Jump to content

skrstic

Član
 • Content Count

  2370
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Everything posted by skrstic

 1. skrstic

  K:DN2540

  Kupijem DN2540. https://eu.mouser.com/ProductDetail/Microchip-Technology/DN2540N5-G?qs=sGAEpiMZZMshyDBzk1%2fWi0TYhWz8NYhwn9mLRguxnX4%3d
 2. Merim sad (subota oko 8h) 260V. Mnogo je od 230V koliko treba da bude. To je 13% iznad. Kako da se zaštitim? Da ne palim muziku ako prelazi 245V? Da merim pa da nađem koja mi je prosečna voltaža i da na osnovu nje podesim? Stabilizator? Bilo je nekad davno stabilizatora po selima za TV ali tamo je voltaža padala na 160-180V. Sad bi mi grejane na preampu otišlo blizu7V. Mene ovolike razlike nerviraju. Vas?
 3. skrstic

  Novopridosle skalamerije

  Više ni kod njih. Kako su svu proizvodnju prebacili na istok i osnovni postulat je zarada na uštrb svega ni direkno nije garant. Mečka je bila mečka bre. Kvalitet. Sad je potrošačko ...
 4. skrstic

  Novopridosle skalamerije

  Nemam pojma da si pominjo šibanje kablovima. Na tvoje i Zoltanove tanoje sam mislio kad sam reko da mi se sviđa zvuk. Motorrun kond mi je prvi u preampu. Da koristim vufer išo bi i tamo. Za SIT imam odbojnost jer je to "tamna strana sile" . Mislim da sam već napisao da ako zvuči ko silvanija 2a3 SE i ima više vati onda nema šta dalje. Naravno nema potrebe da spominjem bubreg i doniranje za pojačalo. Tako da opusti se. Ovo je samo forum.
 5. skrstic

  Novopridosle skalamerije

  Ovo me podseća na ona dva jarca na balvanu. I ja sam nekad jedan od njih. Slušao sam tanoje i meni se svideo zvuk. Kad bi me pitali da li bi išao na tanoje umesto fosteksa koje imam odgovor bi bio jok. Ja pravio. Ja ugađam meni. Meni to dovoljno. Da ponovim ljudi koristite ignor.
 6. skrstic

  Novopridosle skalamerije

  Uvek. Šteta što se ne družimo. FAK.
 7. skrstic

  Novopridosle skalamerije

  Preteče me. Upravo sam hteo da obrišem tvoje navođenje jer moj post je bio namenjen svima nama na forumu.
 8. skrstic

  Novopridosle skalamerije

  Meni supruga ne čuje razliku kad pusti muziku na tv-u i zvučnicima. I? Promeni, poslušaj i donesi svoj zaključak. Nemoj da išta menjaš jer znaš da nema razlike. Ok. Gospodo postajete dosadni s tom isključivošću i podsmevanjem. ČUJEM RAZLIKU U KONDENZATORIMA, KABLOVIMA, USB KABLOVIMA... Ako vam se to ne sviđa, tvrdite da nema teorije, merenja koja to potvrđuju, baba Vanga tako kaže ili nešto drugo šta da vam kažem osim da je to vaša stvar i da stanete s dosađivanjem i isključivośu. Ja vam se ne podsmevam što ne čujete razliku. Ipak što bi se čulo bilo šta osim zvučnika jer samo oni sviraju. Kakav plejer, DAC, gramofon, pojačalo ili predpojačalo ili kakve veze imaju oni kablići ili još gore one razne utičnice za te kablove. Da ne zaboravim pozajmio drugar, da proba, nekoliko strujnih kablova i tu sam čuo razliku. I?
 9. skrstic

  SE DHT 6S4S (2A3)

 10. skrstic

  Udrobljen Off Topic - skladiste

  Ako. Ako.
 11. skrstic

  Udrobljen Off Topic - skladiste

  Pa kako da napišem Nidži da nema nametanja čuje ili ne. Boli me briga dal si čuo ili ne i dal imaš tanoje ili ne i ... NEBITNO. Meni se neka muzika ne sviđa. Pa šta. Nisu svi kreteni što slušaju narodnjake. Nisu svi kreteni što slušaju Dajanu K. ThePianoGuys . Neka slušaju i neka ne nameću.
 12. skrstic

  Udrobljen Off Topic - skladiste

  Moja preporuka. Da li neko čuje ili ne nije bitno. Nametanje svojeg mišljenja i još koješta je problem onih koji to rade. Ignore rulezzzzzz.
 13. skrstic

  ZM, random zanimacije

  Nešto mi se čini da tu ima više različitih kondenzatora. Nema veze. Idemo u mlaćenje prazne slame.
 14. skrstic

  SE DHT 6S4S (2A3)

  Ma kupiću kad dođe vreme.
 15. skrstic

  SE DHT 6S4S (2A3)

  Isto. Pukneš za prve a kasnije Nišlija pravi pločice .
 16. skrstic

  SE DHT 6S4S (2A3)

  Kad dođe vreme ići će Rod Coleman Regulator http://www.lyrima.co.uk/dhtreg/dhtRegIntro.html. Hvale ga.
 17. skrstic

  Kupuj dok nije otišlo...

  online bre
 18. skrstic

  SissySIT (bilo SufiSIT)

  Je..i ga. Mnogo je to malo. Da ima još par nula ovaki... Izvadiće neko iz levog džema kad bude pravo vreme. Zaboravilo se da se ima...
 19. skrstic

  SE DHT 6S4S (2A3)

  Ko mi je kriv kad sam lenj.
 20. skrstic

  SE DHT 6S4S (2A3)

  Znači to si mi ih maznuo . Ako. Uživaj.
 21. Aaaaa, midliš što liče na one što igraju u ritmu muzike. Nemam mesta. Izvuko žičke pa kad mi prdne na pamet merim. Do utorka predveče pa skidam. Dosta sam se igrao.
×