Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
32 minutes ago, Vix said:

Probacu ja prvo da nadjem par velikih zatvorenih kutija za Visatone, pa ako ni to ne valja, isprobavam Fostex varijante...

2 minutes ago, NIXIE said:

Kutiju ne menjaj, uradi kao SOLO 50 ..................................

pozV

0273a.jpg

5724.jpg

Napisano
56 minutes ago, Vix said:

Fe206 ipak najvise voli da bude u horni. BR  nije za njega, a TQWT moze da svira ali sa jacom "baffle step" kompenzacijom.

Ovo je graf Fostex-a izmeren u kompresionoj kutiji od 40-tak litara, a ja očekujem da će mi to u horni biti još bolje(sa manje kompenzacije, tj pridavljivanja drajvera) iako je i ovo više nego dobro za FR.

5a31344587ab9_fostexfe206.thumb.jpg.b6f497968ef37f6728f0aed598e23053.jpg

Napisano

Sa limenkom od koka kole sam pravio, ali nije mi to taj zvuk.

Mnogo je bolje sa limenkom Tuborg piva, visoki su izraženiji a slika široka, transparentnost je detalja velika i odmah se primeti.

:spiteful:

Napisano
5 minutes ago, Alex said:

Sa limenkom od koka kole sam pravio, ali nije mi to taj zvuk.

Mnogo je bolje sa limenkom Tuborg piva, visoki su izraženiji a slika široka, transparentnost je detalja velika i odmah se primeti.

:spiteful:

Moz' se zezati sa limenkama, brendovima napisanim na tom limu, te opisom zv. slike, qrca, palca, . . .  ali sa @vladac-evim kutijama ne.

Svi oni koji su bili na FAK 1 (Vrdnik) to znaju. :)

A bilo je tamo kutija, panela, svegacega. 

Napisano
8 minutes ago, Doktor said:

Moz' se zezati sa limenkama, brendovima napisanim na tom limu, te opisom zv. slike, qrca, palca, . . .  ali sa @vladac-evim kutijama ne.

+1. Mnogo dobro zvučalo.

Napisano
9 minutes ago, Doktor said:

I sam sam tražio od njega parametre za te kutije, nakon što su nahvaljene, tako da nijednog trenutka nisam osporio ništa.

Našalih se sa Vladinim izborom "poklopca" za BR rupu u sve najboljoj nameri, a ne da bi mi DrMr skretao pažnju.

Napisano
7 hours ago, Beli said:

Ovo je graf Fostex-a izmeren u kompresionoj kutiji od 40-tak litara, a ja očekujem da će mi to u horni biti još bolje(sa manje kompenzacije, tj pridavljivanja drajvera) iako je i ovo više nego dobro za FR.

Napisano
On 12/12/2017 at 6:19 PM, sir Oliver said:

Gde je Berkovac?

Bukirajte me prvog na spisak.

Valjda će našvajsujem nešto do tada.

Svajsovaces tamo :D

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...