Jump to content

skrstic

Član
 • Content count

  2021
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

skrstic last won the day on February 14

skrstic had the most liked content!

About skrstic

 • Rank
  Master Blaster

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Beograd
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

7896 profile views
 1. Get everything down on pen and paper

  aj da se ne zamajavamo tada nije imalo drugih zamajavanja nego...
 2. Filmovi koje volite

  4,5 i 6 su mi sw ostalo su zabavni sf filmovi.
 3. Filmovi koje volite

  Nešto mi je falili, smetalo, nedostajalo. Neka nota za odličan. Odgledajte. Video da ima i da se skine.
 4. Smart telefoni

  surfuj malo po japanskim sajtovima...
 5. koncerti imaju mp3 audio što je bezveze ne ripovati. bogme neki imaju i 1080p i bolji zvuk. ja bi napravio par gomila. jedna skidanje s neta jel bole me ćoše, sledeća gomila ima na netu odgovarajuće, sledeća nema mora da se ripuje... i tako dalje. kuja je i lepo naveo programe i šta se radi.
 6. Doco to su 2 sveta. Na TV možeš da nakačiš USB stik/HDD i da puštaš podržani sadržaj s njega. Na BR/DVD/CD plejer, ako ima, možeš da nakačiš USB stik/HDD i da puštaš podržani sadržaj s njega. TV i BR/DVD/CD plejer povezuješ video kablom (HDMI, VGA...) i na BR/DVD/CD puštaš podržani sadržaj. USB kablom nema smisla povezivati ta 2 uređaja jer nećeš ništa dobiti. Predlog ti je da napraviš backup DVD/CD medijuma na eksterni HDD i pustaš s njega. Postoje eksterni USB DVD/RW uređaji ali koj je svrha to sad nabavljati...
 7. Zanimljive i smešne slike

  Nadam se da će biti referenduma. Ja im oprostiti neću.
 8. R.I.P.

  R.I.P.
 9. Fixed Terminal Block - pitch 0.1" / 2.54mm.

  Možda ovo http://shop.vremeplov.co.rs/Shop/Product?name=PCB klema 2-pol bez srafa (push button) 2.54&accountingCode=7161 ali ja bi išao na gujino rešenje.
 10. PC server/streamer/nas KOJI i da li VRIJEDI ?

  Nema. Probaj i Win10. Aj da uozbiljim, Aimp mi je bolje zvučao od Foobar-a a od Aimpa mi je bolje zvučao Album Player. Znači za Win korisnike preporuka. Za one koji imaju malo avanturističkog duha Daphile na USBu, Linux distribucija koja se kontroliše preko brauzera na nekom drugom uređaju. Na žalost pošto mi je stariji maznuo laptop i ponoco pokvario, mlađi grafičku iz PCa osuđen sam da koristim Win10 tablet te ne mogu da uporedim Daphile i Album Player i dam moje mišljenje šta je bolje. Još jednu stvar bi ubacio u mix a to je Android TV box. Već duže razmišljam da bi bilo interesantno probati. Ako telefon pusta preko USBa muziku na DAC što ne bi i TV box? Neki imaju i oprički izlaz. Ovo su samo moji utisci i razmišljanje. Jabuku nisam probao jer nemam od koga da pozajmim a kupovina samo da bi probao mi nekako ne ide.
 11. PC server/streamer/nas KOJI i da li VRIJEDI ?

  Obavezno tema, tutorijal i utisci. Za lenje kao što sam ja.
 12. PC server/streamer/nas KOJI i da li VRIJEDI ?

  Probaj umesto JRiver-a Album Player.
 13. PC server/streamer/nas KOJI i da li VRIJEDI ?

  SSD jeviše godina pravo ulaganje za onekoji ganemaju.
 14. PC server/streamer/nas KOJI i da li VRIJEDI ?

  cene za ssd sa linka, a u to vreme, 1TB, spomenuti klasicni, je kostao 70-ak dolara, pa je razlika znacajna... BTW, skoro nabavljen radeon ssd, kostao 9000, vidim da su mu digli cenu na 12..razlog ne zelim da znam, niti me zanima suluda cenovna politika domacih uvoznika.. Plus besmisao arcenja ssd-a za filmove.. Za mjuzu je druga prica, ako su vredne fajle. Ja sam iz vašeg pisanja razumeo da ste naručili 1Tb SSD disk iz USA zato što kod nas nije bilo i koristite ga za KODI mali računar. Nekad je teško razumeti šta je pisac hteo da kaže. SSD je besmisleno arčenje i za filmove i za muziku.
 15. PC server/streamer/nas KOJI i da li VRIJEDI ?

  Izvinjavam se ali evo jednog članka iz Oktobra 2014. godine https://www.theregister.co.uk/2014/10/03/product_round_up_10_ssds_240gb_and_256gb/ Koliko li je tada koštao 1Tb ako je sad (Mart 2018) oko 300e i to za KODI minijaturni server?
×