Jump to content

kan042

Član
 • Content count

  736
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

kan042 last won the day on January 7

kan042 had the most liked content!

2 Followers

About kan042

 • Rank
  Deda

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Mostar
 • Zemlja:
  Bosnia and Herzegovinia

Recent Profile Visitors

7730 profile views
 1. RODJENDANI

  Sretan rođendan!
 2. RODJENDANI

  Sretan rođendan!
 3. RODJENDANI

  Sretan rođendan Alex!
 4. Get everything down on pen and paper

  Nebo jučer popodne. Sat vremene kasnije, iz drugog ugla, vidljiv mrežasti uzorak koji popunjavaju novi avioni. Jutros je nebo ovako izgledalo a krenuli su i novi letovi.
 5. 6V6 Salas Preamp by Alex

  Izvinjavam se za off topic ali ovo me je uvijek mučilo. Ja sam negdje našao da je standardni razmak 3/4" (19,05 mm) ali pouzdano znam da je na dosta nekih uređaja taj razmak manji. Najbolje bi bilo pokrenuti posebnu temu u "Data & tips" i da oni koji pouzdano znaju navedu sve što je standardizirano u izradi audio uređaja.
 6. 6V6 Salas Preamp by Alex

  Li Jen Ču Ga mi ime na kineskom
 7. 6V6 Salas Preamp by Alex

  Motorizirani alps + mikrokontroler ili arduino?
 8. RODJENDANI

  Sretan rođendan!
 9. Stigao i ja kući, sad nabrzaka spremanje pa na posao. Super druženje a imalo se šta vidjeti i čuti. PS Kad je idući FAK?
 10. Baš sam htio da predložim neku razmjenu dobara. Na prvom je neko bio donijeo dijelove za prodaju i to je bilo dobro. Ja sam isto mislio pokloniti par hladnjaka ali vidim da je ipak malo preteško za torbu. Ako nekome baš odgovaraju i trebaju, probat ću da ih utrpam.
 11. Ma pravi nove Nemaju svi stare a trebalo bi i za svaki put nove, sa datumom okupljanja. Sad ozbiljno, ako ima volje i zna neko kako bi to trebalo da izgleda, možda bih mogao i stigao napraviti na PVC karticama akreditacije. Bila bi neka jeftinija varijanta ali sa odgovarajućim dizajnom se razlike gotovo i ne vide. Za neupućene, tisak nije od ruba do ruba nego ostaje tanki bijeli obrub te su sitni detalji manje vidljivi. Površina gotove kartice ima manji sjaj a možda su i boje mrvicu manje žive. Problem je što sad nemam vremena da puno mozgam o tome i mogu samo pokušati nešto oko već gotove ideje.
 12. Po redu vožnje bih trebao biti oko 7h u Beogradu. Hvala,
 13. Ako ima neko dobru volju i za mene, i ja bih trebao prevoz od Bg do Sisevca. Definitvno dolazim osim ako se ne snađem za prevoz ili iskrsne nešto nepredviđeno.
×