dejanco32 Napisano Februar 9 #3675 Napisano Februar 9 Reagan (2024) - IMDb WWW.IMDB.COM 2h 21m | PG-13
dejanco32 Napisano Februar 11 #3676 Napisano Februar 11 (izmenjeno) Kažu ljudi da su biografije uglavnom loši filmovi, ipak evo još jedne, legenda koja je bila jedan od najvećih idola mojoj generaciji https://m.imdb.com/title/tt29585679 Film tek treba da odgledam Izmenjeno Februar 11 od dejanco32 krca44 and silentbob je reagovao/la na ovo 2
BANAT Napisano Februar 11 #3677 Napisano Februar 11 (izmenjeno) F.Fellini -Amarcord https://www.youtube.com/watch?v=ngQ35m9p16o Izmenjeno Februar 11 od BANAT
Zen Mod Napisano Mart 2 #3678 Napisano Mart 2 blokadniFEST: Studenti sami organizuju 53. festival od 9. do 16. marta, u znak borbe protiv sistematskog zanemarivanja i degradacije kulture WWW.DANAS.RS Ovogodišnje, 53. izdanje Međunarodnog filmskog festivala Fest, koje je tradicionalno trebalo da bude održano krajem februara odloženo je za septembar, a studenti od 9. do 16.marta organizuju blokadniFEST, objavili su na svom Instagramu, dodajući da će repertoar naknadno biti saopšten. Pchelac, Aciko and zerowaf je reagovao/la na ovo 3
Pchelac Napisano Mart 24 #3679 Napisano Mart 24 Ovo moram da gledam, i da se nadam da je savremena verzija Naopakog Indijanca..😁
Pchelac Napisano Jul 9 #3681 Napisano Jul 9 Becoming Led Zeppelin (2025) - IMDb WWW.IMDB.COM 2h 2m | PG-13
krca44 Napisano Jul 10 #3682 Napisano Jul 10 À bout de souffle - Godard, sa Belmondom u glavnoj ulozi ( jedina njegova uloga u kojoj ga gotivim ) i Jean Seaberg. Außer Atem (1960) - IMDb WWW.IMDB.COM 1h 30m | 16
SthlmBK Napisano Jul 11 #3683 Napisano Jul 11 Sökresultat för 'becoming led zeppelin' Filmer och tv-serier | gratisfilmer.cc GRATISFILMER.CC Titta på becoming led zeppelin hela filmer och serier gratis på Gratisfilmer.cc, ladda ner becoming led zeppelin filmer och serier i HD med Gratisfilmer.cc Na ovoj stranici imate sve filmove i serije koje mozete gledati naravno besplatno. Pozdrav
SthlmBK Napisano Jul 11 #3684 Napisano Jul 11 Download Arc ARC.NET Experience a calmer, more personal internet in this browser designed for you. Let go of the clicks, the clutter, the distractions. Ako vas nerviraju popup evo jednog odlicnog pretrazivaca.
Mikorist Napisano Avgust 14 #3687 Napisano Avgust 14 Die nackte Kanone (2025) - IMDb WWW.IMDB.COM 1h 25m | 12 Ovaj film mi je iskreno ispao prilično dosadan. Možda sam previše naviknut na originalne filmove koje sam gledao kao klinac, pa mi se ova nova verzija učinila bledom i bezličnom kopijom. Liam Nison je tačno onakav kakvog sam i očekivao u ovoj ulozi i iskreno rečeno, on jednostavno nije glumac koji se prirodno uklapa u komedije. Iako se vidno trudio, njegova ozbiljna i intenzivna energija nije se slagala sa ludim, nesputanim tonom "Golog pištolja". Za poređenje, samo jedna scena iz originalnog filma "Goli pištolj 2" ova u "Bluz klubu" nadmašuje ceo ovaj novi projekat: Original je imao savršenu ravnotežu apsurda, savršen tajming i onu pravu dozu inteligentnog ludila i kretanja kamere, dok ova nova verzija deluje kao mlitav i nedovoljno kreativan pokušaj da se isto to ponovi. Vix, Pchelac and Ljuba Grozni je reagovao/la na ovo 2 1
Mikorist Napisano Avgust 14 #3688 Napisano Avgust 14 Moram da se nadovežem na ovo iznad...... Što se tiče upoređivanja, Naked Gun je duhoviti naslednik Airplane!-a. (Ima li pilota u avionu?) Die unglaubliche Reise in einem verrückten Flugzeug (1980) - IMDb WWW.IMDB.COM 1h 28m | 12 isti kreativni tim (David Zucker, Jim Abrahams i Jerry Zucker), isti glavni glumac (Leslie Nielsen) i isti beskompromisni pristup apsurdu. Humor je neumoljivo nesraman, politički nekorektan i pun neočekivanih šala koje danas ne bi prošle bez osude. Bez pardona su šale na račun svega: seksizma, rasizma, etničkih predrasuda, homofobije, pedofilije, nasilja, fizičkog izgleda, rata, veterana i PTSP-a, narkomanije, alkoholizma, pušenja, religije, smrti, invalida i bolesti. A vrhunac je scena u kojoj žena dobija napad panike u avionu, a putnici i posada je redom šamaraju.: Nešto ovako verovatno bi sada izazvalo buru zbog nasilja nad ženama, ali u kontekstu filma, cela poenta je u apsurdnoj preteranosti a sve u duhu ludog, nadasve nerealnog pripovedanja. Isto važi i za Naked Gun. Danas bi takvi filmovi verovatno bili zabranjeni, jer humor postaje sve više filtriran kroz društveno prihvatljive norme. Odnosno više se ne snimaju. Pa je i neuporedivo Vix je reagovao/la na ovo 1
Miloš 1210 Napisano Avgust 15 #3689 Napisano Avgust 15 8 hours ago, Mikorist said: Ovaj film mi je iskreno ispao prilično dosadan. Možda sam previše naviknut na originalne filmove koje sam gledao kao klinac, pa mi se ova nova verzija učinila bledom i bezličnom kopijom. Uf dobro je, nisam jedini Openhajmer i Dina 1, 2 me smorili, nisam pretekao do kraja. Gledam (i slušam) samo vintage i sve više se plašim da sam beznadežno zakopan u filmsku i muzičku praistoriju
BANAT Napisano %s u %s #3690 Napisano %s u %s 20 Vek ,film koji ima malo dodirnih tacaka i sa danasnjom Srbijom ; https://www.filmoviplex.com/sa-prevodom/45929-1900.html
Leonardo Napisano %s u %s #3691 Napisano %s u %s " Joseph Caroff, a prolific graphic designer, died at 103 on August 17, 2025, just before his 104th birthday. Born in 1921 in Linden, New Jersey, Caroff studied at Pratt Institute and worked under poster designer Jean Carlu. In 1962, he created the iconic James Bond 007 logo for the first film, Dr. No, transforming the "7" into a gun inspired by Ian Fleming’s Walther PPK. Commissioned for a publicity letterhead, he was paid $300 without royalties or credits, yet the logo became a global symbol, featured in every Bond film. Caroff’s portfolio included posters for West Side Story, A Hard Day’s Night, Cabaret, Last Tango in Paris, and Manhattan, plus title sequences for films like The Last Temptation of Christ. Despite his extensive work on over 300 film campaigns, he remained relatively unknown, rarely signing his designs. His 007 logo, praised for its simplicity and elegance, endures as a cinematic hallmark. Caroff later founded J. Caroff Associates and retired in 2006 to focus on painting. His legacy, highlighted in the 2022 documentary By Design: The Joe Caroff Story, continues to influence graphic design " Logo Decks - facebook
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah