Jump to content

Beli

Član
 • Broj sadržaja

  1846
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  3

Poslednji trofej

Beli je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

4 Pratilaca

O Beli

 • Rang
  🎖🎖🎖🎖🎖🎖

Metode kontakta

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Informacije Profila

 • Pol:
  Nebitno
 • Zemlja:
  Vanuatu

Skorašnji posetioci profila

15475 posetilaca
 1. Pa pošto niko od moderacije nije to demantovao, ja rezonovao po onoj ''narodnoj'' : ''Ćutanje je znak odobravanja'' ... dakle, obrni-okreni, kriva je Moderacija
 2. Izvinjavam se ... k'o što rekoh nisam proveravao, jer nisam ni sanjao da će neko na takav način obmanjivati forumaše.
 3. Neka hvala. A ako je vladd sam sebi to nadenuo, onda je neko debelo ''smastio'' u vezi toga i napisao da se to ne može menjati ... ja nisam proveravao.
 4. Odavno je to trebalo uraditi, al' bolje ikad nego nikad. I ne samo politiku, već i svako ''bavljenje'' sagovornicima umesto argumentovane razmene mišljenja u vezi teme. I sama moderacija snosi dobar deo ''zasluga'' za ovakvo stanje ... kao npr ono nedavno dodeljivanje članu foruma ''titule'' TRUT, a koje je propraćeno neskrivenim oduševljenjem pojedinaca, sigurno ne doprinosi dobroj atmosferi na forumu.
 5. Upravo sam na to i mislio ... jer ovako se g. prelivaju po svim temama.
 6. Kakve su vam ovo ''piškiću-kakiću'' igrarije sa ''dragstorom'' i ''kafanicom'' ? Msm, ako nećete više takve teme na forumu, obrišite onda lepo i kafanicu i gotova stvar, a ne ovako ...
 7. Beli

  jbl 4355 varijacija na temu

  Imaš u seriji JBL 435x i model 4351, koji bi ti možda i najviše odgovarao : JBL 4350 JBL 4351 http://www.audioheritage.org/vbulletin/showthread.php?40839-my-JBL-4351-hand-made http://www.audioheritage.org/vbulletin/showthread.php?37279-JBL-4351-AKA-4355-NEW-BUILD-Big-bad-blue-Monitors http://www.audioheritage.org/vbulletin/showthread.php?6684-JBL-NOT!!-DIY-4351-Studio-Monitor
 8. Eto ti ga sad. Pa nisam te ja tuk'o po ušima da (opet) pišeš o stvarima koje nisi razumeo i o kojima nemaš pojma.
 9. Ma hoće samo da zamene Pobjednikа(kip), uradak Ivana Meštrovića, са Победником(споменик), који је рад Ивана Мештровића.
 10. Ma jok, mislio je na štapni termostat.
 11. Ma znam, sećam se. Zato sam te i naveo kao svetli primer.
 12. Pa ako promeniš samo napone, a sve drugo ostane isto, menjaće se i radne tačke i logično je da će biti razlike. Zar nije to Aleks uradio na onom njegovom lampaškom pretpojačalu (promenio je radne tačke) što je dovelo do značajnih promena(na bolje) u zvuku tog pretpojačala.
 13. Ne znam o kakvom zahuktavanju govoriš. Pročitaj ponovo ono što sam ti napisao, jer očito da nisi razumeo baš ništa od onoga što sam pokušao reći. Pažljivo pogledaj čime se bavi i šta proučava grana nauke koja se zove EMC(dao sam ti sadržaj kursa iz tog predmeta na ETF-u), pa razmisli o tome, možda će ti onda biti jasnije šta sam hteo da ti kažem. Nije poenta onoga što sam rekao u tome dal' znaš ili ne da promeniš neki otpornik, kondenzator ili lemiš žice, već da se svaka promena u sistemu čuje. Stoga mogu(i znam) da modelujem zvuk sistema po svom ukusu na mnogo raznih načina, a ne samo tako što ću da menjam kablove i/ili komponente. Pritom znam i šta sve treba preduzeti kako bi se povećala otpornost na smetnje kod uređaja, tako da probleme tog tipa mogu da rešavam i na mnogo drugih načina, što je daleko sveobuhvatnije od proste promene kablova. A moram da priznam i da su mi ti ''drugi načini'' mnogo izazovniji i zabavniji od ''štrikanja'' kablova.
 14. @Mikorist Što si toliko skratio vreme za editovanje? Izgiboh, a ne stižem da ispravim sve tipfelere ... ne vidi baba šinko, a i ruke onemoćale
×
×
 • Kreiraj novo...