Jump to content

kan042

Član
 • Broj sadržaja

  757
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  4

Poslednji trofej

kan042 je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

2 Pratilaca

O kan042

 • Rang
  Deda

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Mostar
 • Zemlja:
  Bosnia and Herzegovinia

Skorašnji posetioci profila

9268 posetilaca
 1. kan042

  6V6 Salas Preamp by Alex

  Izvinjavam se za off topic ali ovo me je uvijek mučilo. Ja sam negdje našao da je standardni razmak 3/4" (19,05 mm) ali pouzdano znam da je na dosta nekih uređaja taj razmak manji. Najbolje bi bilo pokrenuti posebnu temu u "Data & tips" i da oni koji pouzdano znaju navedu sve što je standardizirano u izradi audio uređaja.
 2. kan042

  6V6 Salas Preamp by Alex

  Li Jen Ču Ga mi ime na kineskom
 3. kan042

  6V6 Salas Preamp by Alex

  Motorizirani alps + mikrokontroler ili arduino?
 4. Stigao i ja kući, sad nabrzaka spremanje pa na posao. Super druženje a imalo se šta vidjeti i čuti. PS Kad je idući FAK?
 5. Baš sam htio da predložim neku razmjenu dobara. Na prvom je neko bio donijeo dijelove za prodaju i to je bilo dobro. Ja sam isto mislio pokloniti par hladnjaka ali vidim da je ipak malo preteško za torbu. Ako nekome baš odgovaraju i trebaju, probat ću da ih utrpam.
 6. Ma pravi nove Nemaju svi stare a trebalo bi i za svaki put nove, sa datumom okupljanja. Sad ozbiljno, ako ima volje i zna neko kako bi to trebalo da izgleda, možda bih mogao i stigao napraviti na PVC karticama akreditacije. Bila bi neka jeftinija varijanta ali sa odgovarajućim dizajnom se razlike gotovo i ne vide. Za neupućene, tisak nije od ruba do ruba nego ostaje tanki bijeli obrub te su sitni detalji manje vidljivi. Površina gotove kartice ima manji sjaj a možda su i boje mrvicu manje žive. Problem je što sad nemam vremena da puno mozgam o tome i mogu samo pokušati nešto oko već goto
 7. Po redu vožnje bih trebao biti oko 7h u Beogradu. Hvala,
 8. Ako ima neko dobru volju i za mene, i ja bih trebao prevoz od Bg do Sisevca. Definitvno dolazim osim ako se ne snađem za prevoz ili iskrsne nešto nepredviđeno.
 9. Još ništa nije sigurno osim želje da dođem. Šanse su se dosta povećale ali ne toliko da bih potvrdio dolazak. Valjda će se naći neki smještaj ako se ipak odlučim doći. Meni prevoz izgleda veći problem. Došao bih busom do Bg aonda bi me neko trebao pokupiti. To je samo po sebi nezgodno a dogovorat će se pred sam polazak. Pokušat ću se odlučiti sljedećih par dana pa ako budem za dolaziti, vidjet ćemo i za ostalo da li će se posložiti kockice.
 10. @AlexNažalost, samo srcem. Gotovo je sigurno (99,9%) da fizički neću moći biti na FAK-u. Nadam se da će dogodine biti bolja situacija. Gledao sam danas slike iz Vrdnika, bilo nas je skoro 50 na prvom FAK-u
 11. Zahvaljujem. Molim te pošalji mi adresu na pp i kad da ti pošaljem novac.
 12. Da je sreće, već bih se spremao za Fak ili čak vratio. Mislim da je proljeće/ljeto najbolje za organizirati skup a broj prijavljenih za jesenski susret govori tome u prilog. U svakom slučaju, meni jesen ne odgovara. Svaka čast malobrojnima koji su se potrudili i bar nešto uradili ali čini mi se da je zainteresiranost za skup jako mala i da od svega ni ove godine neće biti ništa, nažalost.
×
×
 • Kreiraj novo...