Zen Mod Napisano Maj 13 Share #89 Napisano Maj 13 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
aaa zmaju! Napisano Maj 13 Share #90 Napisano Maj 13 A jel nije malo mala ta kutija? Vix, LightMatic, Mikorist and 1 član je reagovao/la na ovo 3 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 13 Autor Share #91 Napisano Maj 13 Takav model ima kod kineza trenutno. LightMatic, Zbora and Leonardo je reagovao/la na ovo 1 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Beli_Ninja Napisano Maj 14 Share #92 Napisano Maj 14 22 hours ago, Leonardo said: Lele, kakvih ideja , da probam i ja jednu... Okrenuti celu el.ploču na glavačke. Pošto je sve na ovom Svetu otišlo u 3PM, od vazduha do evrovizije, može i Mika ploču okrenuti naglavačke da bi udovoljio žicama Da se o tome polemisalo ranije, mogla je biti rotirana zadnja za 180°. Šuko bi došao blizu trafoa a chincevi gde već treba i bez ukrštanja sa power kablovima. Biće bolje drugi put, jer nikad nije poslednji put. Leo izvini ako sam nešto pogrešno napisao. Nisam imao nameru nikog da uvredim. Na žalost, retko sam na forumu i nisam obratio pažnju šta je urađeno. Svakakome niko nije pitao da mu pomognem niti je ovde neko pitao za savet. Nikada nisam bio u fazonu da nekog tapšem po ramenu i pričam mu da je sve super ako mislim drugačije i znam kako da mu pomognem, mada sam mnogo puta bio tapšan po ramenu ali to me je naučilo da koristim svoju glavu i tuđe greške. Evo možda jedne dobre ideje, da se celokupna 230VAC kablaža spakuje u jednu bakarnu cev koja je uzemljena kod IEC konektora. A trafo može dodatno da se oklopi čeličnim poklopcem. Vix, Leonardo and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 14 Autor Share #93 Napisano Maj 14 pre 19 minuta, Beli_Ninja reče da se celokupna 230VAC kablaža spakuje u jednu bakarnu cev koja je uzemljena kod IEC konektora To sam već predložio @NIXIE da uradi. On kaže da neće ništa da se čuje ni ovako. Nema da bidne nigde ukrštanja. A imamo i šrimovane kablove avionske. E22C0-9STW Beli_Ninja, Leonardo and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 14 Autor Share #94 Napisano Maj 14 A trafo torusni Trafomatic ne zrači u osi (vertikalno) ništa samo horizontalno a tu je oklop prstenasti od mumetala po narudžbini. Tražio ja. Leonardo and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Leonardo Napisano Maj 14 Share #95 Napisano Maj 14 38 minutes ago, Beli_Ninja said: Leo izvini ako sam nešto pogrešno napisao. Nisam imao nameru nikog da uvredim. Na žalost, retko sam na forumu i nisam obratio pažnju šta je urađeno. Svakakome niko nije pitao da mu pomognem niti je ovde neko pitao za savet. Nikada nisam bio u fazonu da nekog tapšem po ramenu i pričam mu da je sve super ako mislim drugačije i znam kako da mu pomognem, mada sam mnogo puta bio tapšan po ramenu ali to me je naučilo da koristim svoju glavu i tuđe greške. Evo možda jedne dobre ideje, da se celokupna 230VAC kablaža spakuje u jednu bakarnu cev koja je uzemljena kod IEC konektora. A trafo može dodatno da se oklopi čeličnim poklopcem. Druže, ma kakve uvrede i negativni komentari. Krajnje pozitivno sam orjentisan i samo sam se našalio na temu pretumbacija unutar Mikinog sokoćala. Malo je komično što u planiranju nije došlo do boljeg usklađivanja pozicija otvora i rasporeda na ploči. Najverovatnije da nikakvog negativnog upliva ukrštanja kablova neće ni biti, iako podsvesno opravdano ili neopravdano stalno titramo nad takvom situacijom. Dobar upreden i oklopljen kabl ne bi trebao praviti smetnje. Mikorist, Beli_Ninja and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 14 Autor Share #96 Napisano Maj 14 Ma opušteno bre ljudi. Ovo je sve igranje. Leonardo, Zbora and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Beli_Ninja Napisano Maj 14 Share #97 Napisano Maj 14 55 minutes ago, Leonardo said: Druže, ma kakve uvrede i negativni komentari. Krajnje pozitivno sam orjentisan i samo sam se našalio na temu pretumbacija unutar Mikinog sokoćala. Malo je komično što u planiranju nije došlo do boljeg usklađivanja pozicija otvora i rasporeda na ploči. Najverovatnije da nikakvog negativnog upliva ukrštanja kablova neće ni biti, iako podsvesno opravdano ili neopravdano stalno titramo nad takvom situacijom. Dobar upreden i oklopljen kabl ne bi trebao praviti smetnje. Ma ja samo dajem NFB Verovatno da neće biti problema, osim možda trafo i RCA. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zbora Napisano Maj 14 Share #98 Napisano Maj 14 Ma kavi problemi , nema ni da šušne... Mikorist je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Maj 14 Share #99 Napisano Maj 14 ^ Dok ne cujem . . . . . Mikorist and Zbora je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Maj 14 Share #100 Napisano Maj 14 Pa ako bas zagusti, moze trafo i van kutije. Mosda nijr bas najprakticnije, ali zvucno najbolje. Ja sam to davno uradio sa "BoZ" predpojacalom... A mozda i nece trebati... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 14 Autor Share #101 Napisano Maj 14 Ama pogledaj @Brijac gde je stavio isti trafo. On 23. 4. 2024. at 21:16, Brijac reče Upaljac za usporedbu dimenzija Sve je na 3cm rastojanja u svim smerovima. 0 brum. Doktor, Leonardo and Zbora je reagovao/la na ovo 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 19 Autor Share #102 Napisano Maj 19 Snuberčići Još malo Beli_Ninja, aaa zmaju!, krca44 and 6 ostalih je reagovao/la na ovo 3 6 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Maj 19 Share #103 Napisano Maj 19 Snubiš ih, a? 😧 🤣 Mikorist je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Leonardo Napisano Maj 20 Share #104 Napisano Maj 20 (izmenjeno) 14 hours ago, Mikorist said: Snuberčići Još malo Javlja mi se da će još neki poželeti da skockaju ovo pojačalce. Činjenica je da dosta ljubitelja dobrog zvuka koristi dobre slušalice i da je ovo jedno od boljih a investiciono razumnih rešenja za pokretanje istih. Miko zavidim ti pomalo. 😉 👍 Izmenjeno Maj 20 od Leonardo Mikorist, LightMatic and Beli_Ninja je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 20 Autor Share #105 Napisano Maj 20 Gotovo.... Ostalo je da se meri i testira itd.... Pa onda slušanje... @NIXIE je već narućio kutiju za njegov primerak. On će više da ga koristi kao preamp... Umesto aikido Doktor, LightMatic, zerowaf and 1 član je reagovao/la na ovo 3 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Beli_Ninja Napisano Maj 20 Share #106 Napisano Maj 20 3 hours ago, Leonardo said: Javlja mi se da će još neki poželeti da skockaju ovo pojačalce. Činjenica je da dosta ljubitelja dobrog zvuka koristi dobre slušalice i da je ovo jedno od boljih a investiciono razumnih rešenja za pokretanje istih. Miko zavidim ti pomalo. 😉 👍 Javlja li ti se da ćeš raditi prednju ploču 😀 LightMatic, Vix and Mikorist je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Leonardo Napisano Maj 20 Share #107 Napisano Maj 20 Ne, zašto bi? Ne svira prednja ploča, to zna svaki iole inteligentniji čovek. Kakva je ploča dobijena od Kineza dobro je i izvučeno ovo iz nje. Ako neko baš insistira da se to radi, to je druga priča. A i to zavisi od raspoloživog vremena. Mikorist, Zbora and LightMatic je reagovao/la na ovo 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Beli_Ninja Napisano Maj 20 Share #108 Napisano Maj 20 13 minutes ago, Leonardo said: Ne, zašto bi? Ne svira prednja ploča, to zna svaki iole inteligentniji čovek. Kakva je ploča dobijena od Kineza dobro je i izvučeno ovo iz nje. Ako neko baš insistira da se to radi, to je druga priča. A i to zavisi od raspoloživog vremena. Nisi me razumeo 😀 Ima nekih koji neće kod kineza da kuoe kutiju oa će im trebati prednja ploča 🤣 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 20 Autor Share #109 Napisano Maj 20 Ima i ova gde je dugme na desnoj strani a pot ne levoj. Ali trenutno nije bilo. A i ja se slabo koristim sa levom rukom Ima samo gde piše Breeze Audio Fphones Amplifier. Feler Beli_Ninja je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Maj 20 Share #110 Napisano Maj 20 pre 16 minuta, Leonardo reče Ne svira prednja ploča Ne bih se složio, Hiraga stoji na poslu jer mi gospođa supruga ne dopušta da je koristim u njenom stanu, mislim Hiragu jer (još) nema prednju stranu... Beli_Ninja, Zbora and Leonardo je reagovao/la na ovo 1 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah