gaggia Napisano April 28, 2013 #1 Napisano April 28, 2013 Daklem: Ko je ozbiljno zainteresovan za dolazak na okupljanje - bez pitanja i podpitanja gde i kad - iskljucivo da ima zarku zelju da se sretne sa ostalima radi upoznavanja, druzenja, makar slusali radio Melodiju (dodavati svoje ime na spisak uz kopiranje prethodnih)
ninja Napisano April 28, 2013 #4 Napisano April 28, 2013 Beli_Ninja + Girl of White NinjaWolandNinja (ljeto)
Zvu Napisano April 28, 2013 #5 Napisano April 28, 2013 Beli_Ninja + Girl of White Ninja Woland Ninja (ljeto) Zvu (ako nije preblizu ispitnih rokova )
Beli_Ninja Napisano April 28, 2013 #6 Napisano April 28, 2013 Beli_Ninja + Girl of White Ninja Woland Ninja (ljeto) Zvu (ako nije preblizu ispitnih rokova ) Kad se vec pominju termini ja kumujem 7. septembra, valjda nece bas tada da bude
zerowaf Napisano April 28, 2013 #7 Napisano April 28, 2013 Beli_Ninja + Girl of White Ninja Woland Ninja (ljeto) Zvu (ako nije preblizu ispitnih rokova ) Zerowaf (ako me ne ubije struja i ako do tada uspijem rješiti tekuće probleme) Pretpostavljam da postoji neki hotel/motel/hostel u Baču? Ako obrijem sijedu bradu mogu se provući kao student. Sad vidim da nije rečeno Bač. Nema veze.
BANAT Napisano April 28, 2013 #8 Napisano April 28, 2013 Beli_Ninja + Girl of White Ninja Woland Ninja (ljeto) Zvu (ako nije preblizu ispitnih rokova ) Zerowaf (ako me ne ubije struja i ako do tada uspijem rješiti tekuće probleme) Banat
2a3 Napisano April 28, 2013 #9 Napisano April 28, 2013 Beli_Ninja + Girl of White Ninja Woland Ninja (ljeto) Zvu (ako nije preblizu ispitnih rokova ) Zerowaf (ako me ne ubije struja i ako do tada uspijem rješiti tekuće probleme) Banat 2A3 (ako me ne strefi infrakton , imam zwei stenta)
Ikaro Napisano April 28, 2013 #10 Napisano April 28, 2013 Beli_Ninja + Girl of White Ninja Woland Ninja (ljeto) Zvu (ako nije preblizu ispitnih rokova ) Zerowaf (ako me ne ubije struja i ako do tada uspijem rješiti tekuće probleme) Banat 2A3 (ako me ne strefi infrakton , imam zwei stenta) ikaro
ManicP Napisano April 28, 2013 #11 Napisano April 28, 2013 Beli_Ninja + Girl of White NinjaWolandNinja (ljeto)Zvu (ako nije preblizu ispitnih rokova )Zerowaf (ako me ne ubije struja i ako do tada uspijem rješiti tekuće probleme)Banat2A3 (ako me ne strefi infrakton , imam zwei stenta)ikaro ManicP
michabass Napisano April 28, 2013 #12 Napisano April 28, 2013 Beli_Ninja + Girl of White NinjaWolandNinja (ljeto)Zvu (ako nije preblizu ispitnih rokova )Zerowaf (ako me ne ubije struja i ako do tada uspijem rješiti tekuće probleme)Banat2A3 (ako me ne strefi infrakton , imam zwei stenta)ikaro ManicP Michabass
chakija Napisano April 28, 2013 #13 Napisano April 28, 2013 Beli_Ninja + Girl of White NinjaWolandNinja (ljeto)Zvu (ako nije preblizu ispitnih rokova )Zerowaf (ako me ne ubije struja i ako do tada uspijem rješiti tekuće probleme)Banat2A3 (ako me ne strefi infrakton , imam zwei stenta)ikaro ManicP Michabass chakija
Zflazar Napisano April 29, 2013 #14 Napisano April 29, 2013 Beli_Ninja + Girl of White NinjaWolandNinja (ljeto)Zvu (ako nije preblizu ispitnih rokova )Zerowaf (ako me ne ubije struja i ako do tada uspijem rješiti tekuće probleme)Banat2A3 (ako me ne strefi infrakton , imam zwei stenta)ikaro ManicP Michabass chakija zflazar
HomeMadeAudioProject Napisano April 29, 2013 #15 Napisano April 29, 2013 Beli_Ninja + Girl of White NinjaWolandNinja (ljeto)Zvu (ako nije preblizu ispitnih rokova )Zerowaf (ako me ne ubije struja i ako do tada uspijem rješiti tekuće probleme)Banat2A3 (ako me ne strefi infrakton , imam zwei stenta)ikaroManicPMichabasschakijazflazar44250 (ako se mogne,sto da ne)
Doktor Napisano April 29, 2013 #16 Napisano April 29, 2013 Beli_Ninja + Girl of White NinjaWolandNinja (ljeto)Zvu (ako nije preblizu ispitnih rokova )Zerowaf (ako me ne ubije struja i ako do tada uspijem rješiti tekuće probleme)Banat2A3 (ako me ne strefi infrakton , imam zwei stenta)ikaro ManicP Michabass chakija zflazar 44250 (ako se mogne,sto da ne) Doktor
lukaluka Napisano April 29, 2013 #17 Napisano April 29, 2013 Beli_Ninja + Girl of White NinjaWolandNinja (ljeto)Zvu (ako nije preblizu ispitnih rokova )Zerowaf (ako me ne ubije struja i ako do tada uspijem rješiti tekuće probleme)Banat2A3 (ako me ne strefi infrakton , imam zwei stenta)ikaro ManicP Michabass chakija zflazar 44250 (ako se mogne,sto da ne) Doktor lukaluka
grau. Napisano April 29, 2013 #18 Napisano April 29, 2013 dje me nadje, bas sam hteo da pisem zenu da poradimo na ovome kad je prolece u jeku inace predlazem da ne kilavimo do septembra nego lepo prvi ili drugi vikend u junu dok nas ne ubije ova zvezda koja je rano upekla Beli_Ninja + Girl of White NinjaWolandNinja (ljeto)Zvu (ako nije preblizu ispitnih rokova )Zerowaf (ako me ne ubije struja i ako do tada uspijem rješiti tekuće probleme)Banat2A3 (ako me ne strefi infrakton , imam zwei stenta)ikaro ManicP Michabass chakija zflazar 44250 (ako se mogne,sto da ne) Doktor lukaluka anubisgrau
kan042 Napisano April 29, 2013 #19 Napisano April 29, 2013 Beli_Ninja + Girl of White NinjaWolandNinja (ljeto)Zvu (ako nije preblizu ispitnih rokova )Zerowaf (ako me ne ubije struja i ako do tada uspijem rješiti tekuće probleme)Banat2A3 (ako me ne strefi infrakton , imam zwei stenta)ikaro ManicP Michabass chakija zflazar 44250 (ako se mogne,sto da ne) Doktor lukaluka anubisgrau kan042 (želja neupitna, sa toliko "ako" kao da i nisam na spisku)
ZZZ Napisano April 29, 2013 #20 Napisano April 29, 2013 Beli_Ninja + Girl of White NinjaWolandNinja (ljeto)Zvu (ako nije preblizu ispitnih rokova )Zerowaf (ako me ne ubije struja i ako do tada uspijem rješiti tekuće probleme)Banat2A3 (ako me ne strefi infrakton , imam zwei stenta)ikaro ManicP Michabass chakija zflazar 44250 (ako se mogne,sto da ne) Doktor lukaluka anubisgrau kan042 (želja neupitna, sa toliko "ako" kao da i nisam na spisku) ZZZ - samo ako ne dolazi Gagi (zesci smarac)
gaggia Napisano April 29, 2013 Autor #22 Napisano April 29, 2013 ...ZZZ - samo ako ne dolazi Gagi (zesci smarac) e da Bog da ti krava kosu pasla
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah