Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Kod moje sestre Beko klasična radi već 10 tak godina intenzivno. Jednom je menjan grejač jer je prso. I ne čuje se ko ova Gorenje kad centrifugira, pišti ali sitno.

Napisano

Za sad na stand-by do sutra. Sutra idem malo dalje, ima 3 velike prodavnice (diskonti) bele tehnike. Cak bi bilo bolje ako nadjem neki NOS Bosch (mada tesko) na snizenju, ponekad ima takvih stvari. Ranije smo imali Bosch Serie 2, super bila... 

Napisano

Na Belim Vodama ima radnja koja prodaje tehniku iz Nemacke, ono sto oni zovu b stock, recimo udaren cosak, daju 5 god. garanciju.

Samo nisam uspeo da saznam ime prodavnice.

Pre neki dan je bila majcina kuma i trazila neki frizider ili slicno ...

Napisano
2 hours ago, Brijac said:

Beko rerne i masine su jako korektne. Ostalo mi je djene djene iskustvo. 

Upravo. Mama ima Beko mašinu za veš, jedna od najtiših koje sam čuo kad radi centrifuga. Drlja preko 10 godina.

Na poslu imamo Beko mašinu za sudove 3+ godine a morebit i jače, zatekao sam je. Svaki dan se uključuje, isto bez greške. A neka jeftina serija. Msm, kupio sam i sebi istu.

Napisano

Update: Placena pomenuta Beko masina, identicna. U drugoj prodavnici malo (vise) dalje, ista cena (350) + 30 evra transport i montaza.

Da je predstavim u ponedeljak u temi "Novopridosle skalamerije"? :buehehe:

Napisano
26 minutes ago, NIXIE said:

Ako dobro zvuči, zašto ne? :D

Ja sam prvo gledao onu nalepnicu gde pisu decibeli. Ova navodno 73 db (kad miruje valjda, hahaha), pa bilo nekih do 80 db...

Bilo kako, bice bolja od stare... 

Napisano
On 10/17/2022 at 6:02 PM, ninja said:

20221011_182322.jpg

Lepota... Morao zumiram indikatore vetra. Đenova je ko praćka :)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...