Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
18 minutes ago, Leonardo said:

^  Nepismeni amateri :buehehe:    Zabili  stablo brusnog  kamena u otvor za dovod komprimovanog vazduha na brzopoteznom priključku.

Možda jeste povoljna kupovina, ali oni pojma nemaju šta prodaju. :buehehe:  

Cool. Taman sam mislio da sam ja prestareo čim sam, oanko iz prve, na ovlaš pogled, pomislio da je pogrešno ubodeno. Hvala što ste mi vratili veru kako u u oči tako i ono malo što je ostalo između njih. Opustilo me je to što sam video gde je MP stavio sliku. Sada sam, sasvim miran.

Kao „hvala“ nudim: https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/340649/aleksandar-vucic-srbija-turizam-kinezi-rusi-latinska-amerika-afrika-zaliv-turska.html da se i Vi nasmejete...

• Odgovora 16k
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Sav je pocrveneo, udarila ga sunčanica, a tu leka nema, samo mirovanje. Samo da Kinezi ne krenu peške preko Rusije.

Napisano
pre 15 časa, vladd reče

Ali 600 hiljada stanovnika Beograda nema taj internet! Samo lokalne servere:lol:

Kanalizacija i prečišćavanje otpadnih voda su skupe stvari, nikome se to ne isplati. Najlakše i nejjeftinije je izručiti to gde bilo, što dalje od kuće/fabrike naravno. Potrebne su pare u većem obimu (za investiciju + redovni troškovi) i određen nivo svesti, da ne kažem zakonska obaveza koja se poštuje u 5% slučajeva za nove industrijske objekte.

Prerada otpadnih voda je jezivo skupa, ogromni su troškovi za struju i opremu. Veći objekti mogu imati proizvodnju biogasa (metan + ugljendioksid), gde pokrijemo 50-70% potrošnje struje pomoću sopstvenog elektro generatora, ali ulaganje je tada još veće, a protivpožarci tek obožavaju takve projekte. Plus, struja je mnogo skuplja za industriju nego za pučanstvo.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...