Jump to content

Zbora

Član
  • Broj sadržaja

    507
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

  • Broj dana (pobeda)

    6

Sve objavljeno od Zbora

  1. Čika Zen, čika Zen oni nitšta ne paze na času 'lade se iznutrice, ne 'ladnjaci , pusti ti Vixa on je obrnuo igricu to je ipak za advanced / advecend DIY-ere Cakija se covek opruzio po duzini za Moodu 4U/40, shodno tome i ako sam ja dobro ispratio na casu, posteno je platio pasivno hladjenje fetova koje zapravo i radi sad je dovoljno samo "mal' da piriš" korz kuciste da obaras tempereturu unutra da elkosima zivu glavu spasavas leti Cim skines poklopac temperatura "unutar kutije" je znatno niza, dodavanje fana bi trebalo da "izmenjuje" taj vazduh "unutra" kroz perforaciju na podu i poklopcu, da ne cuci, ceka i greje se Ja sam poentu price tako nekako shvatio ... sedi Zboro Dovoljan 2 Hvala, hvala. Msm pasce malo temperatura i hladnjaka, ali cela stvar ostaje vruca u sobi... Sad ako je problem grijanje sobe (a jeste leti), to je mozda i resivo, a 100% da nije Neki ladan "burning amp" za leto
  2. A vidi, ako je prostor problem, uvek moze da metne unutra dva mala fana i da zasafi za poklopac sa unutrasnje strane da duvaju ka spolja, posto modu ima po dva reda perforacije na poklopcu i eto ti isti efekat
  3. Ja cu po receptu sa linka za pocetak. Busim samu policu pa ispod nje idem fan. Heteo saaaam .... sta nisam .... od pwm/temp sensor control(porucio vec sa alija), pa preko vodenog ... preko peltier... pa cevi kroz zid, pa na tavan ... pa da ne picam kakav sam endless loop napravio u glavi oko ovoga ... Na kraju balade, Zen mi saseče owerthinking u koren sa par recenica... Poenta je napraviti cirkulaciju vazduha kroz unutrasnjost kuciata da se zastite elkosi i to je sve. U tom smislu fan 12 (mal' usporen) ispod i na sredini pokriva sustinu problema. Tako nekako ispade pa cu ja odatle i da krenem. Sad kad vec ne idemo sa komplikovanim sistemom u startu, ide Nuctua pa nek ide zivot, po sistemu "kad je beg bio cicija ? "
  4. Meni ovao sljaka vec par godina bez problema , probacu neke fensije u buducnosti a da vidim neki problem i ne vidim samo kazem
  5. Ima Grijanje YouTube video WWW.YOUTUBETRIMMER.COM Stisle obaveze pa ni slika ni price Proradilo iz prve, ne bi čovek verov'o, E. Kako se greje, razlika u odnosu na staro je sve drastičnija. Dođe mu nekako, k'o da mi svira ceo zid ispred, a ne samo zvučnici. A nisam ga odimio, to je dobro. Hvala puno, Zen, na svemu! Ali posebno na neprocenjivoj pomoći u suzbijanju paranoidnih napada i overthinkinga. Ono što bih naglasio, je da je pravljenje ovog projekta onako baš veliko uživanje sa velikom nagradom na kraju. Velik' pos'o ali velika nagrada. Fantastičan je način na koji je projekat optimizovan za DIY-anje ! Dakle, kreneš da radiš i na kraju napraviš to što si počeo da radiš iz prve, a znamo da to kod DIY-anja ne ide inače baš tako.
  6. Postignut zeljeni efekat, vidi se ...
  7. Ovo Moodu knob 24,5mm ? Manopole tornite MODUSHOP.BIZ I jel ovo klirit ispred displaya ?
  8. Kinez sa ebay sto valja ispravne čipove meni 1702 rulezz vec neko vreme
  9. Jes, Ide ispod DAC kutije koja isto Moodu silevr, samo 2U , tu su stavljene bele , hocu isto takve na ampu, isti razmak, isti font ... znam da ce se led morati stelovati da bi svetleo isto , to sam morao i na DACu, pa onda kratko spojih LED otpornik na Cap Bank pcb, a trimere da mi budu dostupni, kad se jednom usteluje lako se skine ako mi bas bude smetalo.
  10. Pa to mi je i jeste frka ... da ga "ne pripalim"
  11. Ne izdrzah sa "No Name" zicom za AC, tacno me je grizla nocu dok spavam sve sitno ko mis ujeda za usi i prste na nogama. VHD CS18 x2 , odma se lepse spava. Owerkill podloske Od esencijalne vaznosti za projekat Noravlno da sam prvo krcnuo jedan keramicki izolator, preteg'o Al' iz "druge" sva cetri ko bombona Ide to nekim svojim tempom, kako ono oce , ja samo radim po malo kad mogu.
  12. Zbora

    IT razno.

    Da da odlutao sam na pola texta a brze kucam no sto mislim
  13. Zbora

    IT razno.

    Aha uh, da, trebalo bi ali, moras se poigrati ... pitanje je internog pristupa tom stampacu kroz racunar spolja, trebalo bi da moze ... Ali preciznije bolje sacakaj sekundarno misljenje nekog ko je ovo konkretno radio.
  14. Zbora

    IT razno.

    U svakom slucaju da bi od stampaca koji nije wifi napravio wifi stampac. Potrebno ti je parce "pametnog hardvera" koji ce da obavlja taj deo posla nesto sto je nezavisno ima ethernet i wifi. Druga opcija je ethernet kabal do najblizeg etherneta koji je spojen na ruter bilo kako, preko bilo cega, pa mali swich tu negde da uglavis. Sve ovo pod uslovom da ti sampac ima ethernet. Ako je stampac usb, mrka kapa, bez nekog nekog slicnog pametnog parceta hardvera.
  15. Zbora

    IT razno.

    U stvari sad nisam siguran da li taj dognle planiras da ubodes u 1. stampac pa da se kacis na wifi ili 2. u racunar pa kablom na stampac ? Opcija 1. ne moze Opcija 2. Trebalo bi da mozes samo treba na racunaru serovati taj stampac
  16. Zbora

    IT razno.

    Kako ja ovo vidim. Ne moze. "Hostovanje" tog dongla je problem. Potreban je operativni sistem sa odgovarajucim driverom na stampacu.... da bi "terao" taj dongle.
  • Trenutno na sajtu   2 članova, 1 Skrivenih, 23 Gosta (Pogledaj celu listu)

  • Forumska statistika

    8.9k
    Ukupan broj tema
    434.1k
    Ukupan broj objava
  • Statistika članovȃ

    2858
    Svi članovi
    3371
    Najviše na sajtu
    bokisa989
    Najnoviji član
    bokisa989
    se pridružio
×
×
  • Kreiraj novo...