Jump to content

Preporučeni Komentari

• 4 nedelje kasnije...
  • 4 months later...
Napisano

image.thumb.jpeg.10a3873ca1952f7de0349d4f653a12d0.jpeg

Bar- Šušanj, puno zelenila i borovine, malo kamenito ali za ljubitelje maske i peraja ne smeta.

Kao i svuda Ima mešalca i kranova ali Bar još odoleva svojom širinom i prostranošću.

Cene kao u Beogradu i niže. 

Fina baza za obilazak CG primorja od Ulcinja do Budve:D

• 4 nedelje kasnije...
Napisano (izmenjeno)
On 26.8.2022. at 10:39, Mikorist reče

Ja bio preko puta, na Kasandri. Ono jes vala padalo u sredu, noć i dan sve do predveče, ali ni blizu ovome na Sitoniji. Počelo je još u nedelju, jutro lepo, onda obavezan pljusak oko podneva, popodne se malo razvedri i tako svaki dan do srede. U četvrtak je bilo oblačno, tek popodne se malo razvedrilo. U petak se razvedrilo malo više, bio je još jedan pljusak oko podneva, a zatim sve ostalo sunčano. I tako će biti još barem dve nedelje. Ko je došao sad za vikend ubo je premiju, jer prvi deo septembra će biti predivan, prolazi gužva, a cene apartmana su pale znatno u odnosu na sezonu.

Izmenjeno od NIXIE
Napisano

Visedecenijska Raj-Gaj mala plaza kod gazda Milosa -`frizure`  , Dunavac voda je topla i cista , plaza je lepo uredjena i bez puno je gungule cak i vikendom , pice i klopa su OK sa sasvim pristojnom cenom , fotke su od pre neki dan .

20220828_164444.jpg

• 4 months later...
Napisano (izmenjeno)

Vodio klince za raspust prvi put u Bugarsku(Bansko). Oduševljeni smo priroda predivna i nesvakidašnja. UNESCO stavio šapu i zabranio dalju gradnju. Baš lepe uspomene nadmašile čak i Lepu Brenu:crkavanje:

:D

bansko.jpg

Izmenjeno od dejanco32
  • 4 nedelje kasnije...
Napisano (izmenjeno)
On 8/30/2020 at 3:53 PM, Beli_Ninja said:

@zika

Drago mi je da ste uzivali.

Proveli smo, rekao bih najhladnija, četiri dana u Kedar selu, sa unucima.

Koliko god je pretila i grabila, druge (deda je prošao sve i svašta u FAP-ovima i TAM-ićima kao i guseničarima), poledica, padao sneg, bilo hladno, mačke su činile sve da nam uđu u kućicu, pogled im je govorio koliko im je hladno, vodio sam ih do obedaonice, bilo je kao u bajci. Unuci su napravili sasvim nove staze u snegu pored puta, grtalica je radila bolje nego u gradovima, sve je bilo na najvećem noviou, hrana, struja, mreža, sve je radilo kao da je leto. Ljudi ljubazni od ranje, pumpe, do Kedra. Nemam reči koliko je to uigrano i spremno na osmeh. Jojš jednom hvala ljudima koji su ga napravili i Vb za taj dragulj na vrhu... Mislio sam, kada smo stizali, da smo dobili težak zadatak da odmenimo roditelje im u zahtevnom vremenskom trenutku a mi smo uživali, skoro pa sâmi, dobro, bilo je i drugih gostiju ali je raspored takav da ne osetite ostale, u kućici od divnog drveta. Bajka. Da, grešim, nije trebalo da hvalim, posle će, roditelji im, teško naći slobodno mesto... No, domaćini su to i zaslužili. Nisam ljubitelj zimskih čarolija ali, samo sa rukavicama, dva kliska, nisu i bili potrebni, priroda je dovoljna, i dva unuka spremna na sve što im šašavi deda može ponuditi i baba dozvoliti dedi da im pruži, proveli smo se bogovski a nismo i pokušali da odemo na skijalište i spuštamo, na gumama: unuci kažu, ne, 'oćemo ono što deda nudi... Matori loodak. Hvala Vb!

Izmenjeno od zika
Napisano
10 minutes ago, Zen Mod said:

0o0

to ti na letovanju

Juče bilo 7C a danas 3C... minusa ni za lijeka a to se po ovdasnjim standardima već naziva ljeto 

o0o

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...