Mikorist Napisano Maj 26, 2024 Autor Share #155 Napisano Maj 26, 2024 pre 2 časa, Zen Mod reče kontam u prestonici ima uradisam, nesto sam cuo da ima da se kupi premix za beton u mali dzakcici mnogo handy alceovobudetezakwalkman ene setili se pre tebe https://www.stereophile.com/content/concrete-block-amplifiers-tri-art-audio Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 26, 2024 Autor Share #156 Napisano Maj 26, 2024 WHAMMY je upravo betoniran. Javljam utiske kako svira zerowaf, Vix, Zbora and 1 član je reagovao/la na ovo 1 1 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Maj 26, 2024 Share #157 Napisano Maj 26, 2024 Pre sat vremena, Mikorist reče WHAMMY je upravo betoniran. Javljam utiske kako svira Čik Miko, čik Miko!!!! Ja znam kak svira! Jelte da ubiva na mesto kako svira!? Vix je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 26, 2024 Autor Share #158 Napisano Maj 26, 2024 pre 6 minuta, zerowaf reče Čik Miko, čik Miko!!!! Ja znam kak svira! Jelte da ubiva na mesto kako svira!? Ako nixie nema zamerke znači da ubiva. A on svemu nađe manu. asimze, Vix and zerowaf je reagovao/la na ovo 1 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 26, 2024 Autor Share #159 Napisano Maj 26, 2024 Msm uvek sve može da se tvikuje u beskonačno. Ovde je dosta toga urađeno.... Opseg ampa sa Muses02 je od 2hz - 350khz +-3db . Sve četvrtke izbacuje ovako kako je podešen. 1612 je išao do 650k ali sa Zobelom.... Harmonike nismo merili, od njegovog osciloskopa nema vajde za to. Ovo je push pull, dominiraju neparni sigurno. Tako i mora da zvuči, "tranzistorski". Ako taj pojam uopšte nešto i znači. . . Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Beli_Ninja Napisano Maj 26, 2024 Share #160 Napisano Maj 26, 2024 Da li je pojačalo zvanično zašrafljeno? Ako nije, imam jednu molbu za @Mikorist Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 26, 2024 Autor Share #161 Napisano Maj 26, 2024 pre 2 minuta, Beli_Ninja reče Da li je pojačalo zvanično zašrafljeno? Ako nije, imam jednu molbu za @Mikorist Zašrafljeno je. zerowaf je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Beli_Ninja Napisano Maj 26, 2024 Share #162 Napisano Maj 26, 2024 7 minutes ago, Mikorist said: Zašrafljeno je. Ništa onda... 🤣 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
krca44 Napisano Maj 26, 2024 Share #163 Napisano Maj 26, 2024 Kad ga otsrafish moras da probas AVC trafoe kao McIntosh, posto je Push-Pull izlaz. Beli_Ninja je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 27, 2024 Autor Share #164 Napisano Maj 27, 2024 Evo kako izgleda porudžbina za trafo ako nekom zatreba. LightMatic, Vix and Leonardo je reagovao/la na ovo 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 27, 2024 Autor Share #165 Napisano Maj 27, 2024 evo primer kako bi izgledao idealni raspored. LightMatic, vladd and Beli_Ninja je reagovao/la na ovo 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Beli_Ninja Napisano Maj 27, 2024 Share #166 Napisano Maj 27, 2024 To bre, jbt lomim mozak već 2 dana da li da radim takvu varijantu. Jedino što bih zadržao pot uz ulaz da nema tiliko kablova tamo amo... LightMatic and Mikorist je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 27, 2024 Autor Share #167 Napisano Maj 27, 2024 Pre sat vremena, Beli_Ninja reče To bre, jbt lomim mozak već 2 dana da li da radim takvu varijantu. Jedino što bih zadržao pot uz ulaz da nema tiliko kablova tamo amo... Pa ništa.....kači slike kako napreduješ.... i javi kako svira na kraju. Beli_Ninja and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Maj 27, 2024 Share #168 Napisano Maj 27, 2024 pa kockasto, kako drugacije? eo kako sam ja onomad napravijo na brzinu, sestricu da nosi u miami bukvalno sto se zateklo od materijala po fiokama i kutija narucena na prvom mestu gde su mogli napraviti u kratkom roku Beli_Ninja, Leonardo, Mikorist and 1 član je reagovao/la na ovo 4 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Beli_Ninja Napisano Maj 27, 2024 Share #169 Napisano Maj 27, 2024 @Zen Mod Daj neke podatke o trafou i struji koju si podesio? Ako ne znaš moraćeš da nam opisuješ zvuk LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Maj 27, 2024 Share #170 Napisano Maj 27, 2024 otkud znm brte, ko bi se svega setio bice da je 20VA ,tesko da je 30VA struja bice da je min, vidis da se nije ni sa hladnjacima preterivalo zvuk - krajnji korisnik zadovoljan ihaj, sto je i bio cilj mada sad slabo slusa cans, oformilo se nesto kucnog sistema LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 27, 2024 Autor Share #171 Napisano Maj 27, 2024 Jedva staje 30VA na PCB. Samo kad se montira ne može originalna guma, mora deblja (3-4mm) da budu dostupni priključci za sekundar. Sve je u milimetar. LightMatic and Beli_Ninja je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Beli_Ninja Napisano Maj 27, 2024 Share #172 Napisano Maj 27, 2024 13 minutes ago, Zen Mod said: otkud znm brte, ko bi se svega setio bice da je 20VA ,tesko da je 30VA struja bice da je min, vidis da se nije ni sa hladnjacima preterivalo zvuk - krajnji korisnik zadovoljan ihaj, sto je i bio cilj mada sad slabo slusa cans, oformilo se nesto kucnog sistema Hahaha, nećeš se izvući. Mora ono svileni visoki, basovi isteruju oči... LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 27, 2024 Autor Share #173 Napisano Maj 27, 2024 Sad će Zen da opiše kako svira. To najviše voli. LightMatic and Beli_Ninja je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Beli_Ninja Napisano Maj 27, 2024 Share #174 Napisano Maj 27, 2024 Znam, zato ga i teram. To mu najlepše ide LightMatic and Mikorist je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Maj 27, 2024 Share #175 Napisano Maj 27, 2024 8 minutes ago, Beli_Ninja said: Hahaha, nećeš se izvući. Mora ono svileni visoki, basovi isteruju oči... e,to LightMatic, Vix and Beli_Ninja je reagovao/la na ovo 1 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Maj 27, 2024 Share #176 Napisano Maj 27, 2024 Ma sta da kaze, ubija kako svira. Eto LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah