grone Napisano Avgust 10 #14389 Napisano Avgust 10 Musical Paradise upravo sam pustio dobro radi sa stock lampama. Treba da se promene, pravio je svaba na youtube sve moguce testove i upgrade od toga BANAT and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
Vix Napisano Septembar 11 #14390 Napisano Septembar 11 Poklonjenom konju se ne gleda u zube... (Ali eto fale kablovi, to cu nabaviti...) krca44, mutayu, grone and 6 ostalih je reagovao/la na ovo 2 7
Vix Napisano Oktobar 13 #14392 Napisano Oktobar 13 Cekajuci jedno, naleti nesto drugo... vladd, grone, LightMatic and 1 član je reagovao/la na ovo 3 1
LightMatic Napisano Oktobar 13 #14393 Napisano Oktobar 13 (izmenjeno) pre 3 minuta, Vix reče Cekajuci jedno, naleti nesto drugo... Ne znam sjećate li se pjesme: Čikita, povedi me u Barcelonu..... tako ću i ja zapjevati Vix-u, povedi me sa sobom da i ja nešto pripnem.... Izmenjeno Oktobar 13 od LightMatic
zek Napisano Oktobar 13 #14395 Napisano Oktobar 13 Pre sat vremena, Vix reče Cekajuci jedno, naleti nesto drugo... Neko izbušio bušu usred kalote ...
zerowaf Napisano pre 4 časa #14396 Napisano pre 4 časa Softone Model4 Phono Equalizer Amplifier SOFTONE.A.LA9.JP vladd, LightMatic, Mikorist and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 4 2
LightMatic Napisano pre 3 časa #14397 Napisano pre 3 časa Vrag te j**al, kad si se sa ovim ponovio??? Nek' služi u zdravlju i sreći. zerowaf je reagovao/la na ovo 1
Vix Napisano pre 3 časa #14400 Napisano pre 3 časa Garant ima skroz analogni zvuk ;) zerowaf je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano pre 3 časa #14401 Napisano pre 3 časa pre 3 minuta, Vix reče Garant ima skroz analogni zvuk ;) Ko ne čuje razliku u kablovima, nije kalibrisao ušesa. zerowaf je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano pre 3 časa #14402 Napisano pre 3 časa pre 51 minuta, LightMatic reče Vrag te j**al, kad si se sa ovim ponovio??? Nek' služi u zdravlju i sreći. E jesi me nasmijao ovim! Došlo je danas, a naručeno još u kolovozu. Surface shipping je jeftiniji. ................................................. Za zainteresirane: Ako naručujete od Softone tražite invoice u JPY jer je znatno niža cijena ako sami radite konverziju. P: Ali kako ću platiti u JPY??? O: Preko Paypala se može platiti u JPY. Samo valja namjestiti u postavkama. P: Pokušao sam tako, namjestio na PP plaćanje u JPY, ali mi neće provesti uplatu!!!! O: Vjerojatno banka čiji je račun povezan sa PP ne želi raditi konverziju u JPY. (Zato je cijena u JPY niža!) Trebat će pridodati neki drugi račun neke druge banke na Paypal. Ja sam napravio račun u Revolut banci. Sve se može online. Dodao taj račun na Paypal, prebacio eure na Revolut, u Revolutu pretvorio u Jene i platio uređaj preko tog naloga na Paypalu u JPY bez imalo problema. Ostatak eura koje sam zlu ne trebalo viška prebacio u Revolut sam bez problema prebacio natrag na svoj matični račun. P: Zašto si, za ime svijeta, naručivao sa surface poštarinom? O: Zato što je jeftinije i zato što naša pošta obradi carinjenje jednostavno tako da samo naplati davanja, ali nema kao kod velikih kurirskih službi neke uhljebljene tvrtke kojoj moraju sve takve pošiljke doći, pa te maltretiraju sa pitanjima i još naplate 20 do 40 eura "uslugu" P: Dobro cicijo, koliko te je onda jeftinije izašlo phono pojačalo kad si ga platio u Jenima i čekao tri mjeseca dostavu? O: Da sam platio u eurima i shiping preko nekog avionskog kurira uz "uslugu" carinjenja bi me phono izašao ovoliko: Phono - 590€ Shipping - 117€ Davanja ca 176 € Usluga obrade - ca 30 € .............................................. Ukupno: 913 € Na ovaj način je koštao: Phono - 68000JPY Shipping - 5500JPY ....................................... Ukupno 73500JPY ili ca 405 € Davanja (prema računu izdanom od strane pošte: 105 € Dostava na adresu: 4,75 € Poštaru za piće: 4,25€ (nisam imao više sa sobom!) ....................................................... Total: 519€ Sve legalno. Nema muljanja, nema zabrinutosti. pre 45 minuta, Mikorist reče Kako svira ?? Sjećaš li se kako si opisivao kako svira tvoj DAC? E tako, ako ne i bolje. Mikorist and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1
LightMatic Napisano pre 2 časa #14403 Napisano pre 2 časa Čime???? Uzrečicom? Ako je to, to je moj pok. daidža (ujak) često znao reći. Da nije neka "purgerska", pošto je veći dio života (nakon Golog otoka i JNA) živio i radio (u Plivi) u Zagrebu.
zerowaf Napisano pre 2 časa #14404 Napisano pre 2 časa Da, uzrečicom! Odavno je nisam čuo, vrag je je.o da je j..o! LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah