Jump to content

Beli

Član
 • Content Count

  1703
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Beli last won the day on August 18

Beli had the most liked content!

3 Followers

About Beli

 • Rank
  Meni forum KUĆA!

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Bačka Palanka
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

14155 profile views
 1. Beli

  AIKIDO Cathode Follower

  Teško da se može nazvati besmislenim nastojanje da poklon završi u pravim rukama(tj nekoga ko će ga iskoristiti da dovrši neki svoj projekat) umesto u rukama nekog prevaranta. Al' ima nešto što je gore od onoga, što je dotična persona uradila. A to je ovakvo licemerje iskazano u vezi tog događaja i pokušaj da me se strpa u isti koš sa njim ... po starom dobrom običaju svaljivanja krivice sa onoga ko je uzviknuo ''dr'žte lopova'' umesto na samog lopova. E pa gospodo neće moći, jer NISMO ISTI, NEMOJTE NI DA POMIŠLJATE NA TO, jer : 1. - Nikada mi ne bi palo na pamet da aminujem onako nešto, bez obzira šta mislim o nekome 2. - I da sam nekim slučajem u nekakvom stanju neuračunljivosti ipak to aminovao, ne bi mi palo na pamet da se toj osobi prijavim za poklon ... ma ni da mi život od toga zavisi 3. - Da sam ipak, iz nekog užasnog razloga, bio prinuđen da se javim za poklon, najponiznije moguće bih se ispričao i zavukao bih se u mišju rupu, jer od sramote ne bih mogao pogledati u oči, ni sebi, ni drugima ... i zasigurno ni u ludilu ne bih dizao dreku unaokolo i prepucavao se sa onima koji su ukazali na taj moj, da citiram Wolanda, nepristojan čin I NIXIE nema potrebe da se praviš nevešt i da nam pričaš bajke, jer je očito da si aludirao na gore pomenuti događaj i da je stoga ovo bio jedan krajnje licemeran i maliciozan komentar, koji je zahtevao ovakav moj odgovor. Ujedno ovo je odgovor i svima ostalima koji, na direktan ili indirektan način, govore da smo isti i na taj način me pokušavaju strpati u isti koš sa onom ... ma, nazovite ga kako vam drago.
 2. Beli

  ZM, random zanimacije

  Vidi, vidi ko nam je to ''iznenadjen i uvredjen'' ... alo Šojiću, jesil to ti? Izvinjavam se svima, obećavam da neću više dolivati ulje na vatru, al' ne mogah se uzdržati i ne nasmejati ovom ''nadobudnom junoši'' ... mada bi ga profesionalci, zaduženi za takve slučajeve, sigurno drugačije nazvali
 3. Beli

  Udrobljen Off Topic - skladiste

  Čiča, slobodno ti izigravaj dobrog Samarićanina, nemam ja ništa protiv širenja bratske ljubavi ... al' onda kad tebe neko nazove govnojedom i dnom dna od čoveka ... i naravno, pri tom da misli da je to što je rekao sasvim u redu i da mu nije ni na kraj pameti da se bilo kome zbog toga izvini.
 4. Beli

  Udrobljen Off Topic - skladiste

  Dobro, shvatiću ovo kao muuuuuuuuuuu ... Nego, pšto smo sa ovim završili, preporučujem ti da ipak potražiš pomoć na nekom drugom mestu ... msm, teško ćeš naći ovde pomoć koja ti je očito neophodna, nadgornjavajući se sa mnom na forumu.
 5. Beli

  Udrobljen Off Topic - skladiste

  @ringeraja Uzgred, ne radi se ovde o meni i tebi, već o tebi i čoveku koji je, bez obzira na sve, još uvek voljan da ti pokloni nešto. Stoga bi bilo mnogo primerenije da mu se ovom prilikom JAVNO ovde izviniš, umesto što se baviš sa mnom.
 6. Beli

  Udrobljen Off Topic - skladiste

  Znaš, kako se ono kaže : kad se krava očeše o tebe, ona kaže muuuuu, a čovek izvini. Pošto nisi rek'o ni jedno ni drugo, ne mogu da ti kažem šta si ... a i za karakter nisam baš siguran, za to treba biti ipak čovek. A što se tiče onog ''skini mi se sa grbače'', tako možda možeš da razgovaraš sa svojim ukućanima, a ne sa mnom ... inače da ne pomisliš kojim slučajem da si neki bitan faktor u mom životu, moram da ti kažem da me zabole i za tebe i za tvoj kratak fitilj, baš kao i za tvoje mišljenje o meni. Što se mene tiče, dovoljno si se pokazao ko si i šta si još prošli put ... baš k'o što si mi onda rekao (da te podsetim, pošto vidim da si malko zaboravan) za mene si ''dno dna od čoveka''. Bar dok se ne pokažeš u drugačijem svetlu nego do sada. Jedno IZVINI bi bilo sasvim dovoljno za početak.
 7. Beli

  Udrobljen Off Topic - skladiste

  Ma ni mene ... bila mi je samo interesanta ''fleksibilnost u stavovima'' koju je on ovom prilikom ispoljio.
 8. Beli

  Udrobljen Off Topic - skladiste

  Ma svakako, vidi se iz njegovog malopređašnjeg posta ... jedino što ga malko hebu one bezobrazne (tj, stranjske) reči, poput izvini, oprosti ... i ostale slične psovke P.S. I ne greši dušu, nije to samo olako lajkovano, k'o što si rek'o ... to je bre aminovano!
 9. Beli

  Udrobljen Off Topic - skladiste

  Hahaha ... @vladd izgleda da ti je ''Đura oprostio što te je tukao''. Kako ono narod kaže '' kad je nešto mufte, darodavcu se ne gleda u zube ... tj da li jede g...a ili ne''.
 10. Srećan rođendan! Obatrojici!
 11. Beli

  SE DHT 6S4S (2A3)

  Nemaš ti čega da se stidiš. Ovo što radiš je sjajan primer SAMOGRADNJE u pravom smislu te reči, a ti trafoi što si ih namotao su, bar što se mene tiče, vredniji od bilo kog Lundahla, Tangoa i Tamure zajedno, zato što su tvojih ruku delo ... ima stvari koje su vrednije od novca i ovo je dobar prikaz toga. Još jednom, veliko BRAVO od mene, za to što radiš.
 12. Beli

  Kafanica "Kod srećnog samograditelja"

  Ne zamajavaj narod, nisam ja tu ništa kumovao .. ni prethodnoj, a ni ovoj promeni naslova P.S.Dobar ti onaj na selfi od malopre ... još samo da prestaneš da se kliberiš, ima odma' AV da te angažuje ... beš forum, zna se di(tj kod koga) su novci
 13. Beli

  Kafanica "Kod srećnog samograditelja"

  E to ne bih znao, ne gledam dnevnik i ne kupujem novine ... ma ni s burekom mi ne trebaju Al zato znam ovo :
×