Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Pozdravi preneseni, uzvraćeni sa velikim entuzijazmom i uz širok osmeh  :good2:

Hvala!

Napisano

Uhhh, ne bi ja mogo čekati na velikog vrača nema šanse!

Turio bi makar šta, samo da počujem malko kako svire!

Ispali su, što bi mladež rekla, br00talno dobro :good2:

Napisano

Svirao je FR iste večeri kad sam ga doneo iz Pešte, onako podbočen knjigama izneo je celu stranu Jarrett-ovog Kelna. I to junački :)

Vrač treba da baje nešto oko skretnice, nekakvog vraga da atentuira, da iseče. Visoko nešto, činimiske (ako zaboravi, imam i ja lotre) :) Onda ćemo da popušimo po lulu duvana, vrač će da promrmlja bajalicu glede dobroga zvuka i punog špajza, turi skretnicu i... Nirvana brate :)

Napisano

To me podseća kad sam dobio fostekse proba je bila u uglove troseda a ja u fotelji naspram njih. Kakav kez sam imao. Novo, neusvirano a tako dobro zvuči. Zato mi se strašno sviđa ovaj koncept.

Napisano

prophet nije skontao da si ti rekao bash dobro izgleda ........... nego je mislio da ti kazes bass dobro izgleda

Napisano (izmenjeno)

no kapich?

na sta si mislio?

Hteo sam da te motivišem da uključiš tastaturu sa srpskim slovima. :wink2:

Preteče me Čoki. :BeerMugCheers:

Izmenjeno od prophet
Napisano

Skretnjača je tu! Još lula duhana i bajalica, pa je sve spremno za rekreaciju zbora anđela nebeskih u dnevnoj sobi. :)

Napisano

:svakatidala:

Fi 150mm - taman da prodje kroz rupetinu

Sto mu gromova, jelenskih mi rogova, svih mi bubnjeva darkvuda, karamba karambita, dal' ja to vidim da su supersonične skretnice dovedene u stanje ravnoteže sa univerzumom? :) Al' će da praši, ih :)

P.S. Kud' svratih do računara dok su me usnulog sprovodili do kreveta - sada od spavanja nema ništa :)

Deluje jednostavno :oke:

Wolly, o čemu razmišljaš ovih dana? :shinymj5:

Wolly ne razmišlja, pevuši klasičan narodnjak: jedva čekam da (subota ili) nedelja dođe :)

kuva suljpa trenutno :sarcastic_hand:

Obustavio sam kuhinjske radove dok ne prorade zvučnjaci. Samo suva 'rana :)

Skretnjača je tu! Još lula duhana i bajalica, pa je sve spremno za rekreaciju zbora anđela nebeskih u dnevnoj sobi. :)

Malo je jedna lula i bajalica - razmatrao sam i ritualni ples, ali i Vrač i ja imamo problema sa kičmama (ne savijaju se ni pod pretnjom sile :) ), tako da ćemo verovatno pribeći transcendentalnoj meditaciji :)
Napisano

Prvo sam ćamio ćekajući Velkoga Vrača. Postavio zvučnjake na pozicije, pripremio pertle, gledao fudbal, opet ćamio ćekajući i fotografisao :)

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...