LightMatic Napisano %s u %s #9307 Napisano %s u %s pre 2 časa, Zen Mod reče grofica zar nije bila časna sestra.... ninja je reagovao/la na ovo 1
ManicP Napisano pre 20 časa #9308 Napisano pre 20 časa 23 hours ago, Brijac said: i to i kineska masinska ureznica xD A uzeo sam jos neko ulje bas namensko za ovo, ne vredi, sudbinski je htelo da se pomucim Za aluminijum samo ureznicu umočiti u čist alkohol. Ne lepi a osuši se za čas i nije masno.
Vix Napisano pre 19 časa #9309 Napisano pre 19 časa 23 hours ago, LightMatic said: zar nije bila časna sestra.... Jel ova? P.s. izvin'te za off ;) LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano pre 18 časa #9310 Napisano pre 18 časa On 6/20/2026 at 11:32 PM, LightMatic said: zar nije bila časna sestra.... zasto groficama uskratiti sitna zadovoljstva? LightMatic je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano pre 8 časa #9311 Napisano pre 8 časa pre 10 časa, Vix reče Jel ova? P.s. izvin'te za off ;) Što bi rekli naši stari yes, yes, a bila je i ona iz vica. Vix je reagovao/la na ovo 1
Beli_Ninja Napisano pre 1 sat #9312 Napisano pre 1 sat On 6/20/2026 at 9:37 PM, Brijac said: Imam alatku, limitira koliko duboko mogu ici, drzi prav ugao, nije da je moranje da ne bude blind, ali sto je najgore, u odvrtanju pukla. I to poslednja rupa. Dumah sa Leom sta da radim, epilog je rupa pored nova.. Amp je USSA-5, CFA. Jako lepo osmiljeno pojacalo, jedina A klasa koja me je zaintrigirala da napravim zapravo. Exicon dual die lat mosfeti na izlazu, drajveri 2sj313/2sk2013. Jedino sto mu zameram je sto nisu jfeti na ulazu, a mene toliko mrzilo da preradjujem... Napajanje je diskretno regulisano, R25, tombova kuhinja, izuzetna stvar za snagase. I dva 300VA trafoa da imam dovoljno snage i za zimski bias. Ostatak klasika, slow start, dc zastita, svi konektori bakarni. Svaka čast. Možeš li da objasniš napajanje? Inače, trebao si malo da zagreješ taj hladnjak fenom i napraviš mali špic od polomljene ureznice i polako na kuc kuc odviješ unazad. Znam da je zajebano i nervira. Ali uz malo volje i živaca moglo je da se reši. Inače, ja se razmišljam da li da primenim Apexovu metodu sa holšrafom ili da režem navoj. Baš zbog tvog primera.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah