skrstic Napisano Septembar 18, 2013 #661 Napisano Septembar 18, 2013 FFL druga slika ti nije dobro fokusirana. Ne vidi se dobro onaj okrugli zvučnik iza. Molim da se malo bolje uslika i napiše koja reč.
skrstic Napisano Septembar 18, 2013 #663 Napisano Septembar 18, 2013 Može biti ali ne vidim nigde slavinu. Možda je sklonio da ne bi došlo do oticanja dobrih vibracija....
ninja Napisano Septembar 18, 2013 #665 Napisano Septembar 18, 2013 FFL koja je to glava?anubisova, jubilarna ;-)
Eci Napisano Septembar 18, 2013 #666 Napisano Septembar 18, 2013 FFL druga slika ti nije dobro fokusirana. Ne vidi se dobro onaj okrugli zvučnik iza. Molim da se malo bolje uslika i napiše koja reč. Tannoycic u buric Burići mi služe za eksperimente i usviravanje 15" drivera , imaju oko 140L . Kako su pravljeni: možda otvorim temu, kada ih završim FFL koja je to glava? SPU Spirit, kao što je i ninja napisao
Zflazar Napisano Septembar 18, 2013 #667 Napisano Septembar 18, 2013 burići služe za zvučničku turšiju, tu se kisele zvučnici dok ne postignu i miris i ukus!
Eci Napisano Septembar 18, 2013 #669 Napisano Septembar 18, 2013 Lowtheri su u ambalaži , neće raditi do Novembra/Decembra, nadam se da ću do tada naći vremena i završiti horne
Vix Napisano Septembar 18, 2013 #670 Napisano Septembar 18, 2013 Burici na zadnjoj strani imaju slavinu za tocenje piva. Kako se pivo prazni iz burica te ide u stomak, to bolji zvuk
paja959 Napisano Septembar 18, 2013 #671 Napisano Septembar 18, 2013 Vratio sam drivere - sviraju mnogo zabavno to si slusao samo tako,nasred sobe zvucnici?...to bi trebalo da ide blize zadnjem zidu,pa jos eventualno da se stavi staklo/ogledalo iza da bi se jos pojacale refleksije..doduse vidjao sam ih i u slobodnom prostoru,za razglas..
Eci Napisano Septembar 18, 2013 #672 Napisano Septembar 18, 2013 Burici na zadnjoj strani imaju slavinu za tocenje piva. Kako se pivo prazni iz burica te ide u stomak, to bolji zvuk Zato su i odmaknuti od zida, da može da im se pristupi
Eci Napisano Septembar 18, 2013 #673 Napisano Septembar 18, 2013 to si slusao samo tako,nasred sobe zvucnici?...to bi trebalo da ide blize zadnjem zidu,pa jos eventualno da se stavi staklo/ogledalo iza da bi se jos pojacale refleksije..doduse vidjao sam ih i u slobodnom prostoru,za razglas.. 901 će biti pozicionirani kako treba kod vlasnika. Kod mene su bili samo na restauraciji - nemam ambicija da idem u detalje sa njima
Eci Napisano Septembar 18, 2013 #674 Napisano Septembar 18, 2013 Dodatni teg je radjen od prohroma, sutra proba na ručici
Eci Napisano Septembar 19, 2013 #675 Napisano Septembar 19, 2013 Teg je dobar , bez problema se postiže gazna sila od 4 grama Sada bi trebalo čuti kako zvuči - probaću da sastavim neku kombinaciju sa Lenco L75 ili sa Stabijem
grau. Napisano Septembar 19, 2013 #676 Napisano Septembar 19, 2013 ma stavi casu pored stabija i pici:)
Woland Napisano Septembar 19, 2013 #679 Napisano Septembar 19, 2013 Moj teg je lepši Brončani je Svaka čast FFL
Eci Napisano Septembar 19, 2013 #680 Napisano Septembar 19, 2013 tegić je zaista ispao lepo, naravno Wolandov je lepši neizdrž je odradio svoje... unikatna montaža 3012 , kao iz Alan Forda bez obzira na izgled, zvučnica SPU Spirit je samo lagano mahnula ACE L SE zvučnici, I ostavila je miljama iza sebe, čak i ovako neusvirana fantastična zvučnica
Doktor Napisano Septembar 19, 2013 #681 Napisano Septembar 19, 2013 bez obzira na izgled, zvučnica SPU Spirit je samo lagano mahnula ACE L SE zvučnici, I ostavila je miljama iza sebe, čak i ovako neusvirana fantastična zvučnica Sta je to sto je SPU zvucnica "ostavila miljama iza sebe" konvencionalnu MC zvucnicu ? Da li je to ta "sredina" koja slusaoca ostavlja bez daha ? "Sredina" koja se prosto "baca" u lice slusaocu ? Ovo sve napisano/prepisano sa post-ova raznih foruma, obzirom da licno nisam imao prilike da cujem nikada SPU zvucnicu.
ZZZ Napisano Septembar 20, 2013 #682 Napisano Septembar 20, 2013 Ti nisi normalan majke mi ... Teg je dobar , bez problema se postiže gazna sila od 4 grama Sada bi trebalo čuti kako zvuči - probaću da sastavim neku kombinaciju sa Lenco L75 ili sa Stabijemodlicno to izgledajel si mozda razmisljao da napravis neke tegice koji bi "podigli" malo celu ruckuza tih 80+80 gm posto sada kontaktna mesta koja nose celu rucku trpe silu uvecanu za ukupno dodatu masu?mada je to mozda i bolje, stailizuje rucicu?Ti nisi normalan majke mi ... Salim se Doktore, naravno u pozitivnom smislu... :)Dopao mi se način na koji si prokomentarisao post
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah