, чика-Брка reče je uspomena onda ih ne diraj. Već sam negdje spominjao, originalni driveri su se sa godinama izraspadali, ostale samo kutije i skretnice. nakon nesretnog rata, moj pok. stric je jednom prilikom donio komplet novih drivera a skretnicu sam ja prepravljao tako što sam "krao znanje" sa ovog foruma a čini mi se i sa hi-files foruma. Trebam sve poslikati, skupiti šeme i tako to pa ću napraviti novu temu . Izmenjeno Mart 24 od LightMatic shonne je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Mart 24 Share #13802 Napisano Mart 24 A, recimo, ima i ovo: https://www.njuskalo.hr/zvucnici/isophon-bas-13cm-oglas-38784713 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Mart 24 Share #13803 Napisano Mart 24 19 minutes ago, LightMatic said: l.......Trebam sve poslikati, skupiti šeme i tako to pa ću napraviti novu temu . prvo to LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Mart 26 Share #13804 Napisano Mart 26 Trebao mi za RME, nema USB input... krca44, LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Mart 26 Share #13805 Napisano Mart 26 Usput sam i ovo naso, ne mogu da odbijem zvucnike postao mi manija! krca44, Mikorist, LightMatic and 1 član je reagovao/la na ovo 3 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Dumus Napisano Mart 26 Share #13806 Napisano Mart 26 pre 29 minuta, grone reče Usput sam i ovo naso, ne mogu da odbijem zvucnike postao mi manija! A izvini na pitanju, a di si to "našo" , da i ja probam da nađem jedne LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Mart 26 Share #13807 Napisano Mart 26 3 minutes ago, Dumus said: A izvini na pitanju, a di si to "našo" , da i ja probam da nađem jedne Nije mi srb materni... hifish je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Mart 27 Share #13808 Napisano Mart 27 Unë flas pak Shqip hifish je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Mart 27 Share #13809 Napisano Mart 27 On 24. 3. 2023. at 20:38, LightMatic reče ima još nešto što nemam, pamet, ali to mi fali od rođenja. Mož samo jednom da izgubiš. LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Mart 29 Share #13810 Napisano Mart 29 Samo za Miko Linux Mikorist, zek and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Mart 29 Share #13811 Napisano Mart 29 Ubice te mika sto je nuc 😁 Zbora and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Mart 29 Share #13812 Napisano Mart 29 Zeza me nesto ne znam, sviri 5sec i prekine izlaz mi je preko M2 tech Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Mart 29 Share #13813 Napisano Mart 29 To je zato sto nije pcm63 🤪 Salu na stranu, ako si vec instalirao mikin sistem, onda pisi u temu pa da se dokuci problem. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano April 6 Share #13814 Napisano April 6 Stigle mitske zlatno crne elne 😁 Non ROHS za Japansko trziste. Prvi test, magnet na leads, kaze valja 💪🏻 LightMatic, zerowaf and shonne je reagovao/la na ovo 1 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
чика-Брка Napisano April 6 Share #13815 Napisano April 6 1 hour ago, Brijac said: Stigle mitske zlatno crne elne 😁 Non ROHS za Japansko trziste. Prvi test, magnet na leads, kaze valja 💪🏻 jel si siguran da su original ? meni nesto sumnjive. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano April 6 Share #13816 Napisano April 6 4 minutes ago, чика-Брка said: jel si siguran da su original ? meni nesto sumnjive. 100% proveren izvor, samo odradih radi reda magnet test Silmic II. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah