Jump to content

Lemić

Član
 • Broj sadržaja

  1098
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  12

Poslednji trofej

Lemić je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

1 Pratilac

O Lemić

 • Rođendan 05/05/1956

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Singidunum
 • Interesovanja:
  Motorciklizam, ekologija, audio...
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lemić's Achievements

Dugo je sa nama

Dugo je sa nama (7/9)

681

Forumska reputacija

 1. Ja se već zabrinuo, reko, možda bila debela crta. Ne pišeš ni ti, niti mnogi, zbog takvih, već zbog nas, ajd, jednom il dvaput da se pokuša kurtuazno pojasniti, ako ne, ne obazire se više i ignoracija. https://youtu.be/fYlVrpkvnUw
 2. I ja čekam, al izgleda da će AIMP i dalje da svira.
 3. Ne, mora da se hoće, može i ima na čemu, da bi se čulo. Sinoć je i Gosn Maričić, čuo ono što i ja i to na prvu metlicu, da podsetim, on je diplomirani inženjer elektrotehnike i ujedno akademski muzički obrazovan, ceo život je pevao u operi, završio na kraju u Bečkoj. "Istina uvek boli", nije badava ta naša izreka.
 4. Paa, radoznao sam i volim da poredim. A šro se tiče Himalaja, valjalo bi da napravim Tibetanske kapi, to mu dođe kao poslično poreklo.
 5. Daklem, nemoguć si, kolko god mi malo digneš živac ponekad, neuporedivo me nasmeješ. Pa ko će, nego ti? Nema mogućnosti podešavanja latencija, samo ono što sam skrinšotovao, menjao sam neke brojke i ništa. Mislio sam da je do Aimpa, pošto ga je čovek okarekterisao kao lošim, ali beta verzija ima implementiranu reprodukciju DSDa, mada se to vidi samo u listi asocijacija fajlova.
 6. Reko pa poreko, i što te tolko žulja NUC. Od tvoje pomoći, čačko po PCu, kad prebacim sa AsioTopping drivera na Directsound Topping i Wspi Topping, nema pucketanja, odnosno puckanja, sve iz padajućeg menija Aimpa, jel u pitanju Asio drajver, ko što si naveo za kinesko pisanje?
 7. Ne znam i ne razumem se, to sam već isticao mnogo puta, ako znaš i imaš predlog, iznesi moilim lepo, zaključaka da nešto nije dobro ima uvek na pretek. Naravno da može.
 8. Očigledno ne razumeš i ne poznaješ dovoljno materiju, a ni ne pratiš dovoljno pažljivo. Naime, imam installiran Aimp, kao krajnje jednostavan plejer za upotrebu i koji ima neophodna podešavanja, izbor drajvera, sampling frekvencu i opciju učitavanja numere u memoriju pre reprodukcije. Ništa više nema, ekvilajzer i tamo neke efekte ne računam. Znači, nema šta više da se podešava, osim tamo nekog safe polja za koje Mikan reče da nema uticaja. Gde si pročitao da sam ja napisao da mi je bilo ko i bilo šta zabranio? Napisao sam da nisam vičan drndanju po račznaru i da se oslanjam na drugara, koji sad pa ima previše zauzeća. Svojevremeno je bilo drndanja da se ubaci Asio u Foobar, Aplayer i ne znam koju još, nisu mi se dopadali playeri, a Aimp mi bio na ruku, nisam tad značajno pridavao pažnju digitaliji sa PCija, za razliku od sada i našao sam se u raskoraku nemoći i htenja. Problem je prost, ko što sam napisao, na 192 i 384 khz se javlja štucanje pri reprodukciji DSDa, na playeru ručno podešen sampling, ista brojka sija na displeju konvertera.
 9. Oćeš kažeš, da Kinez pravi bug? Nisam primetio, sutra ću dodatno da obratim pažnju.
 10. Nisam pitao koji player, već za konkretan problem koji mi se javlja. Gosn Srećko se velikodušno ponudio da mi instalira lično ono što i sebi, Gosn Kuja je isto ponudio pomoć, ali dok ne skockam PC do kraja je ovako kako jeste.
 11. Dobro, oćemo sad da se prepucavamo? Između ostalog, moj moto nik je upravo iz te filmske sekvence, ja se ne bavim budževinama, niti diram što ne znam, kad sam zavistan, ne ustežem se da pitam, što sam i učinio svojim postom.
 12. Vidi prijatelju, nisu svi vični da drndaju po PCiju, meni je to problem, a nisam imao ni izbora jer od drugog zavisim da mi namesti sve, plus mi kvalitet reprodukcije zadovoljava uši, bez mahizma.
 13. Mora ručno da se postavlja sampling, objašnjavao tvorav da je to tako bolje, nisam čitao.
 14. DSD fajl, kad postavim u AIMPu sampling 96khz, radi normalno, čim stavim 192, javlja se sitno puckanje, na 384 još više. Imam 2x8 Gb memorije i u playeru namešto da učita u nju i da iz nje reprodukuje, to sada ne vidim da radi, odnosno, vrlo retko izađe grafika koja pokazuje učitavanje. Jel softwerski ili hardverski problem?
×
×
 • Kreiraj novo...