Brijac Napisano Septembar 19, 2022 Share #2751 Napisano Septembar 19, 2022 Tako je i meni, i evo skoro 3 pune nedelje 😅 Da ne gresim dusu, rece mi covek da ide van zemlje, porodicno neko pitanje. Jos 6 cipova dolazi u Srbiju 😁 asimze and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Septembar 19, 2022 Share #2752 Napisano Septembar 19, 2022 pre 4 minuta, Zen Mod reče i djinilolobridjidi bi nasli zamerku Kome??? Onoj štrkljavici?! Ma dajte najte! LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Septembar 19, 2022 Autor Share #2753 Napisano Septembar 19, 2022 pre 5 minuta, Zen Mod reče djinilolobridjidi bi nasli zamerku Proverio sam, živa je, ima 95god. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Septembar 19, 2022 Share #2754 Napisano Septembar 19, 2022 pre 55 minuta, Brijac reče Kakve sam kurate srece, izbice treci svetski sok mi sve stigne 😄 E, al' će se otići s osmijehom! I s pjesmom umjesto jauka! LightMatic and Brijac je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Septembar 19, 2022 Share #2755 Napisano Septembar 19, 2022 jes vala treba ti deo za hobi koji je lelemoodanje, jedva ga nadjes kod nekoga ko se bavi prodajom nesto malo komada po ipak korektnim cenama ne mozes i nemas prava da ocekujes isti tretman kao da je deo za life support shonne and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Septembar 19, 2022 Share #2756 Napisano Septembar 19, 2022 Ne bunim se, nov cip, K klasifikacija, realno jeftino. Kao sto napisah vec, lagano, samo valja se malo segu na situaciju LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Septembar 19, 2022 Share #2757 Napisano Septembar 19, 2022 Ma sta to kupujete, molim vas. Mikin chip je imao sasvim drugu oznaku. Bacanje para 😁😛 LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Septembar 19, 2022 Share #2758 Napisano Septembar 19, 2022 Bez Y nema muzike 🥳 shonne and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Septembar 19, 2022 Autor Share #2759 Napisano Septembar 19, 2022 Mikin čip je lemjen pa odlemljivan. LightMatic and shonne je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Septembar 19, 2022 Share #2760 Napisano Septembar 19, 2022 pre 2 časa, Zen Mod reče e, od diyera su samo muzicari gori a od muzicara samo fifisti i djinilolobridjidi bi nasli zamerku Ene, ja nemam nikakvu zamerku za tvoje čipove. Čak je i poštar doneo odma shonne and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Septembar 19, 2022 Share #2761 Napisano Septembar 19, 2022 1 hour ago, NIXIE said: Mikin čip je lemjen pa odlemljivan. Nista to ne valja, sprzene mu performanse duplo. Losije to radi od K. 🤭 shonne and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Septembar 19, 2022 Share #2762 Napisano Septembar 19, 2022 pre 12 minuta, Brijac reče Nista to ne valja, sprzene mu performanse duplo. Losije to radi od K. 🤭 NIXIE, LightMatic, Vix and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 1 2 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Septembar 19, 2022 Share #2763 Napisano Septembar 19, 2022 pre 2 časa, Brijac reče Bez Y nema muzike 🥳 Tako svi kazu ovi ameri. A ja im verujem Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Septembar 19, 2022 Share #2764 Napisano Septembar 19, 2022 Ma Ameri su vazda bili teske lozane xD. A uporedicemo, puna Srbija pcm cipova 🤣 Mene vise zanima iskreno koliko ostale komponente uticu. Porucicu sledeceg meseca i newclassd ultimate mk2, i uz njega i amrg za I/V da pravimo uporedno kolika je razlika izmedju zfoila ovih i njih. Svakako svi ostali na dacu ce biti amrg. LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Septembar 19, 2022 Share #2765 Napisano Septembar 19, 2022 pre 13 časa, Brijac reče Koliko sam skapirao, trafoi dizu trece harmonike, sto je meni no no. Hehehehe....Da čuješ samo kako svira ovaj DAC kroz Zenov Iron Pumpkin SE.... Citiram njega "I was blown with ‘till then unknown dimension of sound – everything was so alive" https://www.zenmod.in.rs/iron-pumpkin-line-preamplifier-se-and-balanced-iterations/ LightMatic and shonne je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Septembar 19, 2022 Share #2766 Napisano Septembar 19, 2022 Ja nesam gadljiv ni nasta, sto mi lepo zvuci mom uhu Za sad ono sto slusah sto ima trece povisene, nije mi bilo po volji. Sto moze biti i do uredjaja. Od uredjaja u mom budzetu za hifi, purifi je pojeo i dosta skuplje Tako da on svira za sad dok njega ne pojede nesto. LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ZZZ Napisano Septembar 20, 2022 Share #2767 Napisano Septembar 20, 2022 Ne sve trece - neparne. Nego veoma blago samo treci harmonik. I to u zavisnosti od nivoa signala. Ako su nivoi manji onda nema ni tog treceg. I naravno u zavisnosti od kvaliteta trafoa. U sprezi sa onim sto je ispred njega i onim sto je iza njega. Upravo ovi neparni posle 3 su dominantni kod digitalnih uredjaja... Ipak se harmonicki sadrzaj utvrdjuje merenjem a ne pricama i generalizacijama. Vix, vladd and LightMatic je reagovao/la na ovo 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
krca44 Napisano Septembar 20, 2022 Share #2768 Napisano Septembar 20, 2022 Jedno vreme sam mislio da sam u zvuku aparata izolovao drugi harmonik tj njegov uticaj na muziku - kasnije sam shvatio da to uopste nije bilo tacno. ...i da najverovatnije za tako nesto treba THD analizator. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Septembar 20, 2022 Share #2769 Napisano Septembar 20, 2022 57 minutes ago, ZZZ said: Ipak se harmonicki sadrzaj utvrdjuje merenjem a ne pricama i generalizacijama. Koliko znam, nisam konstruisao recenicu kao apsolut Ako zazelim ceo balansirani lanac u nekom periodu, i trafoi mogu da mi rese posao sa uredjajima koji mi pasu, a da mi se ne "pokake" na uzivanje, sto da ne. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
krca44 Napisano Septembar 20, 2022 Share #2770 Napisano Septembar 20, 2022 pre 38 minuta, Brijac reče Koliko znam, nisam konstruisao recenicu kao apsolut Ako zazelim ceo balansirani lanac u nekom periodu, i trafoi mogu da mi rese posao sa uredjajima koji mi pasu, a da mi se ne "pokake" na uzivanje, sto da ne. Jeff Rowland je konstruisao predpojacala sa trafoima na ulazu/izlazu radi galvanske izolacije aktivnih kola, kasnije sa operacionim chipovima. Za balansirani lanac bi ti trebala gomila kvalitetnih trafoa sto bi kostalo ....i licno mislim pitanje je da li ti treba sve balans - ali da bar jedan aparat galvanski odvojis trafoom meni to ima smisla, a i ne mora biti balansirana veza - galvanska izolacija je mislim tu bitnija u diy lancu. Brijac je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Septembar 20, 2022 Share #2771 Napisano Septembar 20, 2022 pre 2 časa, ZZZ reče harmonicki sadrzaj utvrdjuje merenjem a ne pricama Majda Rides Again ! pre 12 časa, Brijac reče Ma Ameri su vazda bili teske lozane xD. Počev od Nelsona koji ima PCM63 u Pass D1 DAC. LightMatic and Doktor je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Septembar 20, 2022 Share #2772 Napisano Septembar 20, 2022 14 minutes ago, Mikorist said: Počev od Nelsona koji ima PCM63 u Pass D1 DAC. K verziju 😁 NIXIE and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah