Jump to content

Beli

Član
 • Content Count

  1846
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Beli last won the day on August 18 2018

Beli had the most liked content!

4 Followers

About Beli

 • Rank
  🎖🎖🎖🎖🎖🎖

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Pol:
  Nebitno
 • Zemlja:
  Vanuatu

Recent Profile Visitors

15240 profile views
 1. Beli

  Kafanica . . .

  Baš se lepo se zabavljate, pa uz finu muzikicu red je da se i malo zamezi. Pošto ''Nije srpski ćutati' više nije ''in'', a kako ja ne volim laganje i lažove, vidim da da je ostalo na meni da pokažem ''plećku'' u koju sam nedavno gled'o : https://www.diyaudio.rs/topic/3301-kafanica/?do=findComment&comment=250582 https://www.diyaudio.rs/topic/1067-diy-generalna-oftopi%C4%8Dna-zabava/?do=findComment&comment=245542 A kao pićence predlažem ''smedervsko belo'', mislim da bi lepo išla uz one gorepomenute plećke. Auf wiedersehen ... uživajte, ja imam slab stomak za te stvari.
 2. Pa pošto niko od moderacije nije to demantovao, ja rezonovao po onoj ''narodnoj'' : ''Ćutanje je znak odobravanja'' ... dakle, obrni-okreni, kriva je Moderacija
 3. Izvinjavam se ... k'o što rekoh nisam proveravao, jer nisam ni sanjao da će neko na takav način obmanjivati forumaše.
 4. Neka hvala. A ako je vladd sam sebi to nadenuo, onda je neko debelo ''smastio'' u vezi toga i napisao da se to ne može menjati ... ja nisam proveravao.
 5. Odavno je to trebalo uraditi, al' bolje ikad nego nikad. I ne samo politiku, već i svako ''bavljenje'' sagovornicima umesto argumentovane razmene mišljenja u vezi teme. I sama moderacija snosi dobar deo ''zasluga'' za ovakvo stanje ... kao npr ono nedavno dodeljivanje članu foruma ''titule'' TRUT, a koje je propraćeno neskrivenim oduševljenjem pojedinaca, sigurno ne doprinosi dobroj atmosferi na forumu.
 6. Beli

  Kafanica . . .

  Pa jednostavno, ne treba biti nešto posebno pametan pa to zaključiti iz toga što je čoveka(tj Dinka Gluhonjića) koji je napisao onaj članak u kojima pominje nesrpske žrtve, protuvom. A o tvom bezobrazluku i o tome što si umislio da možeš drugima da deliš lekcije iz pristojnosti, ne bih, nema svrhe. Videlo se najbolje ko si i šta si nedavno prilikom histerije u vezi pisanja kolege sa foruma @black coffe-ja ... i nije ti to prvi put da se tako ponašaš.
 7. Beli

  Kafanica . . .

  Lepo je to što znaš šta se desilo Sbima(za ostale te verovatno nije ni briga) u Sarajevu, a zanima me znaš li ti šta se dešavalo sa nesrpskim stanovništvom u npr. Vojvodin, što ti je bar što se geografije tiče, mnogo bliže ili pak u Sremskoj Mitrovici? Verovatno su i to izmišljotine ''protuva'' poput Dinka Gluhonjića. Nadam se da ćeš ipak i ti jednog dana shvatiti da postoje nevine žrtve bez obzira na versku, nacionalnu, rasnu ili bilo kakvu drugu pripadnost i da među njima ne postoje ama baš nikakve razlike, bez obzira na to što ih likovi poput tebe pokušavaju da razvrstavaju i prebrojavaju.
 8. Upravo sam na to i mislio ... jer ovako se g. prelivaju po svim temama.
 9. Kakve su vam ovo ''piškiću-kakiću'' igrarije sa ''dragstorom'' i ''kafanicom'' ? Msm, ako nećete više takve teme na forumu, obrišite onda lepo i kafanicu i gotova stvar, a ne ovako ...
 10. Beli

  Kafanica . . .

  https://pescanik.net/kako-citati-predsednika/
 11. Beli

  Kafanica . . .

  http://www.autonomija.info/dalibor-stupar-kosovom-ces-me-vojvodinom-cu-te.html http://www.autonomija.info/dinko-gruhonjic-krokodilske-suze-malog-gebelsa-i-alternativni-sovinisticki-jecaji.html
 12. Beli

  jbl 4355 varijacija na temu

  Imaš u seriji JBL 435x i model 4351, koji bi ti možda i najviše odgovarao : JBL 4350 JBL 4351 http://www.audioheritage.org/vbulletin/showthread.php?40839-my-JBL-4351-hand-made http://www.audioheritage.org/vbulletin/showthread.php?37279-JBL-4351-AKA-4355-NEW-BUILD-Big-bad-blue-Monitors http://www.audioheritage.org/vbulletin/showthread.php?6684-JBL-NOT!!-DIY-4351-Studio-Monitor
 13. Beli

  Kafanica . . .

  Dobar dan. Je suis Charlie.
 14. Beli

  Ansuz X Mainz power Cable

  Eto ti ga sad. Pa nisam te ja tuk'o po ušima da (opet) pišeš o stvarima koje nisi razumeo i o kojima nemaš pojma.
×