Jump to content

Filmovi koje volite

Preporučeni Komentari

• 2 nedelje kasnije...

vidi, od svekolikog djubreta u zadnjih 10-ak godina, kad su fransize u pitanju, jedino odskace Guardians of the Galaxy

ne uzimam u obzir Dune i Avatar, to je ipak nekako rezultat fanatizma flavnog autora i tima, dok je sve ostalo manje vise nastalo iz striktno komercijalnih razloga; ono, moze bude da ima jos nesto, ali ne radi mi mozak

tako da - Guardians je lep primer srecnog odabira koji je rezultovao cinjenicom da niko tu nikoga ne shvata preozbiljno ......... kako i treba da bude u miljeu manje vise humoristicnog strip/mit univerzuma

elem, Indijci sta god da naprave, tesko da imaju neku konkurenciju; treba im samo malo poslozenih kockica ...... a mi cemo se stripadzije vec lako navici na vrstu humora

msm, ko voli Alan Ford i dan danas pamti Čika (jbmseneuka, kako kucati kratkouzlazni naglasak) i Zalosnu Sovu ....... 

usput, Lone Ranger (sa JD) je meni dobar film; stambriga sta svecka fukara misli :smesna:

Podeli na ovim sajtovima

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 4 nedelje kasnije...
  • 4 nedelje kasnije...

^

Msm, Zendaya i ova ( meni potpuno nepoznata ) Lupita ne obecavaju ista pozitivno.

Sjajno za sve te gedzete i ostalo sto dobija G-sn Nolan, ali ja ocekujem da ce ovo biti kerov q . . .  na bycicle-u  . . . ( ono bar sto se tice sto se tice kastinga ).

Jbga, ali mi tako shpurijus govori. 

Podeli na ovim sajtovima

pre 1 minut, Doktor reče

^

Msm, Zendaya i ova ( meni potpuno nepoznata ) Lupita ne obecavaju ista pozitivno.

Sjajno za sve te gedzete i ostalo sto dobija G-sn Nolan, ali ja ocekujem da ce ovo biti kerov q . . .  na bycicle-u  . . . ( ono bar sto se tice sto se tice kastinga ).

Jbga, ali mi tako shpurijus govori. 

Ama njih dve će da glume Gorgone. Mora Meduzu neko da glumi. Ova je idealna ima kamen pogled:smesna:

Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...