Jump to content

zocky

Član
 • Broj sadržaja

  1011
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  4

Poslednji trofej

zocky je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

4 Pratilaca

O zocky

Metode kontakta

 • Website URL
  http://s46.photobucket.com/albums/f127/zockyal/
 • ICQ
  0

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Aleksinac
 • Interesovanja:
  DIY
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

18119 posetilaca

zocky's Achievements

 1. Nemam za prodaju, samo preporuka. Možda se pojavi na KP ili naruči od proizvođača.
 2. JLS I2S over USB Radi korektno, provereno.
 3. @shonne Ovo što Zen kaže ima logike, sećaš se mog Alepha 5, hladnjaci na njemu su dosta manji od ovih koje ti planiraš da koristiš - 360x220x37mm, debljina "mesa" samo 6mm - bias po kanalu 2A na naponu od +/-38Vdc. Ako se dobro sećam računice, to je oko 150W disipacije po kanalu. Tranzistori prilično zbijeni po sredini hladnjaka u donjoj trećini visine... Evo kako je je izgledala temperaturna raspodela na hladnjaku: Link Sudeći po ovome, ti si sa očekivanih 200W disipacije prilično u bezbednoj zoni po pitanju temperature izlaznih tranzistora. Evo jedne preglednije slike:
 4. Hvala na pojašnjenju! Uskoro će trebati da se uradi priličan broj pločica za onaj UGS preamp... držaću se ovog tvog "recepta"
 5. Jel su ti sve hrpe pločica došle iz JLCPCB-a direktno u Srbiju? poštarina, carina...?
 6. Zašto da ne, mož' ispadne da smo bili s nekim na istom mestu u isto vreme i ne znajući jedni za druge a sada smo ovde ponovo zajedno Strumica '88./89.
 7. Crtao, nema gerbera, nikad ih nije ni bilo.
 8. Mentalni trening uz vežbu koncentracije: Kažu da ovo opako svira
 9. zocky

  Zocky AYA DAC

  Dve sam napakovao drugarima u lokalu, dve kod Nešića i jednu čuvam za sebe.
 10. zocky

  Zocky AYA DAC

  To ti neće biti dovoljno Vrlo bitne stvari je uradio Nešić inženjerskim pristupom u razvoju upotrebljenih regulator na ovoj pločici i to je momenat na osnovu kog se i očekuje iskorak u kvalitetu ovog DAC-a.
 11. zocky

  Zocky AYA DAC

  @Leonardo gde je čekalo do sada, nek' sačeka još malo, možda ti se dopadne ovo što nameravam da uradim pa će sigurno biti mesta za neki dil
 12. zocky

  Zocky AYA DAC

  Bravo i za tebe, bio si vrlo važna "mirođija" u ovome što se kuvalo
 13. zocky

  Zocky AYA DAC

  Hvala Leonardo! Verovatno se neće završiti na ovome, razmišljam u pravcu kompaktnog strimera sa ovim dac-om, kada se to sve rasčivija verovatno će biti posla i za tebe
 14. zocky

  Zocky AYA DAC

  Doktore, ne mogu da tvrdim da to nije stvar navike proistekle iz decenijskog slušanja tog dac-a ali, kako bi to Mr. Pass rekao, ovo dovoljno dobro svira Moj bratić, lokalni audiofil čiji sistem služi kao referenca a i njegova zlatna ušesa, uvek kaže da kada bi se spojila muzikalnost (timbar, boja i telo instrumenata) TDA i rezolucija hi-res dac-a da bi to bila sprava u rangu "nema dalje" Možda je to DSD, videćemo!
×
×
 • Kreiraj novo...